понедельник, 30 декабря 2013 г.

Okno pre strednú triedu 2006-11-02 19:25:17

Výstavby a rekonštrukcie.








Okno pre strednú triedu
2006-11-02 19:25:17

Plastové Okná v okenných otvorov už prestala byť znakom blahobytu vlastník bytu. "Plastové", rezervy, ktoré sú dostatočné na minimálne jeden rok, dal teraz vo všetkých Moskvy nové budovy. Dnes, výklenku drahé krabice vezmite do dreva.

Svetové dejiny výroby okno PVC profilov má viac ako jedno desaťročie. Na začiatku 90-tych rokov prvý v Rusku začal prijímať zariadenia na výrobu plastových Okien. Najprv to bolo zariadenia z Nemecka a Rakúska, a to iba po roku 1998 krízy na ruský trh vyrazila výrobky z Turecka. Avšak, napriek tomu je zrejmé, nákladové výhody, zachytenie turecký trh Windows nikdy sa uskutočnilo: so ochutnal pôžitky Západnej technológie, ruskej výrobcov vyplniť v priemernej cenovej kategórii, Windows jeho vlastné originálne vývoj.
V súčasnosti v Rusku existuje niekoľko tisíc výrobcov okien bloky, a geografia ich distribúcie vzťahuje na všetky viac alebo menej veľkých mestách - z Yuzhno-Sakhalinsk na Kaliningrad. Viac ako 90% ruskej produkcie zariadenia je franchise z popredných spoločností v Nemecku, Rakúsku a Belgicku a hlavným produktom je vystužené PVC-bloky s vákuové sklo.
Okenné rámy a škatule z dreva, hliníka a plastu s hliníkovou vložky. Avšak, vzhľadom k vysokej tepelnej vodivosti čistý hliníkový rám v obydlia nepoužívajú, a skutočná hmotnosť spotrebitelia majú na výber medzi stromy'drevené rámy a plastov na kovovou základňou. Čistý hliník je, ako pravidlo, presklený vstup-výstup úradov a výroba zimných záhrad v elite obytné domy a chaty.
Dnes schopnosť niektorých ruských výrobcov (je zameraná predovšetkým do Moskvy a Petrohradu spoločnosti), umožňuje im vykonávať ich vlastného výskumu a vývoja. Výsledkom je, že za posledné tri roky tam bolo niekoľko patentov, ktoré navrhli, Rusi sú medzi svetových lídrov z okna podnikania.
Jeden z najzaujímavejších ruskej projekty, ktoré sú už realizované vo výrobe, profil, dyhované s jemným dreva (jedľa, javor, Mach, Goni, dub, orech, buk a čerešňa). Takýto profil, na jednej strane umožňuje priniesť hodnotu Windows na možnosti priemerná kupujúci, a na druhej strane na zápas štruktúru vnútorného vybaviť z rámu a je v miestnosti, nábytok set.
Všetky vaše pohodlie a všestrannosť použitia plastov je najviac šetrné k životnému prostrediu a ergonomický tvar, materiál pre Windows je strom. Avšak, stromy'drevené rámy majú jednu hlavnú nevýhodu: štandardné Montáž stromy'drevené Okná je systém "tŕň-oko", ktorý má otvorený koniec je priamy spôsob prieniku vlhkosti vo vnútri okna profil. Vlhkosť sa hromadí, a profil je zničené: aj rám dub monolit, veľmi drahé a je určené pre 50-60 rokov služby, bude zrušený dole 10-12 rokov. Problém bol vyriešený, spoločnosťou "Rus-swig. Patentovaný to swig-s'jednotu, založené na priamom mechanickom Montáž uhly, úplne blokuje prístup vlhkosti vo vnútri okna bloku.
Už v roku 2002 ruskej majstrov okno Vecí podarilo vyriešiť jeden viac naliehavý problém je výrazné zvýšenie tepelnej izolácie okna bloky. Tradične pri výrobe stromy'drevené Okná, ktoré zapadajú do kategórie "Európska norma"sa používa tzv. lepené trichelle profil, t.j. drevo, zlepené z troch prázdne. Použitie tejto technológie umožňuje prijímať profil so stabilnou celej dĺžke vlastnosti, a aby sa zabránilo narušeniu, ktoré sú všetky, bez výnimky calendarian dizajn.
Ruskí inžinieri navrhli, aby sa Centrálna lamelový (vrstvy), profil nie je vyrobený z dreva a z pornt - pevné polyuretánu, má oveľa vyššie tepelné vlastnosti, v porovnaní so stromom. Porntiva laml úplne odstraňuje otázku o akejkoľvek deformácie a skreslenie profil a profil má lepší tepelný výkon, čo je obzvlášť dôležité pre subjekty a obyvateľov elite domy s vlastnou vykurovacieho systému.
Nedávno na ruskom trhu sú obzvlášť populárne combo boxov vytvorené na základe stromy'drevené okenné rámy s porntoy Lulu a majú vonkajšiu ochranu proti poveternostným vplyvom v podobe hliníkových, alebo plastový obal. Takéto Okná sú obzvlášť odolné. Skutočnosť, že hlavným nepriateľom okenné rámy nie je prach a vlhkosť, a slnečné ultrafialové žiarenie preniká do vonkajšej vrstvy dizajn a nakoniec zničiť povlak (farby alebo laky), a materiál z okna. Podšívka z citlivé na účinky ultrafialového žiarenia materiál úplne vylúčiť poškodenie okna blok a približné dátumy svojho života do života celého domu.
Pre dlhú životnosť eurowindows okrem moderných vysokých technológií starostlivosti, ktorí tieto Okná vyrába. Windows podnikania, ako v každom inom, plný sprostredkovateľov, ktorí sa snažia predať zákazníkom mačku vo vaku. V poradí nie ľutovať o stratený čas a stratené peniaze, mali by ste dodržiavať určité pravidlá a vziať do úvahy niekoľko faktorov. Od spoločnosti, ktorá ponúka eurowindows, by mali byť v licenčnej výrobe tohto výrobku, alebo aspoň povolenie na inštaláciu strom'drevené konštrukcie a výrobky. Všetok tovar musí byť certifikovaný a stromy'drevené Okná by mala, okrem toho, skúšobné protokoly.
Na pohoršenie pre mnohých sprostredkovateľské firmy majú klient chce navštíviť. Spoločnosť je vážne, ako pravidlo, ako žiadosť bude držať klientov, ktorí navštívili rastlín, takmer na 100% je kupujúci.
A posledný. Dobré stromy'drevené Okná, ako dobrý koňak, majú ei'som ochrannej známky. Patent na to sa nedá kúpiť. To možno dosiahnuť len cez dlhý a komplikovaný postup. A bezmenný dobré Windows (ako koňak) sa nestane.
ZDROJ: Kommersant

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика