понедельник, 30 декабря 2013 г.

Dobré jedlo pre širokú Natur

Nikto by sa argumentovať, že kuchyňa v našom dome je veľmi zvláštne miesto: to je miesto, kde trávime najviac času. Najčastejšie to je najviac útulný kútik v byte, kde si môžete nielen vychutnať jedlo a oddych s priateľmi alebo príbuznými, srdce k srdcu hovoriť, alebo len ležať na gauči, sledovanie TV. A preč sú dni, keď je jedlo za "chránené" oblasti Manželky a proces varenia bolo skryté pred zvedavými očami.

Viac demokratický štýl komunikácie, neustále nedostatok času... a nakoniec prišiel domov s priateľmi, nechceme nechať čakať v obývacej izbe, a pozvať do kuchyne, kde sme diskutovali o prípade a pripraviť cestu ľahká večera. A postoj k tejto premise je zmena: kuchyňa sa stáva oblasti komunikácie a zvyšok, a pre niekoho a štúdia. Dôsledkom toho je, že jeho dizajn je získavať väčšiu pozornosť: v malom byte kuchyňa je neúctivé miesto, najmä s ohľadom na prítomné trend o'jednota v priestore. Dlho bol považovaný za, že kuchyňa a jedáleň musia byť oddelené. Táto tradícia prežila, ale v poslednej dobe v Móde patrí rozšírenie obytného priestoru na úkor základných nosenie oddiely. Čo smere nasledovať - každý si vyberie sám, na základe osobných preferencií a priestoru, ale v každom prípade je dobré si uvedomiť, že psychologicky človek potrebuje rôzne priestory prispôsobené na špecifické činnosti. Možno to nie je samostatné izby a zóny vyčlenené zo zdieľaného priestoru. V skratke, ak ste sa rozhodli spojiť kuchyňu s jedálňou, potom kombinovanie - sonraithe. To sa robí zvyčajne do úvahy priestorové usporiadanie a konfiguráciu priestorov.



Pracovná oblasť je veľmi vysoká-tech, takže Voľba'súvisiace komunikácie a možnosti na jeho umiestnenie v priestore, ako pravidlo, je málo líši len vzájomné usporiadanie nábytku a zariadenia. Rekreačnej oblasti - aj keď je to len pozostáva z jedálenský stôl a stoličky - stojany prevziať najlepšie miesto: pokojná, otvoriť, zavrieť okno, kde sa budete cítiť čo najpohodlnejšie. Osobitná pozornosť by sa mala venovať "neutrálne pásmo" - nárazníková zóna medzi kuchyňou a jedálňou, musí sa súčasne a o'novati, a vymedzenie priestoru. Pocit jednoty je dosiahnuté použitím Paralely v dizajne oboch priestoroch: spoločný štýl, zatvorte farebnú schému podobné dekoratívne prvky. Do samostatných oblastí, napríklad, ak chcete kombinovať rôzne druhy podlahových krytín, alebo si vybrať materiál, ale zdôrazniť hranice vzor alebo farbu. V niektorých domoch je možné vidieť na pódiu, ale ak chcete použiť kvapky dosť nebezpečné - je ťažké sa pohybovať. Na takýto príjem sa zvyčajne používa, ak potrebujete skryť všetky komunikácie - napríklad, ak je drez je ďaleko od veže. Vizuálne rovnaká vymedzenie priestoru pomôže oblúky, multilevel stropy, záclonové tyče, end-to-end nika - sa m'ty bude znamenať prechod linky. Viac radikálne riešenie by byť nízka pevné steny zo skla alebo vo forme mreží. Svetlo ako posuvné priečky sú ideálne v prípadoch, keď je potrebné izolovať kuchyňa je plne. Soniua priestor, nezabudnite na svetlo. Všetky kuchyňa by mala byť riešené celkom pokojne, bez ostrých zmeny a rušivé tiene. V pracovnej oblasti, zvyčajne vyžaduje viac praktické osvetlenie: osobitne upozornila na pracovný povrch stola. Na to je vhodné použiť špeciálne svietidlá, montované pod nástenné a zodpovedajú štandardnej veľkosti kuchynské zariadenia. Okrem toho, na ich prednej strane panel môže byť pripojený zásuvky, časovač, rovnako ako prepínanie veľké tlačidlo, že ak ruky sú mokré, lampa môže byť vypnutý s jeho koleno. V jedálni osvetlenie menej funkčne, nie'sú dekoratívne svietidlá. Zvýraznené môže a visí odkvapov, podmienečne vedúcu líniu medzi kuchyňou a jedálňou. Najčastejšie nad jedálenským stolom, stačí dať osobné lampy, ktoré bude znamenať stravovacích priestorov.



Okrem toho, územný priestor dizajnéri často priamo použiť kuchynský nábytok, ktorý je zvyčajne venovať najväčšiu pozornosť. A niet divu - vytvára Všeobecnú atmosféru miestnosti, organizuje priestor, takže kuchyni je najviac vhodný pre varenie a stolovanie. Keď územné rozhodnutie priestoroch je často uchyľujú k polostrov kuchyne, keď niektoré položky headset formy kartu, ktorá oddeľuje kuchyňu od jedálne. Často to ďalší problém z pracovnej plochy alebo Skrinky. Môžu byť použité ako Raňajky počítadlo alebo slúžiace tabuľke. Viac nedávno, širokú popularitu si užil bar - sú naozaj vynikajúce územnej oblasti - ale v poslednej dobe začali nevyjdú z módy, používajú sa menej a menej. Existujú aj iné varianty umiestnenia nábytku do kuchyne. Ak v miestnosti nie je príliš veľký, alebo, naopak, pod kuchyňou len časť priestranné izby, všetky headsety často prichádzajú pozdĺž jednej steny. Zatiaľ čo drez je v centre, a chladničky a sporáku - na oboch stranách (medzi sporákom a drezom lepšie nechať pracovná plocha). V dvoch sériách - paralelné - kuchynský nábytok dať cez kúpeľňu. V tomto prípade, drezom a sporákom, zostávajú v rovnakom riadku, a chladničky je umiestnená na opačnej strane. Pre malé námestie izby rohu nastaviť. V prípade, izba je veľká, a pracovný priestor - Delta chladnička - kachle - umývadlo" - môže byť príliš veľký. V tomto prípade je lepšie práca centier v rohu strane, takže priestor medzi nimi. V tejto kuchyni a súčasne variť a jesť, neruší seba. Pri inštalácii U-tvarované headset, keď nábytok je umiestnený pozdĺž troch stien, jeden by sa mali starostlivo vyhodnotiť izby, rozmery: dĺžka zadnej steny nesmie byť menšia ako 2, 5 m, a vzdialenosť medzi strane - z 1, 2 2, 8 m Inak vašej kuchyne alebo príliš tesné, "komprimovaný"alebo príliš priestranné a nepríjemné. "Ostrov" hovor akéhokoľvek tvaru U alebo kuchynským kútom s prídavkom v strede. Tento plán je vhodný len pre veľké plochy, optimálne veľkosti "ostrov" - 1, 2 x1, 2 m. Centrum môže robiť takmer akúkoľvek tému, headset, "ostrov" môže slúžiť ako jedálenský stôl, vozík na kolieskach - v tomto prípade, rovnako ako u ostatných variantov plánu, vaša predstavivosť môže obmedziť len pohodlie. A kuchyni - aj najmenšie - dáva obrovský priestor pre tvorivosť a originálne riešenia.




Na otázky vyrovnania kuchyne spĺňajú dizajnéri Studio "Marion" Irina dovozné a Marina Pavlova.

- Aké problémy ste museli čeliť v rámci prípravy návrhu projektu?

- Zabezpečíme prípravu akéhokoľvek jedla. Naši zákazníci sú ľudia, ktorí pred'sú zvýšené nároky na dizajn kuchyne. Okrem toho, že to by mal byť praktický a veľmi vysokej kvality, chcú vidieť štýlový, pôvodný predpoklad, ktorý bude vypovedať o ich vkusu a splniť ich stav. Zvyčajne sme si vypracovať niekoľko variantov návrhu projektu a v súlade s schválené objednávky a dovážaný nábytok. Pracujeme s veľmi spoľahlivé Európskej spoločnosti, tak môžeme zaručiť vysokú kvalitu našej kuchyne. Napríklad, aj v moderných domoch jedným z najčastejších problémov - hrubá rohov a stien. V tomto prípade môžeme len byť radi, že nemeckí výrobcovia, s ktorými spolupracujeme, všetko premyslené a zriadená špeciálna príloha: manipulácii s nimi, môžete dokonale zapadajú spoje, že tam nebola žiadna medzera.



- Sú tam nejaké pravidlá, ktoré používate v kuchyni dizajn?

- Určite, po prvé, táto kombinácia krásny vzhľad a použiteľnosť. Umiestnenie všetok nábytok a zariadenie musí byť vhodné pre varenie, všetko by malo vyzerať. To je to, čo vstavané spotrebiče - nie "pád" z štýl nie je dissonant s kuchynským nábytkom.

- Aké materiály sú najpopulárnejšie?



- Materiály veľmi veľa, každý si vyberie podľa svojej chuti, pohodlie, praktickosť a náklady. Tradične populárne strom - pole alebo dyha, hoci je veľmi jemná materiálu, a by sa malo zaobchádzať veľmi opatrne. MDF - materiál na základe jemné frakcie, povrch, ktorý laminované film alebo lakované - vyzerá veľmi dobre, a táto možnosť je viac praktické. Starostlivosť o takýto nábytok sú určené na použitie čistiacich prostriedkov, a lehotu na jeho služba je desať a viac rokov. Okrem toho, že je obrovský počet farieb - môžete si vybrať takmer akúkoľvek farbu.

Victoria Milovanova

Zdroj: Preskúmať mesto nehnuteľnosti

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика