воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Halách v meste apartmány

Halách v meste apartmány

Štýl lobby v meste, byt je charakterizovaný rafinovaná jednoduchosť. Oblasť je obmedzená, niekedy miestnosť slúži ako obytné zóny, takže hale dizajn je ako dekoratívne a praktické funkcie.

Halách v meste apartmány
Neutrálne farby, prírodné materiály, formu a štruktúru zdôrazniť, minimalistický štýl lobby.

Hala v byte na prvý pohľad hovorí o mestských štýl života. Plánovanie je tvorivá odtlačok, nábytok, jasné línie, praktické, farebné riešenie je celkom isté. Prioritou je využitie priestoru bytu podľa súčasných trendov. Hala môže byť malý a úzky alebo priestranné a otvorenie hraníc medzi hale a v salóniku oblastiach a pracovať nie tradične označené.

Farby, tvaru a textúry vytvoriť tú správnu atmosféru. Neutrálne tóny, ktoré rozširujú priestor, v kombinácii s svetlé farebné akcenty, jednoduchý nábytok a doplnky, ekologické prírodné alebo geometrické tvary a línie. Materiál je ľahký dreva, kovu, skla alebo plastu. To všetko je vyvážené podrobnosti v štýle hi-tech a SIP'acsino výrobkov z prírodných vlákien. Jednoduché príslušenstvo, ako sú tieto stolové lampy, vyrobené v spoločnom štýl.

Vytvoriť štýlový inter'szz

Visual prísnosť a prehľadnosť línií spôsobuje pocit priestoru a vyhladzuje niektoré nedostatky. Použiť svetlo alebo bielej farbe, a zvážiť aj vybraná farba sa v kombinácii s konštrukciou priľahlých priestorov. Vybrať vyvážený harmonický alebo kontrastné farby. Na zdôraznenie architektonické prvky, ako sú stĺpy, stĺpy, alcoves, zaklenutý stropy, intenzívnejšieho využívania farby a textúry, efekty - dekoratívne omietky, leštenie a natieračské práce. V úzkej chodbe nainštalovať zrkadlá alebo byť potiahnuté nástenné zrkadlo dlaždice do otvoreného priestoru alebo Skrinky.

Halách v meste apartmány
Prírodné stromy'parkety v harmónii s čisté línie a štýlový, lobby, kde nič nie je zbytočné. V hale, svetlé, nudné a viac opisný spracovanie dreva, je dobrým Doplnkom k situácii. Stromy'drevené detaily studenej modro-zelenej farby vytvárajú zaujímavý kontrast.

Pri hale v kombinácii môžu odlíšiť ich vizuálne steny zo skla alebo stojace stojany / skrine.

Na neutralizáciu veľký počet dverí alebo iných nežiaducich častí maľovať je v zvonenia, rovnaké s steny. Stromy'drevené ozdobné predmety sa musí zhodovať s farbou stien alebo byť trochu ľahší (tmavšie), s matný povrch. Dvere jednoduché, hojdačka, posedenie s stromy'drevené dyhy alebo sklenených (niekedy vystužené, v štýle hi-tech). Kovanie a kľučky dverí - moderné, niekedy non-štandardný formulár, brúseného kovu.

Vlastnosti štýl

Steny. Monochromatické / farebné škvrny: biela, neutrálne, s dostatkom priestoru pokrývajúce steny a stropy: kontrastné obmedzené farebné plochy; textúrou s dekoratívne omietky / zrkadlo / kovové / sklo.

Tapety: grafické návrhy, svetlé farebné efekty.

Otvorte. Jednoduché, rolety / žalúzie: neutrálne Benátky s stromy'drevené lamely, biele alebo neutrálne farby s farebnými akcentmi pre Roman / rolety; záclonové tyče na rímse / závesov / na drôt; panely; kovový záves.

Textil. Neutrálne / a nápadné farby: prírodná hrubé bavlna / ľan; svetlé bunky, pásy; svetlé štylizované abstraktné kvetinový dizajn / grafické motívy.

Sex. Hladký / obmedzenie priestoru: parkety / maľované tabule; podlaha je vyrobená z prírodných vlákien; linoleum / guma, kontrastné farebné dlaždice; tuhé koberec; podložky s abstraktný vzor.

Nábytok. Zdržanlivý, ktorý šetrí miesto: jasné línie, umelé práce / architektonických detailov; multi-funkčné, ľahké drevené, oceľové / hliníkové, konzoly tabuľky / truhlice / stoly, skrine s predné zrkadlá; modulárne / voľne stojace regály a police; stoličky / miesto Ako farebný akcent.

Osvetlenie. V high-tech štýle: halogénové reflektory; súsošie pozastavenie / avant-garde / bizarné, luster autorského diela; multi / lampa s reostatov; namontovať na stenu alebo podlahu, pevné, kovové, sklenené; stolové lampy, vyrobené z plastu, kovu, skla, pergamen lampshades.

Príslušenstvo. Farba / socha akcenty: style designer, avant-garde, viditeľné, organickej forme / jasné línie v stojane / vešiak / policu na klobúky, stojan na dáždniky svetlo dreva / brúsená oceľ, hladký stromy'drevené / kovové rámy na obrazy, grafiky / súčasné umenie / fotografie; normálny / farebné sklo / plast alebo leštené kovové váza / kontajnery, hodiny - moderné, exotické kvety / veľké izbové rastliny / kaktusy; veľké vázy / krútenými vetvami vŕby.

Vybavenie

Halách v meste apartmány
Dlažieb "šachovnicu"'vizuálne spája hale a susednej miestnosti, rozširuje priestor. Diskrétne, obmedzenú paletu farieb navodzuje pocit pokoja a poriadku.

Sex. Hladké, pevné podlahy - elegantná a praktická pokrytie pre štýlové hala v byte. Moderné, svetlé laminátové sám vyzerá v poriadku, ale to môže byť 1-2 Mat s jasnými abstraktný vzor. Jednoduché hladké podlahy poskytuje ideálne pozadie pre nábytok jasné, rovné čiary. Alternatívne si môžete zvoliť viditeľné podlahy - dlaždice alebo linoleum s čerpaním na individuálnu objednávku. On bude vždy priťahovať pozornosť.

Osvetlenie. To by malo byť viac funkčné, vytvára príjemnú, priateľskú atmosféru. Farebné akcenty svetlé odtiene. Zvýraznite architektonické detaily sa používajú reflektory, alebo stropu. Rastliny, kvety, alebo iné príslušenstvo zdôrazňuje, stolové lampy. Centrálny zdroj svetla musí byť pozoruhodné: nechaj to byť futuristický dizajn, luster vyrobený z kovu, skla a plastu alebo minimalistický steny reflektory s pohyblivé hlavy. Samozrejme, môžete si vybrať veľmi jednoduché papierové tienidlo.

Halách v meste apartmány
Striebro hliníkový povrch alebo leštenej nehrdzavejúcej ocele - krásne pozadie pre časti, ktoré sú vyrobené z prírodného dreva. Tieto kontrastné materiály vytvárajú krásne textúrou rovnováhu, čo je charakteristické štýlové lobby.

Otvorte. Zdôrazniť funkčný aspekt okna v hale. Ak je farebné sklo, v rovnakej farbe systém zabezpečiť aj iné akcenty. Používajte maximálne prirodzené svetlo. Žalúzie a záclony jednoduché, biele alebo farebné, záclony, z bavlny alebo ľanu v tóne omietky, na drôt pretiahol cez otvor na hornej hrane, slučky, alebo krúžky s klipy na tyče, prúty zo železa alebo ocele.

Nábytok. Vyberte si nábytok, ktorý je v harmónii s podrobnosťami o susednej izby. To by malo byť dosť miesta pre umiestnenie a uloženie veci, to by malo byť jasné a skromný. Skrine, konzoly stôl, bielizník alebo tabuľky zdvihnúť telefón predovšetkým funkčné, že nevylučuje atraktívny dizajn. Výzdoba - svetelné dreva a ocele; kontrast stromy'drevené detaily - čierna alebo medové tóny; sklo a kovaného železa; lakované biele alebo farebné povrch laminátu. Stojan pre čiapky a dáždniky, háčiky na šaty vešiak - v závislosti od Všeobecnej úpravy. Kresiel a iných sedadiel - zakrivené, organické formy alebo neobvyklé sochárske forme; čalúnenie - svetlé. Farba je svetlá zelená, tmavo modrá, ultramarine a červenej až neutrálna čierna, krém alebo uhlia čierne tóny - je v súlade s moderný štýl.

Podrobnosti

Halách v meste apartmány
Štýlové Topánky, Skriňa, "tvári" pod bielizníka, veľmi praktické a dobre vyzerá v modernej hale. Ostatný nábytok a príslušenstvo rovnakej farby harmónii s celkovú farebnosť žlté a biele tóny. Lobby vyzerá svetlé a priestranné.

Moderné materiály, ako je napríklad farba a tvarovaných plastových živíc vo veľkej miere používajú na dekoráciu sály v mestskom štýle. Svietidlá, zárubne, kontajner nezvyčajné tvary a jasné farby, zložitý a praktické, nesú odtlačok moderny a prísne elegantný moderný štýl. Nátery a povrchu nábytok, nádoby a príslušenstvo - od dverí rukoväť a háčiky a elegantné príslušenstvo môžu byť vyrobené z moderných materiálov.

Halách v meste apartmány
Pre štýle mesto byt charakterizovaný jasné línie. Tu zdobené dyha breza šatne so zvlneným povrchom zásuvky vyzerá veľmi atraktívne na pozadí celkovo neutrálny tón.

Ak hale je vyzdobený v bielej alebo neutrálne farby, vyberte 1-2 atraktívne, žiarivo farebné objekt, a ktoré ste poskytli veľkolepé inter'jer. Čalúnený pozoruhodný materiál, stoličky, významné Stolná lampa, niekoľko rytiny v rámci dopĺňajú celkový dojem. Alternatívne zameranie na rozdiel od textúry materiálov. Použitie rytiny čierny hliníkový rám, miesto nich v dobrom skupiny. Môžete dať v hale, tepaného železa jardiniere alebo stojan na oblečenie, ktoré vám objaví elegantný siluetu na kontrastné pozadie. Alebo skupiny viac o'objekty rovnakej farby ako na obrázku nižšie vľavo: stojan je atraktívne nielen jeho výstavbu a kontrast materiálov.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика