воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Dizajn letná kuchyňa

Dizajn letná kuchyňa

dizajn letná kuchyňa Dizajn letná kuchyňa môže byť veľmi rôzne. Medzi najčastejšie spôsoby jeho realizácie, ako aj foto pre inšpiráciu budú prezentované v tomto článku.

V horúcich letných mesiacoch, ženy v Domácnosti, najmä ťažké stráviť veľa hodín v kuchyni. Vysoká teplota vzduchu je pridaný teplo z pece, sústruženie, dokonca aj obľúbené varenie v múka.

Súkromní vlastníci alebo domácej krajine vyriešiť tento problém, je to dosť jednoduché zariadiť, letná kuchyňa a vychutnávať chladný a čerstvý vzduch.

Vyberte umiestnenie

kuchyňa dizajn na dach

Vonkajšie letná kuchyňa

Pred vývoj dizajnu kuchyne je potrebné určiť základné otázky týkajúce sa vzhľadu a umiestnenie budúcnosti letná kuchyňa.

Voľby veľa:

  • Vonkajšie letná kuchyňa, tam je otvorený priestor bez strechy. Takáto voľba nie je príliš praktické, a sú ideálne pre tých, ktorí budú používať tento kuchyňa je hlavne pre príjem, pracovné stretnutia v nitre a grilovanie. Všetko kuchynské vybavenie musieť vyzdvihnúť v dome, alebo poskytnúť dizajn pre voľnosť.
  • Zatvorené letná kuchyňa. Oveľa viac funkčné výber. Strecha bude chrániť pred slnkom v teplo a zrážok v zlom počasí.

Poloha kuchyni môže byť:

  • v záhrade - v podobe arbor alebo pergola, v závislosti od dostupnosti veľké množstvo stromov bude sám s prírodou, ale to môže spôsobiť problémy s komunikáciou;
  • postavený k múru domu - len postaviť prístrešok na ochranu pred zlým počasím; plus plánovanie je možnosť spájania komunikáciu priamo z domu, s nízkymi nákladmi stavby;
  • veranda / terasa - najviac milý a príjemný využiť možnosť, že je to ako v lete jedáleň, ktorá umožňuje celá rodina jesť na čerstvom vzduchu.

Na Palube! Ak ste sa rozhodli vziať letná kuchyňa v záhrade, je do jej záhrady cesta non-sklzu materiálu.

Rúra pre letná kuchyňa

Moderné rúra-GRIL

Moderné rúra-GRIL

Moderný dizajn kuchyne na chate bude len ťažko zaobísť bez pece. Môžete si kúpiť ready-to-pečieme, môžete ho na vlastné, a vy môžete pozvať master-Builder - to všetko závisí na určené dizajn, jeho zložitosti a finančných možností.

Pri výbere dizajnu ísť jedným z dvoch spôsobov:

  1. Moderné kachle kachle dizajn, ktorý vyzerá ako klasická rúra, ale naplnený moderných zariadení a operačných na plyn alebo elektrinu. V závislosti od nástupu to môže zahŕňať:
  • riadnym sporák a / alebo pec;
  • grilovanie, varenie kulinárske diela - kebabs, grilované ryby a zelenina;
  • stola, ktorý je používaný ako pracovný povrch;
  • výklenok na palivové drevo;
  • police pre dekoratívne prvky alebo ukladanie riadu.
  1. Ruský sporák rúra s otvoreným ohňom, súčasne plní funkciu krbu. Spaľujúcich drevo, takže je vhodný v situáciách, v ktorých sa dodávka plynu alebo elektriny nie je možné.

Ak vaše vonkajšie kuchyňa bude umiestnená rúra, spracovania, by mali byť jasnejšie ako čokoľvek iné, aby to zameranie. Celkový štýl je, samozrejme, musia byť Spojené.

Dokončiť rieši všetky

Letná kuchyňa s drevom

Letná kuchyňa s drevom

Akonáhle ste sa rozhodli o umiestnení letná kuchyňa, a v prítomnosti rúra, môžete prejsť na hlavné nápady dizajnu kuchyne, a to, dekorácie interiér.

Všetky rôzne možnosti môže byť znížená na tri zovšeobecňujúce:

  • Stromy'drevený dom. Drevo je veľmi populárny stavebný materiál na stavbu rámu letná kuchyňa, takže by to malo byť použité, a vo vnútri. Na podlahe ležal drevené podlahy, steny a čalúnenie stromy'Jana obklad. Drevo sa používa v prípade, ak sa interiér chránený pred dažďom a snehom, ale to ešte musí zvládnuť špeciálna impregnácia, ktorá zvyšuje odolnosť.
  • Kam'Jan pohode. Tam je malý, ktoré môžete porovnať na chladnom kameni. Ak kuchyni pridaný do domu, ďalšie stenu postaviť podobný vzhľad tehly. Ak kuchyni je samostatná, s priamym kuchyňa rekonštrukcii tehlovej steny bez omietky, a v prípade, že stromy'drevený rám je pokrytý sadrovca, lepenka a revet dlažby z kameňa alebo prírodný kameň. Na prízemí je obložená keramickým žula, prírodný alebo umelý kameň, betónové dosky, alebo uložiť dlažbu kamennú. Táto liečba bude najviac odolné.
  • Pohodlie domova. Fanúšikov pohodlie môžu byť prehrávané na letná kuchyňa inter'jer obyčajných domov. Na tomto poschodí revet protišmyková keramická dlažba, alebo len položiť linoleum na betónovej podlahe. Je zrejmé, že druhá varianta je veľmi ekonomické. Steny môžu byť kachľové alebo pokrytá plastové obloženie. Treba poznamenať, že na lokalite cez dosku zásobník dlaždice v každom prípade, dôvodov požiarnej bezpečnosti.

Na Palube! Výber prírodného kameňa pre letnú kuchyňu, je vybrať aspoň porézne - sú viac odolné voči mrazu.

Výber jednej z navrhovaných vzory ako základ, to bude ľahké prísť s inter'jer letná kuchyňa svojich snov, čím sa naše návrhy s ich osobné potreby a vkusu.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика