пятница, 31 января 2014 г.

Montáž rámov a dverí 2010-09-24 09:38:45

Výstavby a rekonštrukcie.

Montáž rámov a dverí
2010-09-24 09:38:45

montáž dverných otvorov Pri montáži na rám dverí blokovanie je zrušené a nastaviť v otvore, na obloženie krytiny na tmel. V poslednom čase rám je často kladený na penu.


Musíte sa uistiť, že spodnej brusok koná striktne v horizontálnej polohe.

Vertikálne a horizontálne prvky sú namontované na námestí, olovnica a úrovni. Sklon by mali len prejsť cez strede hornej strane a priesečník uhlopriečok box.

O absencii narušeniu ukazuje zároveň uhlopriečok. Toto môže byť dosiahnuté pomocou klinov, zdvíhanie jednej alebo druhej strane poľa.

Po zarovnanie vertikálne a horizontálne box je pripevnené na stenu na tri body na každej strane: vo vzdialenosti 1 m od podlahy a 30 cm od hornej a spodnej časti poľa. V stene (proti bokovsky box) drill alebo punč jumper diery, kladivo na nich stromy'drevené zátky v hĺbke 40-50 mm, vytvoriť pole a jazdy v dopravných zápchach nechty, čiapky utaplivajut v dreve nie menšou ako 2 mm

Namiesto nechty, môžete použiť stalnie kolíky s priemerom 8-10 mm, priemer otvor by mal byť o 2-3 mm menej ako priemer kolíky.

Medzery medzi stenou a box konopatyj suchej alebo mokrej ceste. V suchom metóda medzery, plnené suché tesnenie, trosková vlna alebo sklenenej vlny a kondenzácii. Keď sú mokré materiály navlhčené v omietky test (jeho prípravu v malých dávkach od 0, 2 0, 5 l). Zmrazenie, mokré omietky predlžuje a pevne stlačené na stenu a bar, ochrana vzdialenosť od fúkania off. To, samozrejme, popis lacné možnosť. S cieľom vyplniť medzery, sa tiež môžu použiť moderné materiály (pena, a pod.).

Dvere políčok pre vnútorné dvere menej masívne a pozostáva z troch stĺpcov - dve vertikálne a top. Keď sa dvere na vnútorné steny otvory urobiť bez štvrtiny. Rám dverí v oddiely tlačiť na jednu stranu dverí pre hrúbka omietky pre platband adjoined na pole a na stene. Keď je hrúbka priečky menšia ako šírka dvere, okno, poraziť bar hrúbka rovná rozdielu hrúbky steny a okná. Ak je hrúbka priečky väčšia ako šírka dvere, okno, bar zodpovedajúcej hrúbky poraziť na vnútornej strane krabičky.

Ak navyše, s'pripojenie barov dverí nageljami (stromy'drevené kolíky), dvere sa stáva silnejšie. Priemer diery pre dowel je 10-15 mm Kolíky sú vyrobené z dreva firma plemien. Montážne kolíky vykonávať na lepidlo.

Interiérové dvere zavesenie na slučky, sú vybrané podľa veľkosti. Viac často vytvoriť dva závesy na dvere list, ale v niektorých prípadoch, keď sa dvere vyrobené z ťažkého dreva, zriadiť tri slučky. V žiadnom prípade nie je možné zistiť slučky na horizontálne bruski PBE'ASCI dvere.

Kryty a dvere zavesenie na slučky z rôznych prevedeniach, najčastejšie na polusharnirnye a kĺbové. Polusharnirnye slučky sa skladá z dvoch kariet-polovičky; v jednom pripojené terminálu alebo osi, iný záves spp. Ako slučky sú vždy vymeniteľné, svoje karty easy ruže'pripojenie.

zatiaľ čo jeden koniec závesu skrutky tip. Závesy menšie vzťahujú na vetracie otvory. Rozmery slučky určiť, na základe massiveness výrobkov, veľkosti bruskov boxov a PBE'komunikácia dvere, okno sa vzťahuje.

Terminál skrutka musí pevne dosť, aby si v slučky diery, a jeho hlavu - v Razzenkovku diera. Keď skrutku hlavu nad Razzenkovku diery, dvere sa odrazí a nie sa schovávať za pevne.

Použite skrutky s rovnou, alebo tajné, polkruhové alebo napitano hlavy prvý typ skrutky - pre všetky druhy prác, druhý a tretí - pre montáž rukoväte, bočné zámky a iné zariadenia, ktoré je, kde sa koná vedúci nie je v rozpore s hustou verandu okenice vzťahuje na dvere.

Pred cestou skrutky sú odporúčané v centre otvor v slučke pierce shilom otvor v hĺbke 10-15 mm, mierne kladivo skrutka (do hĺbky 5 až 7 mm) a potom zaskrutkujte ju, ale v žiadnom prípade nie je kladivo.

Pri inštalácii alebo výmene skladacie závesy vyžaduje pam'nezabudnite, že slučky môže byť ľavej a pravej vzaimootmenyaemymi. Nové slučky musia mať rovnaký smer ako tie staré.

Na určenie smeru dvere by sa mali otvoriť pre seba - na dvere budú doľava alebo doprava v závislosti od toho, ktorá ruka je na dvere rukoväť. Existuje pravidlo, že je to ľahšie zapamätajú,'etouwan: právo otvorených dverí proti smeru hodinových ručičiek.

Práce na inštaláciu slučky je vykonaných v takomto poradí. Slučky dať uzávierky alebo dvere na vzdialenosti od okraja, rovné dĺžka slučky. Plán určený pre slučky. A dláto vystrihnúť dreva pre hrúbka karty slučky a upevnite ho pomocou skrutiek tak, že jej os je rovnobežná na okraji bar. S posilniť pánty na dvere alebo dvere, otvoriť, dať do poľa, stlačením pevne na hornej lište, a načrtnúť odkryté karty, vedenie rizík v závesy na štvrťroku. Riziko vybrať drevo pod karty slučky, plán miest na skrutky pripojiť každej slučky s jednou skrutkou a skontrolovať, ako pokryté uzávierky alebo dvere. Ak je to potrebné, vykonať opravy a posilniť závesu skrutky.

Keď sa dvere je dôležité najmä v krabici, aby sa zmestili dvere na štvrtinu. Otočné dvere by sa nemala odraziť pri otváraní a zatváraní a voľne otáčať na jeho pántov.

Rukoväť je pevne stanovený skrutky. Medzery medzi rámom a stenou úzky dosky-delvcam.

Po inštalácii dverí blok plátno odstrániť zo slučky, aby sa predišlo jeho poškodeniu počas dokončovacie práce. Po spracovaní dvere izba bloky v otvory omietnuté steny a deliacich stien revet s rámami na úrovni rovine steny.

ZDROJ: http://www. zagorodom./


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика