понедельник, 30 декабря 2013 г.

Strop v kúpeľni

Pri usporadúvaní strop v kúpeľni vyžaduje pam'nezabudnite, že pre opravu priestorov je potrebné zvláštne, vlhkosti odolných materiálov. Okrem toho, takéto materiály sa nemali báť vysoké teploty a rýchle meniť prevádzkové parametre.

Maľovanie

Maľovanie je jedným z najviac cenovo dostupné, jednoduché a pomerne lacné riešenie varianty vybaviť stropu. V súčasnej dobe na trhu existuje množstvo vody-rozptyl farieb, určený pre vlhké prostredie. Takéto farby môžu byť aj drahé a lacné, ako importovať a domácich. Všetky tieto farby sú relatívne stabilné a môcť dlho odolávať vlhkosti, tepla a rôzne dezinfekčné roztoky.


Svetlo dlaždice

Použitie stropné obklady z Polystyrénu je populárne riešenie dokončovacie strope v kúpeľni. Výhodou takejto inštalácie je možné na meno málo. Po prvé, ľudia sú priťahovaní nízka cena dlaždíc. Po druhé, ako sú dlaždice sú veľmi krásne a s ním môžete vytvoriť atraktívny dizajn miestnosti. Tretie svetlo dlaždice uložiť až 15 cm vysoký a nemajú vplyv na objem miestnosti. Po štvrté, montáž stropných obkladov z Polystyrénu, veľmi jednoduché a ľahké.

Tiež veľmi pôsobivé vyzerá, keď sa strop v kúpeľni sú pokryté korku Tapetu. Aj keď je to, samozrejme, drahšie, ako stropných z Polystyrénu, ale tento materiál je krajšie, vynikajúce tepelne izolačné vlastnosti a trvanlivé.

Stromy'drevené stropy

Romantický intímnu atmosféru môžu byť vytvorené v kúpeľni, ak sa používa na konečnú úpravu stropných obkladov. Vôňa dreva, živice vám pripomenie, o ruskej vaňa a bude slúžiť ako skvelá alternatíva, bezduché dlaždice, farba alebo kovu. Podšívka je šetrný k životnému prostrediu materiál, vyzerá veľmi krásne, kontrolované a testované čas. Okrem toho v našej krajine nie je veľmi drahé a exotických materiálov.


Plastové panely

Plastový panel, ktorý sa rozhodol použiť kúpeľňa, vytvorené z PVC kože: zabezpečuje dobrú tepelnú izoláciu, antistatické, dlhú životnosť a jednoduchú údržbu. Plastové panely sú dokonale prevedené vlhkosť a môžu byť vyrobené s imitáciou pod kameň, strom, s lesklý alebo matný povrch. Hoci dnes špeciálne plastové dosky pre strop nevyrába, ale poličky v kúpeľni môžete úspešne mount stenové panely, ktoré majú dostatočnú tuhosť.

Kazetových podhľadov

Modulárny, kazetových podhľadov, môžete tiež úspešne použiť na výzdobu stropu v kúpeľni. Ale to by sa mal uplatňovať iba vlhkosti-dôkaz materiály: oceľ alebo hliník pruženia a elastického materiálu z PVC alebo plexisklo. Samozrejme, že to nie je lacná možnosť zdobenie priestoroch, ale s krásnym modules-vitráže, Plexiskla, vnútorné osvetlenie, Strop v kúpeľni môžete vykonať originálny moderný dizajn.

Reechnye stropy

Tok kúpeľňa môže byť a železničnej dopravy. Bolo dokázané, že tieto stropy sú praktické, trvanlivé, odolné voči vode, nehorľavý, šetrné k životnému prostrediu a nie je nabitý statickou elektrinou. Reechnye stropy pre kúpeľňa nevyžaduje komplexná starostlivosť: sú možno prať antikorózneho čistiaci prostriedok. Avšak, strop v kúpeľni modul by mal byť chránený pred nárazmi a poškriabaním, tak ako opraviť ich, potom to bude veľmi problematické.

Reechnye kazetového podhľadu má rovnakú štruktúru ako pravidelné Stravovanie, kazetových podhľadov. Kľúčovým prvkom v nich je, koľajnice, ktoré sú vyrobené z hliníkovej pásky a lakom, sušenie hot. Reechnye stropy pre kúpeľňa sú vyrobené z akúkoľvek farbu a môžu byť perforované alebo hladké. Zatiaľ čo železničných spojov sadrokartónových podhľadov môže mať priebežné vkladanie.

Najobľúbenejšie reechnye stropy pre kúpeľne sú biele alebo model, simulácia za "gold". Ak chcete vytvoriť strop z jeho rúk nie je tak ťažké: inštalácia panely vyrobené pre podrobné pokyny od výrobcu.

Sadrokartónových SK

Listy do sadrokartónu aj aktívne používa pre dekoráciu z kúpeľne. Inštalácia umožňuje dizajnérom zadarmo simulovať území a ľahko implementovať konštrukcie dekoroch prakticky akejkoľvek forme. Vo vlhkom prostredí listov sadrokartónové ľahko ohnúť, a po zaschnutí zachovať špecifikovanej forme. V prípade úniku tento strop sa nie ohnúť a zmena ich podoby.


Strop

Kazetových podhľadov, v kúpeľni vyrobené z tenkej polyesterové tkaniny alebo PVC filmy, ktoré ukazujú, dokonalý vodotesný výkon. V prípade, že susedia vám povie, para, ktorá je schopná znášať zaťaženie až sto litrov vody na štvorcový meter, provou ako obrovské bubliny, ale nie praskla. Zhromaždené voda môže scedíme prostredníctvom jednej zo zničených rohy. Po zaschnutí handričkou schopní plne obnoviť jeho pôvodný tvar.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика