воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Kuchyňa dizajn obrázky

Kuchyňa dizajn obrázky

kuchyňa dizajn obrázky Teraz než sa rozhodnete o novú výstavbu alebo rozsiahlu opravu, všetky domu môže urobiť sám, alebo aby v návrhu úradoch, projekt budúcnosti inter'interiérového, vrátane kuchynského dizajnu v obrazoch.

Čo je to dizajn projektu

Kompletný set projektu by mala obsahovať 3D vizualizácia priestorov, a tiež balík výkresov a technickej dokumentácie. Projekt bude potom slúžiť ako príslušný, komplexná príručka pre vás a stavitelia, ak sa chystáte na prenájom nich.

Prosím, rešpektovať! Vizualizácia sa nazýva obraz vytlačený s comp''yuter a vyrobený v akejkoľvek špeciálny program. Majú fotografické kvality a dať najviac kompletný, nemá žiadne chyby a deformácie, myšlienka kuchyňa a jej budúce životné prostredie.


To sa už vybrali všetky potrebné čelí materiály, nábytok, prvky a detaily o dekor potrebné na dizajn kuchyne.

V štádiu vizualizácia môžete zmeniť virtuálnom prostredí, pretože-ako dlho, ako vám to nebude páčiť a nebude spĺňať všetky očakávania a požiadavky.

kuchyňa dizajn video

Riešenie kuchyne design pomocou

Pri posudzovaní 3d návrh kuchyne, zvolení, musia čeliť nielen funkčný priestor, ale je zdvihol sám set kuchyne, ako aj jej veľkosť a konfigurácie. Je zvolené a umiestnené na pláne spotrebiče.

Okrem iného riešiť problémy, ktoré stoja'súvisiace s používaním textilu, hlavne pre dekorácie Windows, tieto problémy sú riešené pri prestavbe kuchyne s jej ruky. Skúma tiež umelecké myšlienkou návrhu priestor.

Odborníci sa predpokladá, že v kuchyni sa najčastejšie variabilné umiestnenie v modernom meste, apartmány, chaty a letné chatky.

Uvedomil si, že záleží na pohodlný pobyt v miestnosti a pohodlie varenie, dokonca aj tie hesitantly nakonfigurovaný prenajímateľ je dosť jednoduché, kompletné spracovanie a dokonca aj kuchyňu prestavba je skvelá voľba pre opravu kuchyne.

A ak je tu šanca, než vidieť, ako to bude vyzerať v skutočnosti, rozhodnutia, aby sa opravy dozrieva rýchlejšie.

Samozrejme, kozmetické opravy kuchyne 3D návrh nie je potrebný, hoci to môže tiež byť nazývaný prepracovanie. Ale výraznejší a komplexné aktualizácie bývanie bez predbežné kresby vyrobené s využitím najnovších comp'počítačový softvér, postupujte nepravdepodobné.

Niektoré pravidlá v kuchyni dizajn

3d kuchyne design

Jednou z možností plán kuchyňa

Ak sa chystáte urobiť dizajn vašej kuchyne pomocou ľubovoľného programu, bude vám užitočné poznať niektoré základné pravidlá:

  1. Pracovný priestor musí byť umiestnený takým spôsobom: drez, sporák a chladnička by mala byť vrcholov trojuholníka, ale nie viac síl. Inak, v priebehu varenia členov siedmych'Jurij byť príliš zbytočné metrov.
  2. Je dôležité, aby optimálne plán navzájom súvisiacich'Asante všetky výrobné operácie v miestnosti. Steny blokov (police a skrinky) nedávno stratil svoj význam v kuchyni. Stále viac populárne, plánovanie, ak to umožňuje priestorov, s ostrove prvky pracovisko, ktoré sa nachádza v strede miestnosti a tak má ľahký prístup zo všetkých strán.
  3. Pre hostiteľku, sú pravou rukou, všetky kuchynské zariadenia z chladničky a na ploche by mal byť umiestnený zľava doprava, ak ho prednej strane vľavo - vpravo-vľavo.
  4. Aby nemali mať problémy s chrbát a chrbticu, navrhnúť výšku pracovnej plochy v kuchyni stôl tak, že to bola nižšia o 15 cm, ako úroveň vašich rukách, ohýbané na koleno v uhle 90 stupňov.
  5. V interiéri, budete si musieť vytvoriť všetky podmienky pre komfortnú prácu v sede: nastaviteľné stoličky alebo stoličky, komody Dosky, roll out bloky s skladací stôl-topy, atď.,
  6. Vrchná polica na stenu skrine musia byť navrhnuté tak, aby sa zápas rast najnižších dospelého člena vašej rodiny.
  7. Dávajte pozor na správne tesnenie a tvrdosť povrchu. Moderné technológie umožňujú robiť to. Na Palube! Je veľmi dôležité, aby účinne odstrániť pachy. Inak, budú absorbované povrchov v miestnosti. Na tomto základe by mount hood nad sporák, vetranie pod stropom, a tým umožniť čerstvý vzduch.
  8. Jedáleň môže byť umiestnený priamo v kuchyni alebo v obývacej izbe. Ak to priestor dovolí, môžete vyčlenenie samostatnej miestnosti. Ak jedálenský stôl je plánované umiestniť v kuchyni, musí stáť nie menej ako 1. 2 m od pracovnej oblasti. Inými slovami, jedálenský a pracovný priestor by mal byť rozdelený.
  9. Bar je plánovať vhodný pre stojacich ľudí. Takže to bude vhodné pre rýchle Raňajky. Bar stoličky by mali byť regulované ako cez pult by mal byť miestne osvetlenie.

A nakoniec, prosím, na vedomie, môže vyzerať ako v kuchyni, design, video.

tle_color = 'FF5E16';
yandex_direct_url_color = '474747';
yandex_direct_text_color = '474747';
yandex_direct_hover_color = '474747';
yandex_direct_favicon = true;
dokument write('');
//]]>


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика