воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Ako nainštalovať vaňou

Kúpele sú: leží, sedí, napavine hlboké a sprchových vaničiek. Najväčší dopyt v Rusku stále používať smalt kúpele. Inštalácia kúpeľňa, aby sa začať s inštaláciou podlahy, plastové prepadom sifón a vydaní alebo s liatina sifón s mosadznými výroby a žehlička pretečeniu. Niekedy budete musieť zbierať sifón prechodu čaj a iné, sa obrátil na sústruhu a zvárance.



Po inštalácia sifónu, Budete musieť pripojiť k vani nohy a umiestnite ho tak, že výstup tryska plastové alebo improvizované sifón vstúpil do kanalizačného potrubia. V liatiny sifón nahradiť oceľové rúry.

Vaňa, ak je to možné, zatvorte kryt na stenu a urobiť zameraním na uvoľnenie. Spoločné sifón a kanalizačné rúry sacekajte. Ekvalizér elektrické potenciály musia byť pripojené na jednej strane na spectralive na vaňou. Na druhej strane sa vyrovnávacia pripojenie vodného potrubia alebo zem po inštalácii vaňa. Potenciál vyrovnávacích chráni týka kúpele osoba od poškodeniu statickou elektrinou, vyplývajúce z dopadu jet na povrchu kúpeľa. Liatinová vaňa, vyrobený v Turecku, napríklad, vo vnútri kov chróm rukoväť. Sú krásne a pohodlné. Mimochodom, uistite sa, že zem prípade vaňa.

Montáž vírivé vane ťažšie, pretože budú musieť povinne'povinné uzemnenej elektrickej tieto vane. Kov chróm trysky sú zvyčajne na vnútornom povrchu kúpeľa. Vaňa je vyrobená z kameniny (Taliansko), plasty (Slovakia), atď. Každý Jacuzzi vybavený elektrickým motorom, ktorého, cez rúru naháňačky vody.



Pri vani je umiestnené v strede miestnosti, otázka tesniacej hrany vane nevzniká. Ďalšia vec, ak vaňou stojí proti múru, alebo steny. Malé medzery medzi Palube vaňou a stenou v tomto prípade krytu, použiť cool rozvedený cementu, vytvorenie trojuholníkový prierez vrstvy, a potom maľovať na prednej strane biela farba. Ak Ste šíriť steny s dlažba, malé horizontálne vynechal crack, najpravdepodobnejšie je, že sa na okrajoch dlaždice. Podľa veľké trhliny presunúť tehla "Nadácia" alebo na tabulu z vane, plastové dosky alebo rúrky, na vrchole, ktoré sa vzťahujú tesniacej vrstvy. Táto vrstva môže zakryť keramická dlažba.

Z dovážaného zlúčenín pre utesnenie trhlín okolo vani a na stenách naznačujú, polyuretánová pena vyrobená vo Švajčiarsku.

Pri práci s týmto pena povinné'dodržiavajte bezpečnostné predpisy:

  • odporúča sa nosiť okuliare a gumené rukavice;
  • keď vstrekovaná pena na pokožku alebo do očí, vypláchnite ich dôkladne vodou;
  • aplikujte penu v blízkosti otvoreného ohňa, súčasťou elektrické spotrebiče, horúce predmety, Fajčenie je zakázané;
  • pena vo valci pod tlakom, takže nie je možné držať ho v nedeľu pri teplotách nad 50oC;
  • nádobu po použití je zakázané rozoberať alebo spáliť;
  • uchovávajte nádobu mimo dosahu detí.

    Kontakt povrchu pred nanášaním pena čistí. Odstránenie peny z nádrže vyrobené v určitom poradí:

  • Nádobu dôkladne pretrepať, aspoň 20-krát;
  • nalejte alebo bohato pozlátený navlhčite vodou spracované povrchu;
  • odstráňte ochranné viečko od fľaše, adaptér s tryska vietor všetky spôsob, ako "žeriav" valca;
  • valec sa obrátil hore nohami. V tejto pozícii a uvoľnenie peny.



    Groove alebo medzera vyplnená penou 2/3 o'objem. Extra tvrdenej peny odstránené s nožom, nie vyliečiť - odstrániť rozpúšťadlom. Na prestávky v práci tryska je odstránený a umyté s rozpúšťadlom a vody. Jednozložková polyuretánová pena (obsahuje 4. 4 dfinelady) je pollastri tmel, ktorý vytvrdzuje pri pôsobení vlhkosti vzduchu. Pena má dobrú priľnavosť k betónu, kameňa, laky na kovy a tak ďalej, ale to bolo neefektívne na polyetylénu a silikónové. Vytvrdzuje počas 2-24 hodín, zvyšuje v o'objem. Pevné penové vodotesný a je vynikajúci tepelný izolant.

    Ak Váš smalt kúpele stratil jeho hladký povrch - je možné postupne obnoviť. Po prvé, Snegiri povrchu acetón alebo rozpúšťadlá. Porézny povrch power lyžicou bieleho nitropaint s tampónom. Tento postup opakujte dovtedy, kým vám hladký povrch. Konečná vrstva je nastriekaný nitroenamel. Žetóny na povrchu po odmasťovanie krytu, naneste zmes "superamento" a nitro smalt v pomere 1:1. Keď jedno miešačky na vane a sprchovacie ich strane by sa prekrývajú o 50 - 100 mm
  • Zdroj: septik. ru

    Zdroj: www. eremont. ru

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Яндекс.Метрика