понедельник, 30 декабря 2013 г.

Hydroizolácie 2006-12-21 14:38:48

Výstavby a rekonštrukcie.

Hydroizolácie
2006-12-21 14:38:48


Preniká do stavebnej konštrukcie, vlhkosť je dôležitým spôsobiť ich deštrukciu. je dôležitým faktorom pre bezpečnosť a dlhú životnosť budov. Ochranu proti preniknutiu vody (hydroizolácia) [ dôležitým faktorom pre bezpečnosť a dlhú životnosť budov.

Pri vysokej hladiny podzemných vôd, tam je nebezpečenstvo prieniku z nich v pivnici, úniku a odolnosť vlhkosti na stenách. Kapilárna vlhkosť stúpa cez póry v poli Nadácie a socle z vlhké pôdy, môže sa šíriť do steny dolného podlažia. budovy môžu zbaliť. V prípade agresie podzemných vôd materiálov základov a podzemných častí budovy môžu zbaliť. Na ochranu budovy, z podzemnej vody patrí opatrení boja s pohybu podzemnej vody a infiltráciou zo zrážok do pôdy, Nadácie a usporiadať ochranných krytov proti prenikaniu vlhkosti pôdy v budove.

Aby sa zabránilo prenikaniu dažďovej vody a topiť v podzemnej časti budovy, vykonávať povrchu usporiadanie pozemku, vytvára potrebné predpätie na odvedenie povrchových vôd z budovy. Okolo budovy, vonkajšie steny vyhovovali nevidiacich oblasti hustých nepremokavých materiálov (asfalt, asfalt a iné )

Na ochranu pred vniknutiu vlhkosti pôdy v budove dizajn pre nové stavby sa zvyčajne vykonáva mimo izolácie stavieb z vody, a pre staré budovy sa používajú interné hydroizolácie suteréne.

zodpovedajúce vplyvov voda - gravitácie, protivonapornoy a protivokapillyarnaya. Existujú tri typy hydroizolácie, zodpovedajúce vplyvov voda - gravitácie, protonina a Protivokapillyarnaya.

Závažnosť hydroizolácie je ochrana proti dočasné vlhkosti, zrážok, sezónne posadený, a v vyčerpaný, podláh a stropov.

Protonina hydroizolácie - pre ochranu ochrane dizajnov (podlahy, steny, základy) z hydrostatický tlak podzemných vôd.

Protivokapillyarnaya - pre izolácia stien budov v zóne
kapilárne vzostup zeme vlhkosti.

Hydroizolácie z pivníc určuje charakter vplyvu vody funkciu vyčerpaný, konštrukcií a materiálov, ako aj funkčné požiadavky priestorov na použitie, účel a prípustná vlhkosť. To má vplyv na výber typu a izolačný materiál, z dôvodu potrebných ukazovateľov pre priepustnosť, odolnosť voči vode, priepustnosť a odolnosť. Možné dodávateľov, sezóny a pracovné tempo by sa malo zvážiť pri výbere hydroizolačné materiály.

Existujú rôzne metódy hydroizolácie: základný podklad, maľby, nátery, omietky, list (dekompresná) a hliny, ako aj špeciálne - v'kzin, prenikajúce (penetrazione), geomembranes impregnovanie, šijacie, podvodná, eliminácia aktívne tesnosť, atď


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика