воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Opravy s vedomosti

Skôr alebo neskôr, repair of office musieť urobiť všetko. Veľmi málo ľudí to ako hodinu. Ale ak správny spôsob, ako môžete priniesť všetky negatívne súčasti opravy na minimum.

Pre určenie zoznam opravárenské práce by mali začať s posúdenie technického stavu objektu. Ako výsledok,'iacovos štát: ložisko stavby (stĺpy, nosníky, steny, a pod.), vetrania, Kanalizácia, vykurovanie a vodovodné, elektrické, stolárstva (Okná a dvere, vstavaný nábytok), povrchová úprava stien, podlahy, stropu.



V závislosti na stupni odpisy konštrukcií a materiálov, vyberte typ budúce opravy. Môže to byť kapitál, keď je čiastočné nahradenie nosné konštrukcie, komunikácie a potom úplný zoznam dokončovacie práce, alebo krásy, ktorý je obmedzená dokončovacie práce.

Na základe výskumov a meraní priestoroch projekt opravy alebo návrhu projektu. Návrh projektu bude užitočné nielen pre zarovnanie, správne rozloţenie síl a určiť potrebné pracovať na čas, ale pre presnejší výpočet sumu, ktorá bude potrebná na opravu. Počítanie "on the fly" dáva chybu v 20-30%, a to na základe projektu je iba 5%.

V tomto článku budeme diskutovať rozsah dokončovacie materiálov a systémov pre steny, strop a podlahu.

Steny

Pre vybaviť stien v kanceláriách použiť Tapety pre maľovanie, dekoratívne omietky, umelého a prírodného kameňa, s rozdielnymi panely. Vo vlhkých oblastiach aplikovanej keramické dlaždice, sklo, plastové Dosky, laminované panely.

Akustický panel - 40 mm hrubé, sú vyrobené zo sklolaminátu. Vysoký stupeň tepelnej izolácie a tuhosť, odolnosť.

Tekuté Tapety papier hmoty, ktorá sa aplikuje v tekutej forme na stenu. Zrnitý povrch zakrýva nedokonalosti steny. Vhodné pre rýchle dočasné opravy. Krátkodobý, avšak poškodené plochy môže byť obnovená.

Smerom panely "existuje list a dialery. Materiál: drevo, plasty, drevotrieska, MDF a tak ďalej, je Jednoduchý na inštaláciu a údržbu, a to vyžadujú prípravu povrchov, hygienické, dekoratívne. Všetky možnosti farieb a imitácií materiálov.

Tapety vyrába papier, textilné a vinylové. Ten sa môže umývať a umiestnený vo vlhkom prostredí.

Korkové krytiny - dekoratívny povrch vo forme listov, látky a Tapety. Korok listy, na ktoré sa vzťahuje s vosk, ktorý sa používa v kuchyni a kúpeľni. Tepelné a zvukové izolačné materiál, chráni pred vibráciami. Používa sa na ošetrenie priestorov na filmy, hudbu izby, spálne, škôlkach. Má antibakteriálne a antistatické vlastnosti, odolnosť voči domácnosti chémie.

Stádo - malé farebné vločky lepidlo na základe lakované. Aplikovaný na akýkoľvek povrch, nevyžaduje prípravu. Sú odolné voči oderu, poškriabaniu a nárazom. Ľahko sa čistí.

Omietky - dnes je veľký výber dekoratívne omietky "kožušinový kabát", Benátskom, a tak ďalej, sú veľmi dekoratívne, odolné, a umývanie skryť nedokonalosti steny.

Oddiely - sklo, plast, kov na kov rám. Jednoduché a replanning priestorov, zonirovat priestor. Odolné.

Stropy

Zarovnanie nasleduje použitie vodou riediteľných farieb - v tomto metóda spracovania je uložené výška stropov. Ale táto práca je prácny, časovo náročné, že neumožňuje umiestnenie vstavané svietidlá, a s prístrojom, elektroinštalácie skryté problémy.

Panely z polystyrénu jednoducho dodržiavať priamo do dosky. Výška zostáva takmer nezmenená, nezrovnalosti neviditeľné. Nevýhodou takýchto stropy vo veľkom počte spojov a švov, je možné zistiť vstavané osvetlenie. Ale ich hlavnou nevýhodou je, že nie sú ohňovzdorné, a to znamená, že oheň.

Sadrokartónu, kazetových podhľadov, namontované na kovové koľajnice rámca, vytváranie úrovni povrchu. Minimálne zníženie stropu výšky - 7 cm a s integrované svetlo - 12-20 pozrite si Môžete dojednať multilevel stropy akejkoľvek konfigurácie s ubytovacie rôznych typov lámp a skryté svetlá. Maľované v akejkoľvek farbe. Pomocou odolný proti vlhkosti sadrokartónu, strop alebo dokonca aj vo vlhkom prostredí. Nevýhoda - pre prístup k inžinierskym komunikácie, prechádzajúcej nad strop plachty nastaviť, čo potrebujete urobiť, poklopy, ktoré sú viditeľné a kazia vzhľad inter'jer. Pri inštalácii a prevádzke viac ako kazetových podhľadov, panely, ako sadrokartónové stropy sú vysoké náklady na údržbu.

Kazetových podhľadov

Všeobecné výhody kazetového podhľadu je zrejmé: to umožňuje skryť potrubí a technických zariadení pod stropom, listy jednoduchý prístup k inžinierskych a komunikačných systémov. Kazetového podhľadu aj praskliny kože, škvrny a iné vady starý strop. Montáž, demontáž a čistenie takýto strop je jednoduchšie, rýchlejšie a menej časovo náročné v porovnaní s inými dokončovacie; tiež poskytuje ďalšie možnosti pre inštaláciu svietidiel a vetracie mreže, montáž priečok, montáž značky a označenia. Dôležitá je tiež skutočnosť, že inštalácia na strop je vyrobený na akomkoľvek povrchu (vrátane nepripravený). Moderné stavebné technológie umožňujú montáž kazetového podhľadu bez (alebo minimálne) mokré procesy, ktoré vedú k zníženiu podmienky stavebných prác.

Armstrong ponúka široký sortiment strop, dlažby a dosky z pevnej a m', ktoré minerálnych vlákien a vlákien zo skla, kovu a dreva. Rozsah strop produktov zahŕňa stropy hladký povrch, a viac známe tvarovaných dosiek s rôznymi vzormi a hrany v niekoľkých verziách, veľkostiach a farbách a s rôznymi technickými vlastnosťami.

Strop

Strop sa uplatňuje častejšie v obytných a verejných, v suchých a mokrých podmienkach. V kanceláriách, môžu byť inštalované vo verejných priestoroch - recepcia oblasti, zvyšok izby. Vydržali zaťaženie 100 litrov vody na 1 sq. m Úsek stropy sú rozdelené do "film" - PVC - a "tkanivo" - z polyesterovej textílie, impregnované thermoreactive polyuretánu. PVC filmu v mrazu sa stáva krehký a tvrdý. Vo filme stropy veľký výber textúry povrchu: lesklý, matný, perforované, kov, koža, mramor, Benátska omietka, zamat, satén, drevo. Sú dobre maľoval (tam je asi 100 odtiene farieb). Štandardná šírka tkaniny 1, 3-2, 2 m, ale môže to byť zvárané s jemnými šev, zvýšenie handričkou až 6-8 m, na bolshej šírky strop prehnutie v strede. Polyesterové tkaniny obchody rozmery lepšie ako PVC, bez straty pôvodnej kvality, dokonca aj na 30o C. To nemôže byť zvárané, šiť textílie alebo s'pripojiť s vaším profilom. Výber textúry sú oveľa menšie ako tie z filmu strop, stropu látka nemôže byť maľované pred inštaláciou. Ale sú lacnejšie ako film a inštalujú jednoduchšie než pozastavené sadrokartónové podhľady.

Sex

Sintrovými - mramor alebo kremičitý piesok-kompatibilita'spojené s polyesterovej živice. Používa sa pre smerom z podláh a stien. "Teplejšie"ako prírodný mramor a lacnejšie.

Dosky z masívneho dreva - pevný alebo lepené dielce, ktoré sa používajú pre podlahy z "paluby" podlahy.

Gumový povrch - prírodné a syntetické gumy. Prakticky nie je vystavené oderu. To je charakterizované presídlenie, antistatické, zvukovej izolácie. Je vydané v kotúčoch, dlaždice, najmä na kroky, (pevné stupeň alebo koberce). Jeden-dva-tón, s rôznymi kreslenie povrchy alebo hladké.

Quartz vinylové dlaždice - 80% kremeňa a vinyl s aditívami. Nie absorbovať vlhkosť, oteruvzdorné, nie je vodivá, odolná voči kyselinám, veľký výber farieb. Umožní vytvoriť akýkoľvek dizajn podlahy. Jednoduchá inštalácia a opravy (môže byť stanovená v samostatných oblastí).

Žulové dlaždice - materiál je veľmi odolné, oteruvzdorné, non-porézne, s obrázkom na všetky hĺbky. Napodobňuje všetky druhy prírodných kameňov. Absorpcia vody menej ako prírodný kameň. Keramické žula dať dlaždice pre všetky typy vnútorných a vonkajších prác, okien, parapetov a tabuľka topy.

Keramické obklady jedného zapaľovacieho je odolný dlaždice na podlahy a steny, niektoré druhy sa používajú na vonkajšie práce. Dlaždice dvojitého spaľovania menej silné, pretože z poréznej štruktúry a sú vhodné iba na vnútorné použitie.

Slinku - vysoká pevnosť dlaždice, ktoré sú odolné voči oderu a agresívnych látok.

Koberec dobrý hluku, tepelné a zvukové izolácie. Rôznorodý dizajn. S dlhým VLASOM (shag) - pre zvyšok izby. S krátkym VLASOM (Saxon, velúr, vlys, kosenie) - v čakárňach a kancelárie. V chodbách, verejné priestory - prsty a kombinovať. Pre vlhké priestory odporúča len syntetické koberce. Pre kancelárie vybrať koberec s slučky pilot (to je viac odolné), 100% polyamidu (nylon) alebo zo zmesi vlny a polyamidu. Spracovanie hromadu Teflón dáva nečistoty odpudzujúce vlastnosti a predĺženie životnosti.

Laminátové - parkety. Sú odolné voči oderu, nárazu, kompresia, ultrafialové svetlo, chemické výrobky. Antistatické, tepelne-odolné, jednoduchá inštalácia a údržba. Neodporúča sa pre vlhké miestnosti.

Linoleum - pozostáva z prevažne prírodných materiálov. Ľahko sa čistí, je hygienický. Veľký výber farieb a vzorov.

Prírodný kameň. Žula a mramor prístup pre smerom z podláh, schody, stôl topy a parapety. Žula vysoká pevnosť, oderu odolné, nepremokavé. Mramor m'Yaksha, od kyselín a zásad na leštený mramor s'je na mieste.

Blok parkety - niekedy z poľa, multi-vrstvený a bambusu. Bambusu, pretože to nie je siluets, platí len v oblastiach s nízkou návštevnosťou.

Keď tangenciálnym rezu dosky zmenšenie šírky. Keď radiálne - hrúbka, tak, že trhliny v podlahe nebude. Podlaha je pokrytá voskom alebo olejom, vyžaduje dôkladnú starostlivosť, ale to prakticky "večný", pretože to nemusí byť poškriabaný. Podlahy sú pokryté lak, lesk a zmenu lak v 5-8 rokov. Slúžia na 90 rokov.

Parketové Dosky - 2-3 vzájomne kolmých vrstvy dreva. Top - pevných a vzácnych plemien, nižších vrstiev z borovice. Nie je deformovaný, silné, spoľahlivé parkety.

PVC-náter vyrobený z minerálnych spojív-kompatibilita'súvisiace PVC prísad. Silná, odolná, maloteploprovodny, rot, hygienické, veľký výber farieb a vzorov. Citlivé na silné rozpúšťadlá - je potrebné umývanie len neutrálne zlúčenín. To ležalo v blízkosti vykurovacích spotrebičov - 't stand tepla viac ako 40-50 C. Nevzťahujú sa na ulici. Nátery na textílie základe nepoužívajte vo vlhkom prostredí.

Platex (Flotex) - nové NAP materiál, ktorý kombinuje vlastnosti kobercov a obchodných poplastovanie PVC. Je pozoruhodný pre vlhkosti odolnosť, antistatické, absorbcia a vysoká odolnosť proti opotrebeniu (môže byť použitý aj v supermarketoch, na letiskách a železničných staniciach). Hygiena nie je zbierať nečistoty, prachu, ľahko sa čistí. Mnoho konštrukčných možností, môžete vytvoriť mozaikové podlahy.

Zdroj: Armstrong Europa Gmbh

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика