понедельник, 30 декабря 2013 г.

Konštrukcia bytu s rukami 2010-03-12 17:24:10

Výstavby a rekonštrukcie.

Konštrukcia bytu s rukami
2010-03-12 17:24:10

Dizajn svoje bývanie. Dizajn dizajn bytu sám.

Takže, v byte potrebuje opravu. A samozrejme, dlho pred začiatkom opravy ako pravidlo, majitelia už určuje typ a opravy. Alebo je aktuálny, alebo krásy, alebo kapitálu. Možno máte naplánované Rekonštrukcie? Potom je plný opravy použitím moderných materiálov, ktoré sa bude zase svoj majetok tak, že to bude vyzerať ako byt svojich snov časopis obalový dizajn inter'jer.

Teraz, pozrime sa na typy opráv:

To, čo je Aktuálne opravy.

Aktuálne oprava obsahuje iba zmeniť vzhľad byt, farebný design, redesign, štýl, inter'interiérové a atmosféru, ale hlavné komponenty ostávajú nezmenené.

Čo je najjednoduchšie kozmetické opravy


Tento typ oprava zahŕňa výmenu opotrebované alebo zastarané položky: vypínače, zásuvky, atď., Maľovanie stien a Okien, preglejky Tapety, výmena platbands a soklové, občerstvenie stropu, podlahy, prebrúsenie a podlahové krytiny s lakom, ak máte parkiet a je všeobecne vyrobené vlastnými rukami.

Ako pravidlo, moderné latexové farby - akryl, moderné Tapety - akryl, maľovanie, môžete použiť rôzne nátery na steny, Žalúzie omietky, plastové panely a tak ďalej.


Čo je to kapitálové opravy.
Všetky staré dokončovacie materiály sú úplne odstránené, zmena konštruktívny názor, výstavba niektoré nové prvky môžu re-plánovanie, výstavbu oblúky, stropy inštalácia, výmena podlahových krytín, a tak ďalej. S jednoduchým kapitálu opravy byt vyrábať demontáž starých a výstavba nových vodovodov, Kanalizácie, kúrenia, elektroinštalácie, výmena podláh, realizácie omietky prác, demontáž a čelí dlaždice. Pre komplexné veľké opravy už zmena architektonické typ bývania. Pridané výklenkov, steny, oblúky sú vyrobené, závesné stropné, stĺpce, a tak ďalej.

Ak rekonštrukcia zásadne mení rozloženie bytu, ako aj zmena označenia priestorov, vybavenie priestorov na účely iný znak. Aj rekonštrukcie zahŕňať také vážne práce, ako je výmena stropov na nových a posilnenie starých, demontáž a montáž priečok.

Ak dokončovacie vyrobené stredne práce, v dôsledku ktorých pohľadu byt len po výstavbe sa zmení na ten, v ktorom sme pozrite si naše ubytovanie úplne, tak na to povedať, "pripravený na použitie". Omietky, zarovnanie, maľovanie, whitewashing, vkladanie wall-papiera, maľovanie Okien, dverí a podlahy, montáž zásuviek a spínačov - to všetko sa týka štandard dokončovacie práce.
Dokončiť zahŕňajú všetky vyššie uvedené typy opravy a práce, i dizajn inter'interiér, pretože je potrebné nahradiť niektoré z inžinierských sietí, ktoré sú namontované v štandardnom rohože, ako potrebujete. Napríklad, výmena radiátorov v novo objednaný byt na moderné ohrievače, výmena vypínačov na Euro, nahradenie štandardné rúry plast.


Samozrejme, často mnoho majiteľov úspešne kombinujú všetky prvky opravy a dizajn bytov. Môžete napríklad nahradiť iba zásuvky farba okna, ale rozbiť stenu medzi kuchyňou a halou, vybudovať arch a panel otočením kuchyňa priamo v Štúdiu. To je, niektoré druhy opráv úspešne kombinovať ako chcete nájomcov bytu.

Si len chcete zadať, že na vykonávanie opráv všetkých druhov, okrem rekonštrukcia, všetky dokumenty, ktoré umožňujú kroky, nie je potrebné predkladať. Na účel vykonania rekonštrukcie, je potrebné vypracovať dokumenty, potom v výmeny, predaja alebo hodnotenie ploché žiadne problémy a nikdy musel zaplatiť pokutu. Požadované doklady : projekt odhady, zmluvy s obstarávateľom, rôzne schválení.

Takže, máte na vykonanie projektu. Spolu s designer-inter'jer dizajnér obmerte životný priestor, a vypracovať plán až do návrhu osvetlenia. Plán musí byť správne umiestnená, všetky inžinierske komunikácie, elektrických a iných systémov. Plán projektu bude oveľa jednoduchšie pracovať s vami, aj keď ste naplánovali na opravu do vlastných rúk. Ak napríklad chcete presunúť niektoré prvky nového miesta je oveľa viac zrejmé, najprv sa uistite, na papieri, nie chýbať nič, a nie urobiť chybu.

Projekt je ešte potrebné si pozorne a opatrne prišiel na to, koľko dokončovacie a stavebné materiály, ktoré budete potrebovať na realizáciu svojho plánu. Potom je všetko harmonicky kombinované, nemal tráviť čas na prevádzku obchodov a vyhľadávanie potrebných materiálov a nie je potrebné odkladu opravy ako dlho ako tam je nový materiál doručený. A schválenie architekt prácu je potrebné, aby ste neboli zničené nosné konštrukcie na nesprávnych miestach,, ktoré môžu viesť k núdzového stavu domu. Tak, aby zvážila podnik takúto prácu, je potrebné povinné'uistite sa, že projekt a koordinovať. Projekt by mal byť uvedené rozloženie bytu, plánovaná demontáž a uvedením vzory, ktoré budú zničené. Najdôležitejšia vec, ktorá musí byť splnená je jasnosť a concreteness. Nie je neporiadok, až plánu je potrebné zvážiť prvky.

Teraz musíte zostaviť odhad nákladov práce. Odhad je navrhnutý spolu so zvyškom dokumentácie. Odhady spustiť celkom jednoduché. Toto môže fungovať ako developer projektu a zhotoviteľa. Navyše, preferencie dodávateľom môžu byť poskytnuté na základe výsledkov realizovaných súťaží a účasť na organizácii súťaže, tak na to povedať, ponúk, porovnanie odhadov, profesionalitu spoločnosti, názor ostatných zákazníkov alebo naše vlastné skúsenosti.

V odhade všetko by malo byť uvedené v detaile, každý detail, by mali byť zohľadnené v návrhu funkcie z obývacej izby. Aj postup a podmienky platby by mali byť uvedená v zmluve. Odhad by mali byť poskytnuté, čo zákazník chce kontrolovať osobne a tieto práce majú byť odstránené v odhadu sa v etapách.

V skratke to znamená, že rozpočet je podrobný postupnosť operácií a náklady. Okrem toho, poplatky za činnosti, musia byť špecifikované v rozpočte. A ďalším odhadom vhodné optimalizovať opravu, je možné odmietnuť, drahé diela alebo používať drahé materiály, ktoré môže byť nahradené lacnejšie.

Stavebné firmy majú často vo svojich projektoch tzv. hrubý odhad. To je menej podrobné Všeobecné dokument na prácu v takýchto odhadov nie je stanovená buď, hodnota materiálov, ani plat, a tiež poskytuje podrobné kontroly zo strany zákazníka. Preto, aby sa zabránilo pohľadávky následne, je lepšie, aby sa sami podrobný odhad.

Teraz pokračujte na zodpovedný moment - nákup stavebné a dokončovacie materiály. Veci: tu, príliš, môže pomôcť Zmluvné spoločnosti, ktoré určite má SV'ASCI, vedieť, kde môžete kúpiť lacnejšie, lepšie, ak rozsah umožňuje vybrať, a tak ďalej. Zhotoviteľ je viac vedomí tok trh rôzne stavby, dokončovacie práce a montáže materiálov a technických systémov, ktoré majú svoje špecifické funkcie, ktoré je lepšie vedieť ihneď. Dnes to dobré vyrába a dodáva na trh je veľa. Ak používate služby zhotoviteľa a bude platiť za tieto služby, potom, na konci, môžete uložiť veľké vďaka informácií, ktoré poskytol dodávateľ. A stavitelia oveľa viac ziskové a zábavné pracovať s vysoko-kvalitných materiálov. Aj keď má zhotoviteľ nie je už riešil toto, alebo, že novinka, spolu bude jednoduchšie pochopiť, požiadať o radu predajcu, alebo sa obráťte na výrobcu.

Okrem toho sa odhaduje, je potrebné, aby dodávateľ poskytol vám plánu práce. Toto je vážny dokument, ktorý spôsobí, že Zmluvné Agentúry, byť disciplinovaný. Naozaj, v prípade nedodržania položky, môžete požadovať vysvetlenie, byť vyzvaní na zaplatenie pokuty, alebo dokonca ísť na súd.
Aj v prípade, ak opravu môžete použiť vlastné zdroje, plán práce pomôže byť viac disciplinovaní a vypočítať ich silu a čas.

A ak máte dosť túžba, čas a znalosti trhu stavebných materiálov, nesnažte sa organizovať inter'jer apartmány s ich vlastnými rukami, a v tomto prípade je lepšie spoľahnúť na profesionálov


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика