воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Okrem'interiéry v hi-tech štýl: nerezová oceľ, sklo, kov a orange chladnička

Okrem'interiér v štýle hi-tech

Všetky rôzne stavebné materiály a konštrukčné riešenia väčšina zrekonštruované apartmány, podobne ako dvojčatá: laminátové podlahy, kazetové podhľady, šatník a povinné'uistite sa, že plazma. A iba zástupcovia ľudstva, od detstva unavený koberec s jeleň na stenu, kvetovaný Tapetu a nevyhnutné "Gorkij" v obývacej izbe, ústup zo šablóny. Okrem inter'vnútorné môcť stať ilustráciu, na ďalšiu "Star wars".

Únie zo skla a ocele, stimuluje myseľ návrhárov a výrobcov nábytku nie prvý rok, preto sa výber exponátov pre priestory, v štýle "high-tech" nefunguje.

Hlavné rysy

Hi-tech veľmi jednoduché - č darí, len sparťanské geometrie. Regály, obdĺžnikové, pohovky, hladké nohy nábytku. Nesymetria je povolené, a dokonca podporovaná, je často obviňovaný z rôznych tabuliek a tabuliek. Farba dodržiavať slávnostné monotónna.

Kovové

V štýle hi-tech dôležité používať kovové. Nájde uplatnenie v krbe polia alebo ako nastavenie pre sklenené dvere. Použitie kovov na schodoch, a okenné mreže. Nie menej populárne studenej ocele - na to "spoliehať" sklenené stoly, kožené sedačky a kreslá, ona je štíhle nohy na podlahe alebo absolútne priamo podporil stoličky.

Sklo

Absolútne spoľahlivé a umožňuje drobné odchýlky s odtieňmi, sklo sa používa v high-tech inter'Yeri všade. Používa sa na výrobu dverí a stolové dosky, skvelý doplnok na hi-tech inter'interiér je akvárium alebo sklenené vázy.

Osvetlenie

Krištáľové lustre a steny sconces s bronz nohu dostal lístok do krajiny, nahradil nehrdzavejúcej ocele - to je široko používaný pre prísne lampy s mnohými halogénové žiarovky, a pre rámovanie bodové osvetlenie vonkajšieho priestoru obývacej izby. Takéto svetlá nie sú vhodné najmä pre čítanie kníh, ale úplne v kombinácii s kult kávy alebo comp'udarnymi tabuľky, v rám z nehrdzavejúcej ocele, je určite prítomná.

Škvrna

Zobov'má byť len jeden. Inak salónik bude pripomínať sterilné školy klinike. Ponúka svetlé škvrny štedrý sa zaväzuje, kožený gauč alebo kreslo v štýle pop art, môžu byť svetlý koberec s veľkú hromadu.

Steny

Použitie Tapety v high-tech štýle je prakticky je zlý vkus, sú nahradené nahý, natreté steny. Ak nemôžete pomôcť, pocit prázdnoty steny, vydrž obrázok. Niečo v štýle Malevich a Kandinsky. Alebo fotka sami, určite veľká a čierna a biela.

A nezabudnite napchať miestnosti väčší počet technologický pokrok. Ružová notebook príde vhod, aj keď nie ste blondína. Alebo ak ste vždy chceli namaľovať chladnička v oranžová je farba jeho čas prišiel.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика