понедельник, 30 декабря 2013 г.

Svetlo, dizajn

Nezáleží na tom, či ste Amatér svetlé reflektory, alebo aj počas dňa za hrubé závoj závesy a rolety, v každom prípade, hodnota svetla v dome je obrovský. Stačí si kúpiť za pár rád, lustre, je primitívne a nedostatočné. Vedieť správne vybavenie apartmánov powered osvetlenie inžinierstvo ovplyvňuje nielen pohodu a robí náš život viac pohodlné, ale tiež zvláda úlohy na tvorbu akcenty, účinky, ilúzie. Čo to znamená?

Napríklad, malú predsieň s väčším objemom, ktorý je ešte stále v bytových domoch nie sú nezvyčajné. Jasné svetlo pomôže zvýšiť miestnosti, aby bolo útulné a príjemné na pohľad. Skryté osvetlenie stropu po obvode bude vytvoriť efekt prudko, že je často používaný dizajnérov na zvýšenie výšky stien. Zdá sa, ako keby strop je oddelený od steny, priestor naplnený vzduchom a prírodné svetlo. Takéto zameranie môže byť vykonané s steny a opticky rozširujú priestor. Tu je potrebné pochopiť vlastnosti teplé a studené svetlo spektra. Vplyv odstránenie je studené a neutrálne rozsah a zoom - teplé. Nezabudnite o pohodlie: okrem hornej svetlo v hale potrebné lampy v blízkosti zrkadlá a skrine.

V kuchyni je univerzálny území variť, jesť, prijímať návštevy a dokonca aj pracovať alebo robiť domáce úlohy. Teda, musíme vybaviť dve zóny: pracovný priestor a písací Stôl a vybrať zaujímavý dizajn objekt ako Centrálne stropné svetlo. Nad jedálenským kútom, že najlepšie je zavesiť tieni na zavesenie s nastaviteľnou dĺžkou. Vo večerných hodinách, vytvorené v takom lampa svieti kruhu ešte bližšie prítomný pri stole. V pracovnej oblasti, ako pravidlo, označte bod osvetlenie zabudované v strope alebo v hornej časti kuchynského nábytku. Optimálna vzdialenosť medzi nimi je asi 6-8 cm v priemere zdroj svetla nie menej ako 50 mm Voliteľné osvetlenie môže byť znížené na úroveň spodnej hrany skrinky.

Multifunkčné izba je obývacia izba, musí byť vybavený osvetlením na všetky príležitosti. Na vytvorenie intímnej atmosfére a romantických stretnutí sa nezaobíde bez m'ktoré svetlo na stenu sconce. Remesiel alebo čítať knihu pohodlne v blízkosti lampa. Vo všedné dni sa budete cítiť pohodlne a s difúznym svetlom skrýva za rímsu alebo zabudované stropné svietidlá. Dobre, v prípade invázie alebo hostí na oslavy zahrnuté všetky svetlá, ktoré robí atmosféru vášho domova radostné a slávnostné. Zber starých vydaniach alebo porcelánové figúrky v veľkolepé výklenkov bude svietiť stropné osvetlenie projektor typu. Ručné maľovanie slávnych majstrov, sochárstvo a jednoducho dobre vybavené izby Palma v lúče smerové svetlo násobenie dojem.

V spálni vhodné dim, rozptýlené svetlo, v ktorom sa relaxovať, čítať pred spaním, robiť s ich vzhľad pred toaletný stolík. V Európskej tradícii hornej svetlo v spálni nie, ale sme zvyčajne visí odtiene matné sklo alebo bielizeň odtiene, ktoré, mimochodom, neporušuje v pokojnej harmónii tejto miestnosti. V low-rise apartmány sa zabránilo objemné a nízko visiace lustre, najmä v strede stropu.

Súčasné trendy - skryté reflektory skryté v lišty, rímsy, aj stoly a postele. Usporiadať obsah šatník jednoduchšie vzhľadom vstavaný šatník žiarovky. "Musia mať" každý slušný spálne - dve steny sconces alebo dve svetlá na oboch stranách postele.

Detskej izby, naopak, zle znáša tieň a semitones. Koniec koncov, sme zvyšovanie veselé a aktívne deti! Mimochodom, vedľajšie účinky detí je činnosť, vyhnúť sklo a ostatné by'sú modely. V obchodoch veľa papier, kov, plast, tkaniny, svietidlá rôzneho prevedenia. Stavím sa, že aj dospelých budú envied mnohé z prezentovaných vzoriek! Nájdete tu ideálne možnosti aj pre chuligán tlieskanie'echo miestnosti, boudoir malá Princezná. Do stropného osvetlenia, Stolná lampa, svietidlo - tu je zoznam nákupov.

Osvetlenie kancelárií je sústredená na pracovisku. Moje oči nie sú unavení, ale účinnosť nie je pádu, svetlo by mala byť určená na prirodzené. Vyhnite sa odlesk a odrazy. Elegantné štandardné svietidlá a nástenné luster prinesie rozmanitosti.

Kúpeľňa nemusí byť nuda, pretože trávime veľa času. Kúpiť v obchode, svetlá doručiť v jednom štýle, alebo ísť na náročný, ale zaujímavý spôsob vlastného výberu. Svetlo z halogénové žiarovky s matné žiarovky, na žiadosť podprsenka alebo zatvorené "dosky", halogénové svetlá v zrkadle. S týmto modul snap-in starať sa o seba je jednoduché a zábavné.

Dobre, ste sa rozhodli, koľko umelé slnko bude svietiť svojho života, myslenia, kompozitné momenty a pripravený na nakresliť plán osvetlenie v celom byte. To bude užitočné nielen odborníkom, ktorí budú pracovať na montáž a inštalácia, ale môžete vypočítať zaťaženie a realizovateľnosť jeho plán.

Autor: Irina Makarevich



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика