воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Zmena otvory na arch

Okrem'jer všetky byt pozostáva hlavne z jedného z rohov. Táto stena, podlaha, Okná, dvere, skrine, stoly a dokonca aj vybavenie. Oko na zvyšok nie je na nič! A ak úrad alebo Agentúra závažnosť kútov je vhodné, potom apartmán chcete nejaký m'kvalita, alebo tak niečo. Takže ľudia, niektorí nevedome, iné zámerne dostanete okrúhle zrkadlo, okrúhle stoly, zaoblené nábytok. To však nie je dosť... Ale existuje niekoľko chýb poloha. Takmer všetky apartmány majú otvormi v náčelník steny. Tu môže byť zaoblené horné rohy, výrazne zlepšuje inter'jer.

Ak máte aspoň základné zručnosti pri výstavbe a oprave, môžete použiť nasledujúci návrh. Na Obr. 1 ukazuje arch vyrobené z otvorenia. Niektorí majitelia, vykonanie opravy, doobedood ako clona, ktorá zamestnáva staviteľov a týždne duté jeho vrchole, dosiahnutie okrúhly tvar. Potom arch vyhladiť, omietky, puttied a zem, potom maľovať alebo Tapetu. To je veľmi dlhý a namáhavý práce, a nejakým spôsobom škodlivé, vzhľadom na oslabenie nosnej steny.

Avšak, tam je jednoduchšia verzia, ako je zobrazené na Obr. 2.

Pre vznik zaoblenie rohov štrbiny je vyrobený trojuholníkov, v ktorých jeden z účastníkov má konkávny tvar. Najprv je potrebné zmerať hrúbku steny otvorenie a určenie polomeru zakrivenia. Jeho možné, že sa rozhodnete nie je kruh, ale elipsu. Potom stráviť markup štyri trojuholníky jeden obrázok alebo šablóny. Z dtd alebo drevo rezané trojuholníkov. Presné concavity pri vysekávaní môže byť dosiahnuté pomocou píla s úzkou čepeľou. Ak materiálu - DSP, by mal byť opatrný pri práci s uhlami - môže prerušiť.

Keď je pripravený trojuholníky, strih hornej a bočnej strane základne zátvorkách je možné z DSP. V nich niesol cez otvory pre upevnenie do konca a hornom rohu dverí. Hotové diely upevnite klince alebo skrutky (najlepšie). Je tiež žiaduce, aby vyvŕtajte diery pre klince - ho bude chrániť stromy'drevené detaily z delenia.

Prístroj arch: 1 - dverách; 2 - dvojitý držiak; 3 - držiak EPS

Pripravený držiak dať do rohu dverí na vytýčenie otvor zátky. Vŕtanie vŕtanie dier, ktoré skóre dowels alebo stromy'drevené zátky. Po zátvorkách sú pripevnené skrutkami v rohoch clony. Ďalším krokom je príprava pás sololitu. To rez celej šírke steny otvorenie, dať na konkávne strane konzoly a poraziť ich klinčeky. V hornej časti lišty môže byť prilepený na začiatok dverách lepidlo (PVA, Bustilat, silikónové tesnenie). Kĺby sololitu so stenou otvorenie a iné štrbinou zashpaklevyvaem konvenčnej konštrukcie putty.

Rovnaký výsledok, ale s menším úsilím môže byť dosiahnutý, ak chcete, aby zátvorkách z expandovaného polystyrénu (niekedy nazývaný pena). Tohto materiálu budete vždy nájsť na každom stavebnom trhu, predaj ponecháva priestor okolo 1 m 2. Plech hrúbky môže byť od 2 do 10 pozri, Ak môžete mať hrúbku steny otvorenia je 15 cm, kúpiť plechu hrúbky 5 pozri Povinné'uistite sa, opýtajte sa predajcu značky z polystyrénu. Neberte známky 10 alebo 15 - ich rilevate a rúcať, m', ktorý na dotyk. Lepšie, keď sa kúpiť značky 35, trochu horšie - značky 25.

Pena vystrihnuté z troch častí a držať spolu medzi sebou v držiaku (gleje rovnaké). Po zaschnutí podľa zaťaženia (podľa pokynu k lepidlo) zátvorkách sú lepené na rohy clony a sušenie shpakljujut.

Hotový dizajn maľované alebo posedenie s Tapetu. Končí otvorením dokončiť plastové výstupky na oboch stranách. Lepidlá pre plastové zvyčajne predávajú v rúry pod striekačky. Pozorne si prečítajte návod: musíte sekundové lepidlo, ktoré môžu mať naložené dizajn. Stručne povedané, požiadajte "tekuté klince", budete rozumieť.

A niet pochýb o pevnosť: penového plastu (pozri Obr. 1) platí pre 6 rokov, nevyžadujú opravu a dobrý vzhľad.

Zdroj: www. oir. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика