понедельник, 30 декабря 2013 г.

Ako sa chrániť pred podvodmi v opravy?

V snahe chrániť sa pred podvodom, musíte pam'nezabudnite, dva základné princípy. Prvý "právo" táto ochrana sa hovorí - "lacný syr je len v pasca na myši". V praxi, jeho aplikácia je nasledovný: ak ponúkate robiť svoju prácu rýchlo a veľmi lacno (! ), Potom je čas na stráže.



Zaväzujete sa, že akékoľvek sebaúcty sprievodcu, ktorý je schopný na slušnej úrovni, robiť opravy, bude sotva to brať nízky plat: dnes nie je veľa ľudí, že peniaze nie sú potrebné vôbec. Preto, s najväčšou pravdepodobnosťou, človeka, ktorý Vám ponúka takéto "rozprávkový" podmienky, trochu disingenuous: myslím, že niekoľkokrát pred tým, ako mu odsúhlasíte takýto návrh.

Toto pravidlo hladko tokov a druhá podmienka je, že Budete ťažko podvádzať pri oprave: pracovať iba s časom-preukázané, firiem a jednotlivcov. Ak Máte na mysli, nie sú ako ľudia, potom v kontakte s priateľmi a oni Vám povedia, požadované telefónne číslo.

Výhodou takejto "ochrany" je zárukou, že ak je osoba (alebo spoločnosť) sa zapája do opravy budovy a má dobrú povesť, potom je isté, že niekoľko tisíc rubľov on dishonored sám na dlhú dobu a stratí svoju prácu. Okrem toho, ak Budete dávať táto osoba vopred alebo peniaze na nákup materiálov, je nepravdepodobné, že to zmizne s nimi (ako často podvodníkov), Budete vedieť, kde ho nájsť. Ale napriek tomu, aj v tomto prípade, môžete poistiť seba a spýtajte sa zamestnanec z dokladov preukazujúcich totožnosť, a prepísať izby a iné rozlišujúce znaky"



Veľmi častý spôsob, ako podvodné konanie, ak oprava je súhrn nesprávny odhad: cena a objem môže byť nadhodnotené. Jediný spôsob, ako zistiť to je vziať papier a ukázať, že vie tvár. Napríklad, môžete ísť aj do inej spoločnosti a naučiť ich názor o primeranosti prípravy tohto odhadu.

Prosím, tiež byť ostražití, ak náklady uvidíte slovo "platiť "v skutočnosti objasniť rozsah práce". Ak nechcete dať túto frázu, potom byť pripravený zaplatiť za to približne o 30% viac, pretože môžete vidieť, tento prípravok je trochu rozmazané a ponúka veľký priestor pre schemers. Napríklad, v tomto prípade je to "odborníci" sa často vzťahujú na skutočnosť, že pôvodne bolo zle meranie priestorov a teraz je potrebné, aby "zaplatiť".

Posledný deň, naša rada je nasledovné: počas opravy sami "štát" v zmysle, predák, ktorý je, naučiť sa porozumieť zložitosti konať Vás opravu, znovu Vás v tomto prípade Rada môže pomôcť priatelia, a potom udržať tesný kontrolu nad to, čo v skutočnosti je výstavba posádky. To nie je nutne'uistite sa, že postaviť okolo hodiny nad pracovníkov, ale, napríklad, ak chcete zavolať dvakrát denne.



Ako môžete vidieť informácie, ktoré sme dnes Máte za predpokladu, jednoduchý, jediná vec, zľava aplikovať v praxi, a - prajeme Vám úspešný opraviť!


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика