понедельник, 30 декабря 2013 г.

Ako urobiť opravu v kancelárii?

Ľudia často cítia repair of office, mnohí nemajú radi. Ale ak organizovať proces správne, môžete znížiť negatívne na minimum.

Najprv budete musieť vyhodnocovať technický stav priestorov. Toto určí stav nosné konštrukcie, vetrania, Kanalizácia, vykurovanie, zdravotechnika, elektro, stolárstva (okná a dvere a bloky, vstavaný nábytok), zakrytie stropy, steny, podlahy.

Na základe tohto vyberte typ opravy. Môže to byť kapitál, s čiastočné nahradenie nosné konštrukcie, komunikácie, alebo krásy, ktoré obmedzené dokončovacie práce.

Na základe týchto výskumov a meraní priestory tvoria projekt opravy alebo čo to je volané - dizajn projektu. Projekt sa bude musieť rokovať, právo použiť silu a odhodlanie potrebné na čas opravy, a tiež pre presný výpočet nákladov na opravu.

V tomto článku sme sa vziať do úvahy rôzne dokončovacie materiály a systémy, stropy, podlahy a stien.

Steny

Steny v kanceláriách použité Tapety pod maľby, dekoratívne omietky, prírodný a umelý kameň, smerom na rôznych panelov. V mokrej zóne, sú keramické dlaždice, sklo, laminované dosky, plastové obloženie.

Akustický panel vyrobený z laminátu. Sú veľmi izolácia, odolnosť proti vlhkosti, pevnosť.

V základe tekuté Tapety hmotnosť papiera, ktorý v tekutej forme sa nanáša na stenu. Ich zrnitá štruktúra pomôže skryť hrubú stenu. Sú vhodné pre rýchle opravy.

K dispozícii sú 2 typy smerom panely - blok a list. Materiál: plast, drevo, MDF, MDF. Sú jednoduché na inštaláciu, ktoré nevyžadujú prípravu povrchu, veľmi hygienické a dekoratívne. Sú vyrábané v rôznych farebných možností a imitácie materiálov.

Tapety tam sú papier, textilné a vinylové. Ten môže byť prilepený v mokrých oblastiach a umyť.

Náter rúr - dekoratívny povrch v podobe maľby, Tapety, obklady a dlažby. Korok listy použité v kúpeľni a v kuchyni. Majú dobré tepelné a zvukové izolačné vlastnosti. Používajú sa na dekoráciu. Majú antistatické a antibakteriálne vlastnosti.

Stádo - farebné vločky na základe lepidlo, lacquering. Dajte ju na každom povrchu. Odolný proti oderu, nárazu a poškriabaniu. Dobrý čistá.

Dnes existuje obrovský rozsah dekoratívne omietky - Žalúzie, "pod kabát", atď., Sú silné, dobre skryté vady v stenách, sú možno prať.

Oddiely - plast, sklo, kovový rám. Umožňujú rýchle zmeny, zonirovat priestor.

Stropy

Existuje spôsob, ako vyrovnávanie stropy, nasleduje aplikácia vodou riediteľné farby - ak je táto voľba sa uloží ich výška. Ale to je tvrdá práca, ktorá si vyžaduje primeraný čas, neumožňuje vstavané svietidlá, a s skryté rozvody je potrebné.

Polystyrénové dosky ľahko sa lepí priamo na podlahovej dosky. Výška sa nemení, neviditeľné nezrovnalosti. Nevýhodou takýchto stropy v prítomnosti veľký počet švov a kĺby, je možné zistiť vstavané osvetlenie. A čo je najdôležitejšie - sú nebezpečenstvo požiaru.

Sadrokartónu, kazetových podhľadov, krepjat na kovový profil sa vytvorí rovný povrch. Sadrokartónové môžete vykonať multilevel strop akejkoľvek forme s umiestnením zariadenia. Takéto stropy môžu byť maľované v akejkoľvek farbe. V mokrých oblastiach je potrebné používať vode-odolná lepenka.

Kazetových podhľadov

Stropy výhody sú zrejmé: umožňujú skryť zariadenia pod strop, pričom prístup na komunikáciu. Kazetového podhľadu skrýva škvrny, praskliny a iné chyby. Montáž, demontáž a zúčtovanie takýchto strop je jednoduchšie v porovnaní s inými druhmi liečby; okrem toho je tu možnosť inštalovať svietidlá a vetranie grily. Dôležitá je skutočnosť, že inštalácia takýchto strop môžete stráviť na každého, aj neupravený povrch.

Strop

Strop sa používajú na verejných a obytných, mokré a suché izby. V kanceláriách, môžete inštalovať ich v oddychovú miestnosť, recepcia miestnosti. Strop sú: "film" - PVC - a "tkanivo" - z polyesteru. Film mať veľký výber textúry: matné, lesklé, perforované, pod kožu, kov, mramor, atď. Sú dobre maľoval. Polyesterové tkaniny lepšie zachováva veľkosť, ako napríklad PVC, nestráca svoju kvalitu aj pri nízkej teplote. Textílie zošité alebo s'pripojiť s vaším profilom. Sú lacnejšie a jednoduchšie inštalovať ako sadrokartónové podhľady.

Sex

Sintrovými - kremičitý piesok spracované alebo drveného mramoru. Používa sa protiľahlých stien a podlahy. Oveľa teplejšie a lacnejšie ako prírodný mramor.

K dispozícii sú 2 typy dosky z masívneho dreva, - pevná lepená sloty, obaja sú použité pre podlahy z "paluby" podlahy.

Krytiny z gumy - umelé alebo prírodné. Nie je vystavená oderu. Charakterizovať presídlenie, antistatické, potlačenie hluku. Je vyrábaná v baroch, rožky, pre rýchlosť. Na poschodí je jedna-dva-tón, hladké, alebo s rôznymi výkresy povrchu.

Žulové dlaždice - odolné, oteruvzdorné materiály, s obrázkom na všetky hĺbky. Dobre sa opakuje prírodné kamene. Je vyrobená do dlaždíc pre rôzne typy vonkajších a vnútorných diel, stolové dosky a windowsills.

Koberec - dobrý zvuk a tepelné izolácie. Rozmanitosť dizajnu. Tu sú: dlhé vlasy, s krátkym VLASOM. Pre vlhké miestnosti odporúčame, len syntetické koberce.

Laminátové - parkety. Sú odolné voči oderu, kompresia, šok. Teplo-odolný, anti-statické, jednoduchú inštaláciu a údržbu. Neodporúča sa pre vlhké miestnosti.

Linoleum je vyrobené z veľkej časti z prírodných materiálov. Hygienické, jednoduché starostlivosti. Veľký výber vzorov a farieb.

Mramor a žula vhodné pre revetment z schody, podlahy, okenné parapety a tabuľky-topy. Žula je trvanlivý, odolný, vodotesný materiál. Mramor m'Yaksha, z lúhy a kyseliny škvrna.

Vyrába sa tiež 3 typy blok parkety: z masívneho dreva, bambusu, multi-vrstvený. Parketové Dosky nie je deformovaný, trvanlivé.

Poplastovanie PVC - minerálne plnivá. Silná, odolná, maloteploprovodny, rot, hygienické, majú veľký výber vzorov a farieb. Citlivé na rozpúšťadiel. Nie je možné použiť v blízkosti kúrenia.

Flotex - nový materiál z hromady, ktorá v sebe spája vlastnosti kobercov a PVC povlak. Vlhkosti-dôkaz, anti-statické, odolné, hygienické.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика