понедельник, 30 декабря 2013 г.

Diamantové nástroje: korún, disky, poháre, kruhy, tyče, rezačky a ceruzky

Diamantových nástrojov je veľmi populárny v našej krajine druh nástroje, ktoré sa kvalitatívne nový prístup k spracovania rôznych materiálov.

Čo je dôvodom vysokej popularity tohto nástroja? Skutočnosť, že takýto nástroj, ale skôr diamantové brúsky, umožňuje brúsny granuly, umiestnené na jeho povrchu, na vykonanie diela akejkoľvek zložitosti, tak presne ako je to možné. Výsledkom je, že s týmto nástrojom budete môcť výrazne zjednodušiť prácu a robiť to lacnejšie, prašné, hlasno a dlho.

Oblasti použitia diamantových nástrojov

Oblasti použitia diamantových nástrojov je veľmi rozmanitý a široký. Teda, nástrojom tohto typu možno nazvať nevyhnutné pre výstavbu, rekonštrukcie, opravy, opätovného zariadenia občianskej a stavebných konštrukcií, a to aj počas dekonštrukcia ţelezobetónových konštrukcií (Áno, rezanie betónu, diamantové nástroje, je aj celkom možné).

Diamantového nástroja a jeho výhody

Akéhokoľvek druhu nástrojov má svoje výhody, nie je výnimkou, a diamantových nástrojov. Tu sú hlavné výhody tohto nástroja:
  • otvory v dôsledku pracovať veľmi presné a nevyžadujú ďalšie spracovanie, čo umožňuje výrazne ušetriť čas;
  • spôsob práce je unstressed, čo je oveľa viac pozitívny vplyv na ošetrené konštrukcie;
  • veľmi vysoký výkon vŕtanie, rezanie a ďalšími druhmi povrchovej úpravy;
  • nízka hladina vibrácií, ktoré umožňuje pracovať v rezidenčnej oblasti;
  • pri práci nie je prach.

Rad diamantových nástrojov

Nomenklatúry diamantového nástroja je veľmi široký a budeme si na to neskôr, ale teraz poďme oslavovať a kvalitné,'združuje všetkých diamantových nástrojov.

Preto, všetky druhy diamantové nástroje, ktoré sa skladajú z ložiska dizajn a diamond-nosnej vrstvy. Je to táto vrstva tvorí základ prístroja, a skladá sa zo syntetických diamantov, ktoré ich sily, ako aj prírodné a kovové prášky.

A teraz, zdá sa, že to bol zase sa pozrieť na niektoré z diamantových nástrojov podrobnejšie.

Diamond korunu



Tak, jadro bitov sú rúrkové vŕtačky, ktoré sú určené pre vŕtanie rôzne povrchy vyrobené z týchto materiálov: betón, tehly, betónu, kameňa a iných tvrdých materiálov.

Diamantové korunky sú charakterizované brazed diamantové segmenty a môžu sa líšiť v závislosti od jej priemeru. Teda, priemer diamantových koruniek môže byť od 32 do 1000 mm.

Diamond disky



Diamond kolesá (diamond kruhy) sú nástroje, ktoré sú určené na rezanie rôznych materiálov v rozsahu od veľmi nestabilné (rezanie skla), veľmi ťažké (na rezanie betónu).

Diamond kolesá sú rôzne v závislosti od priemeru, a v závislosti na tvare povrchu. Takže, v závislosti na tvare povrch diamond disky sú:

  • diamantové rezné kotúče (diamond rezanie);
  • diamond kolesá automobilov (diamantový segment).

Okrem toho sú tu jednotky, ktoré sú výhradne určený pre mokré a suché rezanie. Po prvýkrát uplatní v prípade, ak chcete líniu rezu bol najpresnejší, druhý - keď takéto vysoké požiadavky na líniu rezu nie.

Dnes je to disku (kruh), diamantové brúsne je najpopulárnejší diamantových nástrojov.

Diamond Pohár



Diamantové brúsne Pohár existujú nástroje, ktoré sa používa na odstránenie nezrovnalostí, ktoré sa vyskytli počas preskúšavania monolitické konštrukcie v dôsledku chýb, ktoré boli uskutočnené, keď betónu sa naleje.

Diamantové rezačky



Diamantové rezačky - diamantové rezné nástroje, ktoré majú veľa čepele a skladá sa z tela revolúcie, kompletný s zubov. Diamantové rezačky sú tradične používa na spracovanie rôznych materiálov. Zatiaľ čo materiál, rezné časti frézy je, samozrejme, kompozitu, ktorý sa skladá z diamantu omrvinky.

Diamond bar



Diamantová brúska je brúsenie diamantu nástroj, ktorý sa používa na brúsenie rôznych výrobkov z najrozmanitejších a, najmä, a väčšina tvrdých materiálov.

Diamond ceruzka



Ceruzka diamond je diamantových nástrojov, hlavným a priame účel, pre ktorý chcete upraviť diamantových brúsnych kotúčov, ktoré sme už vyššie.

Diamantová rezačka



Steklorez diamond je prvý v histórii skla nástroj, ktorý bol použitý na rezanie a ktoré, podľa názoru mnohých, a dnes viac ako vhodné a naliehavé, aby sa použiť na rovnaký účel.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика