понедельник, 30 декабря 2013 г.

Na stráži tepla 2006-11-02 19:23:57

Výstavby a rekonštrukcie.








Na stráži tepla
2006-11-02 19:23:57

Recenzia je určená pre nové Ukrajiny technológie - tzv. "fínsky" Windows, zvláštnosti dizajn a aplikovať ich na hardvér.

Okná sú jedným z hlavných zdrojov tepelných strát v budovách, že zaberajú takmer 20% plochy obvodových stien a prostredníctvom nich je stratené až 50% energie vynaložené na vykurovanie. Ten, kto si váži oveľa teplo a pohodlie, s výberu Okien zastaví zvyčajne o stromy'drevené. Nie je náhoda, že sa radšej žijú v Severných krajín: napríklad v Nórsku a Fínsku 70% Windows vyrobený z dreva a vo Švédsku tento obrázok sa dosahuje 76%.
Moderné technológie na spracovanie a konečnú úpravu chránia drevo pred atmosférickými vplyvmi a rozkladu, pričom to "dýchať". Štandardné stromy'Jan rám 20 hodín prechádza jej póry približne 2, 5 kubických m vzduchu. Vonkajší a vnútorný vzduch sa pomaly mení miest, podpora vlhkosti a sviežosti v miestnosti. Moderné farby umožňujú tak, aby sa dôraz na stromovej štruktúry (color "pod lakom," farby, na báze vody), alebo si môžu vybrať ľubovoľnú farbu a odtieň farby.
Medzi široké spektrum stromy'drevené Okná majú tie najlepšie vlastnosti pre tepelné a zvukové izolačné majú tzv. "fínsky" okno. Navonok vyzerajú ako nainštalované v "Stalin" domy okna starého vzorky. Majú dvojitý rám, upevnené pomocou špeciálnych armatúr. Vo vnútornej násobne nainštalovaný systém Windows, externé - obyčajné sklo. Dnes tieto Windows, zvyčajne je dovezené z Fínska a iných Škandinávskych krajinách, a tiež z Litvy a Maďarska. Avšak, všetko, čo je potrebné na výrobu okna zadajte'objavili sa dnes na Ukrajine: spoločnosť ŠŤASTIE vyvinula sadu mlyny na výrobu fínskeho okno, a fínskej spoločnosti ABLOY prináša na náš trh je potrebný hardvér.
"fínsky" Windows nevyžadujú použitie lepené lúč. Na zasklenie sa používa jednej komory alebo dual-komora dvojité okno, priestor medzi tabuľami, ktorá je naplnená suchý vzduch, argón alebo kryptón, a priepasti - dutých hliníkových profilov. Vo vnútri profily - voda-pohlcujúce. Po obvode balíček je zapečatený organické putty a butyl páska. Tieto tmely uhasiť stres a zabrániť prenikaniu vodnej pary. Teda, sklo pack je udržateľný systém, ktorý výrazne zvyšuje tepelné a zvukové izolačné vlastnosti okna. To tiež prispieva k ich dvorane dizajn.
Samozrejme, existujú aj iné konštrukcie okien, skladajúci sa z dvoch rámčekov. Avšak, oni sú nižšie než Windows fínsky typ, že každý z rámy majú otvárať samostatne. Navyše, každý rám je obvykle ponúkajú nie jedného, ale viacerých rukoväte. V systéme Windows fínskom štýle s príslušenstvom ABLOY sa používa len jedna rukoväť, ktorá vďaka špeciálnej'dovolenou mechanizmus, ktorý môže otvoriť rámy. V prípade potreby s pomocou tohto systému otvorenom okne môžete zablokovať v určitej polohe. Okenný otvor je vyrobený v tej istej rovine, a pre vetranie sa použijú vetracie otvory a transoms.
Príslušenstvo ABLOY umožňuje nielen zvoliť vlastnú chuť, farba a tvar rukoväte, ale aj na mieste, v jeden štýl miestnosti. Spoločnosť ponúka niekoľko série okenné kľučky, ktoré predstavuje miniatúrne kópie príslušných kľučky, dvere série. Takže, "fínsky" okno nielen; udržať teplo a komfort bytu, ale tiež slúžiť ako harmonický dopĺňajú inter'jer.
ZDROJ: Ukrajinský konštrukcie directory.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика