среда, 29 января 2014 г.

Posuvné dvere, dvere, dvere, dvere na kolesá, ich rozdiely, výhody a nevýhody

Posuvné dvere, dvere, dvere, dvere na kolesá, ich rozdiely, výhody a nevýhody

            Každý detail v domácnosti musí byť unikátne. Zvlášť, keď to príde k dverám. Po všetkých dverí by mala chrániť vás. Váš dom, rodinu. Váš domov je váš hrad. Viem, že to všetko, ale niekedy budete chcieť urobiť nejaké originálne štýlové riešenie, napríklad dvere kupé alebo dvere, na kolieskach, to je, samozrejme, viac dekoratívne dvere ako ochranné.

            Posuvné dvere alebo dvere kupé

Povedzme, že sa rozhodnete nastaviť ako interiérové dvere, posuvné dvere je veľký a zaujímavý výber. Posuvné dvere sú veľmi pohodlné, šetria priestor a dobrý dizajn. Vedľa posuvných dverí je dobrý a šikovný výzdobe svojej izby. Najmä tieto dvere sú vhodné pre kuchyne, chodby, ako je prístup na terasu alebo balkón. Ako otvára dvere sú závesné, sklopné a posuvné. Posuvné dvere, ktoré sú riešené v tomto článku, ktoré sa tiež nazývajú dvere kupé (tento typ dverí môžete vidieť v diaľkových vlakov alebo podchod). Hlavnou výhodou týchto dverí - nie zaberajú veľa miesta. Posuvné dvere sa skladajú z krídla dverí rám dverí, mechanizmus pre závesné posuvné dvere, dvere, príslušenstvo, handričkou a pásky.

Posuvné dvere sú zvyčajne vyrobené z dvoch hárkoch. Môžu byť presunuté od seba, alebo hore, alebo dole, takže z excesov príslušenstvo, ktoré budete potrebovať k poklesu.

Výhody a nevýhody

            Najčastejšie posuvné dvere dať tých, ktorí chcú zvýšiť úžitková plocha priestorov alebo pre tých, ktorí túžia dnes moderný minimalizmus. Posuvné dvere sú ideálne pre malý byt. Vytvárajú pocit viac priestoru, ako aj veľmi funkčné. Dvere kupé na rozdiel od iných posuvné dvere zvýšenie zvukovej izolácie.

            Hlavným nedostatkom, posuvné dvere možno pripísať skutočnosti, že tieto dvere je oveľa lepšie v porovnaní s ostatnými, nech zvuky a pachy, a svetlo. Je to z dôvodu neúplných fit dvere panely na stenách. Budete cítiť, že dvere kupé len klapka z inej miestnosti. Plus, posuvné dvere, ktoré sú oveľa drahšie. Ak sú dvere poškodené, a bude potrebné demontáž zmena-bude mať všetky krídla dverí

Dvere na kolesách

Dvere na kolesách jednej posuvných dverí. Trať je koľajnice, ktoré sú pohyblivé valce. Valčeky sú namontované na jednotku krídla dverí a zabezpečené na trup prvok mechanizmus posuvných dverí. Dvere na kolesá boli v móde. Medzi nimi je vrcholom je dizajn. Ale svoje nevýhody. Dvere na kolesá, rovnako ako dvere kupé žiadne prekážky pre vonkajšie zvuky a pachy, okrem dverí na kolesách nie tichý a budete vždy počuť, keď sa otvorili dvere.

Výhody a nevýhody

Dvere na kolesách môže byť rovnako odolná ako konvenčné dvere, okrem toho môžete použiť nekonečné autor fantasy, rovnako ako jednoduché ovládanie, ale existujú značné nedostatky. Toto je krakovania frézované pole v kĺbov, praskanie pole spolu handrou a deformácie krídla dverí.

           

Posuvné dvere robiť inter'interiér vášho domova, alebo kancelárie moderný, pekný a útulný. To je zložitosť v nastavenie tieto dvere vyžaduje profesionálny prístup. Odkazujú na tých, ktorí ocenia dvere a bude to skvelá voľba!

Zdroj: www. dveribelorussii. com. ua/
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика