среда, 29 января 2014 г.

Takýchto rôznych tmel

Výplne sú základom pre následné vrstvy laku. Slovo "tmel" pochádza od slova "špachtle", nástroj, ktorý dal zloženie. Existujú nasledujúce hlavné skupiny výplne: zarovnanie (alebo putty prvá vrstva), povrch (druhá vrstva) a univerzálny.

Vyrovnávacie shpatlevki je aplikovaný na povrch vrstvy 1-2. 5 pozri účelom zosúladenia praskliny a veľké trhliny. Dokončovacie tmel sa používa na odstraňovanie malých vád povrchu pokrytá tmel prvú vrstvu.

V závislosti od účelu tmel sú rozdelené do tmel
- Pre utesnenie prasklín, trhlín;
- Hladké povrchy (betón, sadrokartón, omietky a iné;
- Fasáda;
- Dekoratívne;
- Odolný voči vode.

Výsledkom bolo lepšie vybrať špecializované výplne.

Súčasťou tmel sú výplne-kompatibilita'viazať a pigmenty.

V závislosti od druhu spojiva, plniva je rozdelený do cementu, sadry, polymér. Omietky sa používa na utesnenie veľkých trhlín, škáry z betón, tehla, omietky dosky. Ako tmel nie odolávať zmenám teplôt a nie sú vhodné do vlhkých priestorov (kúpeľne, kuchyne). Cementového tmelu, odolný voči vode, pri uplatňovaní zmenšovať a nanáša v niekoľkých vrstvách. Viac univerzálne vlastnosti polymérnych tmel, lepidlo polymérne spojiva. Vysoká pružnosť polyméru tmel umožňuje použiť veľmi tenkú vrstvu, ktorá znižuje spotreba materiálu.

Spojivo môže byť sušenie olej, laky, olejové farby, polymérne materiály.

Pigmenty na farbenie sú suché práškové nátery, zinok, biela, okrová, Umbra.

Gpomeroy tmel vhodný pre vyrovnávacie sadry, betónu a iných povrchov v suchých priestoroch. Maslenitsa - na povrchy vystavené poveternostným vplyvom, napríklad stromy'drevené povrchy Windows. Glutinous shpatlevka je určený pre omietnuté steny a stropy, povrchov pod glutinous farbivá.

Výplne sú rozdelené na suché a pripravené na použitie. Prvý obvykle priložte stien a stropov. Suché výplňové zmesi pred použitím sa riedi s vodou v pomere uvedenom na obale. Ready-to-použitie forme hladší povrch, sú ľahko vystavené brúsenie a sú často používané pre dokončovacie práce.

Putty by nemala byť príliš hrubá, ľahšie sa hýbať, ale keď sa uplatňuje na zvislom povrchu je dobre udržiavané. Tmel sa nanáša na suché a pevné Základy.

Dať tmel rukou pomocou špachtle. Stierky mať v pravej ruke, sa snaží vstúpiť do nej trochu výplň a dať tenké ťahy na povrchu. Sušené do prvej vrstvy výplne po zriedení deň vyhladí jemné brúsenie kože (úvodné samozrejme) a na úrovni. Keď priložíte rozdiel je odstrániť a znovu použiť. Potom, ak je to potrebné, zopakujte postup. Tmel nie je poskytovať spoľahlivé spojky krycej vrstvy náteru k podkladu, preto tmel sa nanáša sa zvyčajne na vrstva primer. Pre uplatnenie hrubé nátery používajú kovové a plastové špachtľou alebo kus gumy.

Po tmelu povrch by mal byť dokonale vybrúsený. Je to obzvlášť dôležité, ak je stena je určená na maľovanie alebo papering tenká stena-papier. Brúsenie možno urobiť aj pred a po zaschnutí zloženie. Ak je to možné, odporúča sa, aby grind povrch prvý náter. Tak omietnuté lepšie padá na strop, steny a aplikovaný viac tenkej vrstve. Pred použitím zmesi sa riedi určité množstvo vody.

Správne pripravené tmel ľahko sa aplikuje, vyrovnané a nie je tok s vertikálne povrchy, leštené dobre, nie je zmenšiť, pľuzgiere a praskliny.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика