воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Zariadenie na poschodí. Základy technológie

Oznamy stavby a opravy firiem sú plné tajomných pojmy: "obnova", "Eurolux", "ekonomika", "exkluzívne" a tak ďalej, je Ľahké sa dostať zmätený, najmä ako každá firma prostriedky, tieto slová niečo.

Pavol stavitelia označuje ako základné prvky určovaní tepelnej pohody, hygieny a estetiky miestnosti.

V minulom článku som Vám povedal o rôznych typoch podláh. Ale ak presnejšie, išlo o to, podlahy. Oni sú, obrazne povedané, len špičkou ľadovca, ak ľadovca porovnať poschodí. Dve tretiny z ľadovca je skryté pred našimi očami sa pod vodou. A za všetky podlahové krytiny je skryté pred našimi očami veľmi dôležitou súčasťou sex, o ktorých mnoho ľudí neuvedomuje.

Podlahy sú najintenzívnejšie využívané plochy miestnosti, jednoducho preto, že tam môžeme ísť. Č stenu alebo strop nemali byť vystavené vystavené ako sex, a preto jej pokrytie potreby, alebo viac, ak chcete zmeniť, alebo vyberte zvlášť silný, a preto najdrahšie materiály. Prečítajte si viac o tom, aké požiadavky pred'sú vrchná vrstva - podlahy, a čo pokrytie sa lepšie hodí pre jeden alebo druhý z miestnosti, Môžete si prečítať minulý článok. Dnes by som chcel bývať na časť podlahy, ktorá je skryté pred našimi očami.

Poter. Jeho hlavným cieľom je zosúladiť povrch, na ktorom sú drevené parkety. Desaťročia staré technológie, doska, slúžiť ako základ pre podlahy vo sériové domy, sú hladké len na jednej strane - ten, ktorý bude stať nižší strop bytu. Strany, ktoré musia byť vždy na prízemí je nerovný, s kôp a priehlbiny, často z nej vyčnievajúce konce kovové výstuže. Okrem toho, zmeny v úrovni podlahy v byte sú často dosahujú 10 pozri Aj non-špecialista je jasné, že na takomto povrchu je nemožné presne stanoviť žiadny kryt.

Pred pack tyč povrchu betónovej dosky je očistiť od prachu a nečistôt. Ideálne je čistenie betónu nemožné, tak potom povrch je uzemnený spojivá. Základným náterom povrch zaisťuje dobrú priľnavosť s spojka. To je dôležité pre obe pohlavia, ale najmä pre keramické dlaždice. Ak poter pod dlaždice zlé grappled s povrchom dosky, potom v chôdzi na dlaždice bude byť distribuované charakteristické zraziť, a nakoniec sa stal nerovné podlahy dlažby a začína sa oddeliť od základnej a "lietať".

V Rusku, tradične spojka je vyrobené zo suchých betónových zmesí. Pretože zmes betónu a piesku v akomkoľvek pomere - nie veľmi odolný materiál, potom pridať lepkavú látku. Pred poter je položený podlahy, ona by vyschnúť. Skúsení stavebné spoločnosti budú schopní presne určiť stupeň vlhkosti väzby, tu som len povedať, že priemerný čas potrebný na sušenie 45 dní. Po tom, poter sa aplikuje hydroizolácie v podlahe a hore - zoznamy odolný proti vlhkosti preglejky, hrúbka 12 mm Preglejky nebude brániť pod č kryt, ale najmä je to potrebné, pod parkety, inak zvýšená vlhkosť (úniku vody, alebo len v dňoch začiatku jesene, keď je vlhké počasie, a Ústredným kúrením, majú nie je priložený) sa môže zničiť väčšinu krásne a drahé parkety.

V Európskej technológií na výrobu väzby sú špeciálne self-liate zmesi tzv. self-liate podlahy. V rámci týchto zmesí pre ďalšie hlukové a tepelné izolácie často dať vrstvu z expandovaného polystyrénu, a dodatočné hydroizolácie hornej dosky polymérového filmu.

Táto podlaha je suché oveľa rýchlejšie, než poter (cca 10-15 dní). Priamo na self-liate podlahy môžu byť položené dlaždice, laminát a koberec. Položiť kus parkety povinné'nevyhnutne potrebujú vrstva z preglejky. Okrem toho, vrstva výplne je veľmi malá hrúbka (25 mm ), Čo je užitočné najmä v priestoroch s nízkym stropom. Vynikajúcu kvalitu že sex urobila veľmi populárne.

Ale svedomia predák opravy firmy budú ponúkať komplexnejšie, kombinovaná verzia. To on je zlepšiť tepelné, zvukové a vodovzdornú úpravu kvality podlahy.

V tejto variácie na primárnom kravatu - betónové zmesi, dal druhá vrstva Európskej self-zhutňovanie betónu. Takéto dvojité spojka je aplikovaný hydroizolácie z gumy alebo asfaltové tmely, a na to, samozrejme, preglejky. Pre preglejky, v poradí, podľa parkiet, laminátu alebo kobercom poschodí. Pre keramické dlaždice, preglejky, samozrejme, nie je to potrebné. Táto podlaha bude drahšie, ale aj prevádzkové vlastnosti to bude oveľa vyššia.

V technológii položenie podlahovej krytiny žiadne zvláštne tajomstvo. Pre upevnenie parkety, laminátové a keramické dlaždice sú tam špeciálne lepidlá a tmely. Som poznámka : konkrétny význam sušenia poter, ktorým parkety. Ak poter je vlhké, strom bude tlmiť, deformácii, a Vaša podlaha bude použiteľný iba na uvoľnenie. Pri montáži obkladov musíte urobiť, dlaždice šev šírka je najmenej 1 mm Dlaždice sú uvedené bez švu kĺbov, nevyhnutne crack od dokonca aj nepatrné zmeny teploty a vlhkosti. Pred niekoľkými rokmi švy medzi dlaždicami pozrel škaredé, ale teraz s'bol veľký počet špeciálne malty švy rôznych farieb. Ak bude úspešný, výber odtieňa ako dlhopisov bude len podčiarknuť krásu obrazu dlaždice.

Vo Všeobecnosti, technológie a spôsoby položenie podlahovej krytiny dlaždíc je tak široká téma, ktoré sme nevyhnutne'určite uvažovať samostatne v budúcom článku.

To je, vo Všeobecnosti, tradičné technológie, ktorým podlahy, aktuálne, ale v poslednej dobe sa na trhu'nový materiál, vyvinutý nemeckých expertov, ktorá môže spôsobiť malú revolúciu - suchý poter.

Je to doska z sadrovej báze látok s hydroizolačnou vrstvou, ktoré sú naskladané na suché zaplnení alebo polystyrénu. Suchá náplň v tomto prípade má regulačná funkcia. Sú naskladané na seba, prekrývanie, súbehu všetkých spojov a poskytnúť potrebnú tuhosť.

Takéto väzby majú značné výhody. Po prvé, to sa nevyžaduje, sušenie. Položiť podlahy nemôže čaká na 45 dní, ako v prípade tradičnej zmesi, a na ďalší deň. Po druhé, je to oveľa jednoduchšie, než tradičné betónu. Teraz, v optimálnej hrúbky poter od 3 do 7 cm na meter štvorcový je potrebné zásobník od 70 do 120 kg zmesi. Bude súhlasiť, je vážne zaťaženia podlahy a podporné steny domu: byt, celková plocha 100 štvorcových m, budete musieť dať aspoň sedem ton betónu.

V niektorých izby: spálňa, detská, kúpeľňa, že by sa výstavba teplej podlahy.

To je dva typy: elektrické a vody. Hlavným doska nosenie na všetky oblasti predpoklad, resp špeciálnych elektrických káblov alebo potrubia, pripojená na ohrev teplej vody systém, a už z vyššie je konečná kravatu.

Elektrické podlahy k nám prišiel z Európy, z tej istej lodi a špeciálne káble. Prvýkrát sa zvýšil IRE environmentalistov, ako vytvoril ich elektromagnetického poľa za predpokladu, hoci nie je veľká, ale stále škodlivý vplyv na ľudí. Teraz tento problém je zrušený: elektromagnetické žiarenie moderné káble sú minimálne a nie je škodlivé. Ale tam je elektrické podlahové kúrenie a mnohé iné nedostatky: spotrebuje energie z 250 na 400 zo kW za hodinu. Okrem toho, aby sa skúšobná umožniť teplé podlahy je možný iba po celý sušenie potery, t. j. po uplynutí 45 dní. Ak zistíte, že teplé podlahy nie je práca, je potrebné zlomiť kravatu, riešenie Problémov a zalejeme znova. Tým istým zdĺhavé a nákladné postup musí siahnuť v prípade poruchy teplej podlahy v procese prevádzky.


Voda poschodí, v tomto zmysle, viac cena: koľko budete platiť na teplú vodu, a tak to bude platiť ešte viac. Jediný problém je, že vaši susedia môže znížiť teplotu teplej vody v ťuknite na položku, a ak sa pochopiť, čo to je, môžete usporiadať Vám ťažkosti. Potrubí pre vodu podlahy môžu byť vyrobené z pozinkované alebo medené potrubia. Však, to je lepšie použiť pevné plastové potrubia. Pretože keď ktorým sa žiadne kovové potrubia pod podlahovou krytinou bude nevyhnutne spoje rúr. Potom, skôr alebo neskôr sa bude diať úniku, a vy Budete musieť likvidovať ho zničiť celé poschodie. Pri pevné plastové potrubia teplej podlahy z takýchto problémov Vás bude poistené na 100%.

Ak sa chystáte urobiť opravy, alebo len vymeniť podlahy v byte, dúfam, že tento článok Vám pomôže vyhodnotiť profesionalita vybraných opraviť spoločnosť a lepšie porozumieť spoločnosti zástupcu na rokovaní, a ak oprave Si už v plnom prúde, potom možno Budete môcť lepšie posúdiť integrity zhotoviteľa.

Zdroj: www. nt-studio. tým,

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика