понедельник, 30 декабря 2013 г.

Populárne spojovací materiál - skrutky

Ako spojovací materiál pri výrobe a Montážnych prác sa často používajú tzv. skrutky. Vieme pomerne veľa rôznych skrutky. Zvyčajne sa líšia v závislosti na priložených materiálov.

Typy skrutiek

Takže tam sú skrutky na kov a drevo, strešné krytiny a sadrovca, sadrokartónu, betónu, plastov a vlnitej lepenky. Okrem toho sú skrutky rôznych dĺžka od 4 mm do silných veľké spevňovače dĺžka 160 mm Veľkosti skrutky sú vybrané v závislosti od hmotnosti strižných položky. Líšia skrutky na tvar hlavy (pologule, hex, pod tajomstvom a iní), a závitu (malé alebo veľké). Aby skrutky z nehrdzavejúcej ocele s následným dip posvetovanja na ochranu proti vplyvom prostredia. Pre upevnenie okenných systémov z PVC profil, pomocou špeciálnych skrutiek, pozinkované biely alebo žltý zinok. Životnosť takýchto skrutky nie menej ako 50 rokov.

Pre rôzne stavebné práce pomocou skrutky vhodné miesto určenia. V zariadení striech použiť špeciálne strešné skrutky. Majú podložkou a gumené tesnenie, a špička je v tvare vŕtačky, ktorý umožňuje pracovať s akýmkoľvek strešných krytín. V obchodoch, tieto skrutky sa predávajú s nainštalovaným podložkou a gumené tesnenie, a tam je špeciálne samostatná podložka veľkým priemerom, ako s gumovým tesnením.

Pri výrobe nábytku skrutky sa používajú v strome. Oni tiež nazýva skrutku - confirmats. Vedúci táto skrutka je vyrobený v potu a má vnútorný šesťhran. Ako pravidlo, skrutky, určené na prácu s všetky stromy'drevených konštrukcií je z hrubých vlákien a ukázal tip. Pre upevnenie príslušenstva na stromy'drevené rámy a pre Montáž a inštaláciu stromy'drevené okenné profily použiť rovnaké skrutky, ale má dosahne závit a hlavu pod potu Phillips.

Čo skrutky na upevnenie kovov, izolačných a iných

Stanovenie profilované strešné s skrutky na strešné krytiny alebo pri stavbe plotu, vyrobené z prírodného dreva s ukázal tip v podobe cvičenia. Hlavu ako skrutka, spravidla má tvar hexagon štandardné veľkosti na kľúč, ako aj pre-stlačené podložkou a nainštalovaný gumové tesnenie.

Pre upevnenie kovových stavebných konštrukcií sa používajú upevňovacie prvky, ktoré tvoria vŕtanie skrutiek. Tip tieto skrutky sa vykonávajú vo forme vŕtačka, ktorá výrazne uľahčuje a zjednodušuje inštaláciu práce. Ak chcete nainštalovať túto skrutku je veľmi výhodné pomocou vŕtačky s štvorcových spp, ktorá je vložená do cruciform skrutku sloty. V tejto variante tip skrutka pôsobí ako obvykle, vŕtačku, s výnimkou prevádzky predvŕtanie. Skutočne upevňovacie skrutky sa vykonáva s pomocou vŕtačky alebo skrutkovač, lepší výkon batérie, ktorá prispieva k vyššej mobility inštalátor a preto vyššiu produktivitu.

Ja skrutku na sadrokartónové sadrokartónové spustiť valec potu a priečnych drážok. Rezbárstvo takýchto skrutka môže byť rovnako veľké alebo malé, v závislosti od povahy materiálu, ktoré budú namontované listov sadrokartónu. Na koreňoch stromu sa používajú skrutky s veľkým rezbárstvo, a pre kovov v poriadku.

Skrutky do betónu majú špeciálne premennej, závit a zárezy po celej dĺžke, čo má za následok veľmi tesné spojenie z rôznych častí, na betón.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика