понедельник, 30 декабря 2013 г.

Okenice - Klady stavebné a montážne 2010-03-31 17:00:45

Výstavby a rekonštrukcie.

Okenice - Klady stavebné a montážne
2010-03-31 17:00:45

Ako nainštalovať okenice a funkcie rôznych vzorov

Moderné rolety dokážu chrániť dom nie len pred hackermi a zlé počasie, ale aj od hluku a spotreby energie. Avšak, v každom prípade, budete musieť vybrať vhodný materiál a optimálne metódy inštalácie.

Dnes na modernizáciu bývania, väčšiu pozornosť je venovaná úspory energie. Takže pri rekonštrukcii domu je zvyčajne vykonáva výmena Okien. Ale aj moderné Okná s optimálny prenos tepla miery zostávajú slabé miesta v oblasti energetickej bezpečnosti, ktorá robí mnoho majiteľov domov, aby zvážila ďalšie opatrenia. Moderné rolety môžete úspešne odstrániť mnohé z existujúcich problémov.


Energia.


V lete okenice uložiť si z tepla a v zime pred chladom, zlepšenie prenosu tepla o 10 až 30% (v závislosti od konkrétnych podmienok). Potreba energie potrebnej na vykurovanie domov, znížená o 10%.

Svetlo a vzduch.

Rolety umožňuje ovládať osvetlenie úrovne v miestnosti. Trhliny, klapka, nastaviteľné popruhy poskytujú cielené prúdy svetla a cirkuláciu vzduchu. Dodatočná ochrana pred nadmerným osvetlením môže slúžiť ako rastliny, stromy'drevené podlahy a nábytok.

Hluk.


V závislosti od materiálu, výrobných okenice vo väčšej alebo menšej miere zlepšiť hluku v miestnosti.

Prehľadávať.

Zatvorené okenice zabezpečiť ochranu pred zvedavými očami.

Spoľahlivosť.

Žalúzie, bezpečnostné triedy 2 alebo 3 značne komplikujú život zlodeja.

Nepozvaní hostia.

V mnohých prevedeniach poskytuje zabudovanú ochranu proti hmyzu.


Rolety je maľovanie, pozostáva z prepojených prúžky, sú zbalené do jedného roll, uzavretý v krabici. Sprievodcovia autobus podporu návrhu formulára na prevádzku a zaťaženie vetrom.

Detaily obrazov úlohu-žalúzie môžu byť vyrobené z rôznych materiálov. Najvýhodnejšie hliníkových profilov s poťah vyrobený z penovým polyuretánom. Spolu s popularitou plastové profily sú vyrábané a stromy'drevené výrobky. Okenice, ktoré sú určené pre bezpečnosť, zvyčajne vyrobené z lisovaného hliníka s posilnené ložisko dizajn.


Relatívne nová možnosť okenice sú zložité vzory. Pri zdvíhaní, nie sú zbalené do role, a ísť do záhybov. Dva alebo tri dosky forme jednej vrstve, a robil dôsledne vrstvy sa ľahko čistia jednoduchý kompaktný box.

Pomocou rolety môžete prispôsobiť vzhľad každej domácnosti. Ak je to potrebné, návrh roliet môže byť viditeľná alebo aj neviditeľné, ale môžete sa - naopak - svetlé, ktorá sa používa pre interiér'jer.

Ako nainštalovať okenice


Do uzávierky funkciu čo najlepšie, musia byť odborne nainštalované. V modernej konštrukcie techniky, ktoré sa používajú viaceré metódy na ich inštaláciu.

  1. Vkladanie. Rolety sú umiestnené v hornej časti okna alebo dverí rám. Toto rozhodnutie, ako pravidlo, povrch'je spojená s významným finančných nákladov a málokedy vypláca.
  2. Vložky. Puzdro montáž na okno (alebo dvere) rám. Toto rozhodnutie je optimálne pri výmene Okien v priebehu rekonštrukcie domu: veľkosť okna môžete vybrať s existujúcimi okenice. Niektorí výrobcovia už dodávajú Okná a okenice v rámci kombinovanej forme.

  3. Prílohy na fasáde. Rolety vo forme externého pásky - alternatíva k vkladanie. Hlavnou výhodou je absencia tepelné a zvukové mosty.

Design, vlastnosti a zariadení okenice rôznych výrobcov:

  • Model okenice Zariadení puro. K a zariadení puro. XRK produkcia Rómske určené pre dve vrstvy muriva. Jednoduchá inštalácia a optimálnu tepelnú a zvukovú izoláciu sú poskytované v prípade pomôcok slinku fasády
  • Individuálne riešenie pre presklené pediment: okenice spoločnosti Schanz blízko od zdola nahor

  • Komplexné okenice výroby Schenker ak chcete ušetriť priestor. Každé tri trim, keď ktorým tvorí jeden Plast
  • Stromy'Yana okenice spoločnosti Heydebreck pridať expresivity fasády. Ak je to potrebné, môžete polohy a uhla.
  • Pre zatienenie zimných záhrad spoločnosti Schanz ponúka špeciálne konštrukcie pre strechy a Štítmi

  • Vzduchovej medzery medzi roliet a lietadlo strešnými oknami zlepšuje tepelnú izoláciu. Hrúbka lamiel výroby Velux vyrobené z penovým polyuretánom, chráni domov z hluku a tepla
  • Zaťahovacej plátno úlohu-okenice Termo spoločnosť Rómov z pevného penovým polyuretánom hermeticky zatvorí okno a rámu okna, čím sa predíde strate tepla
  • Okenice SCL nainštalované vonku na strešné okno VELUX. Model dokonale ladí s akýmkoľvek strešné krytiny, znižuje úroveň hluku, umožňuje úplné zatmenie zariadenia, ochrana pred prienikmi a zvedavými očami. Je variant elektrický pohon (SML)

  • Slnko senzor Thermosunis Krytý spoločnosti Somfy poskytujú automatické ovládanie rolety v závislosti na intenzite svetla a teploty vzduchu v miestnosti
  • Okenice spoločnosti Elero s elektrickým pohonom, ktorý je vybavený systémom self-brzdenie, nie je tak jednoduché výťah, hakermi a zlodejmi.
  • Funkciu Jednotky Ovládanie poskytuje okamžité zablokovanie týkajúce rolety výroby Somfy keď sa v ceste žiadne prekážky

Zdroj: http://kak-sdelat-samomu. ru


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика