воскресенье, 29 декабря 2013 г.

To je hrozné slovo "opraviť"

Hovoria, že opravy sa môže začať, ale na to skončiť nemôže. Avšak, tam sú rovnakí ľudia, ktorí to urobili! Nehovoríme o tých, ktorí si môžu dovoliť vyplatiť poriadok súčet špecialisti renomovaných firiem, ktoré po príjemnú dovolenku v exotickej krajine, ak sa chcete vrátiť do bytu, zdobené "na kľúč". Ak chcete vyhrať v nerovný boj s opravu môže obyčajným smrteľníkom, s priemerným príjmom. A svoje skúsenosti môžu využiť iné zúfalý hláv, ktorí sa snažia inovovať svoje domovy.


Ľudia, ktorí majú skúsenosti vo Veci opravy, veria, že v prvom rade by ste sa mali rozhodnúť o tom, čo uložiť, potom nebudete sklamaní za premrhané peniaze.

Poďme začať s Windows

Hodnotí ich stav. Aj v nových budovách, okrem prípadov, keď Okná a vchodové dvere viac a nič, tieto Okná sú často nestojí akejkoľvek kritike. Ako na čo hovoriť o starom byte! Na prvý pohľad, Windows môže vyzerať celkom dobre, ale v priebehu ich prevádzky zrazu s'iacovos, že okno je zlé, je uzavretý, a v daždivom počasí trhliny vo vánku alebo aj dážď kvapká. To by bolo dobré porozprávať sa so susedmi, ktorí majú skúsenosti s ich Windows mokré sezóny. A ak strach je opodstatnený, potom je lepšie dať nové Okná, hoci, a plastu. Inak by to bola škoda, ak chcete zmeniť okno, rok po oprave. Koniec koncov, budete mať opäť veľa špiny. Teraz nie je nedostatok spoločnosti na výrobu a inštaláciu skla. Môžete si vybrať vhodné na cenu a kvalitu. Nie kupovať "mačku vo vreci", vyplýva z'zistiť, od priateľov a známych, ktorí sa zmenili na okno, v jeho byte, kde sa objednať a s výsledkom spokojní.

Či je to potrebné na zosúladenie steny?

Povinné'byť istý! A nielen na viditeľných miestach, ale v rohoch, vchody. Uhol by mali byť striktne 90 stupňov, inak nie je nevyhnutné, problémy s inštaláciou, vstavanej Skrine alebo sprchovacím kútom. Nikto nebude na mieru vyrobeným nábytkom podľa zakrivené steny. Áno a skrine budú zavesené priamo a na inštaláciu dverí platbands nie s'existujú medzery, ak steny sú lemované.

Samostatné diskusia je Paul

On by mal byť rovnaký, ak máte v pláne používať laminátu. Nerovnomerné poter a jamy môže zničiť všetko. Ale laminátové musí vybrať správne. Ideálne - voskom impregnované (NCDs ako laminát, zelená). Táto podlaha sa nebojí štetcov - švy nebude stúpať. Okrem toho, že bol prípad, keď na laminátové voskom impregnované nechtiac vylial vedro vriacej vody, a s podlahou, nič sa nestalo. Nie je dobré uložiť na teplo oblasti. V chodbe, kuchyni a kúpeľni, vyhrievané podlahy - real tu, najmä v offseason. Napriek tomu, že je top - dlažba alebo lamino - podlahové kúrenie pomôže na vykurovanie bytu.

A čo môžete ušetriť?

Po prvé, niektoré opravy. Ak budete môcť položiť laminát alebo lepiť Tapeta, nebude musieť míňať peniaze. Po druhé, môžete si vybrať, najdrahšie Tapetu a dlaždice. Tapety lepšie vziať široký. Je to výhodnejšie. Domáce dlaždice niekedy vyzerá nič horšie ako dovezené, a nie je menej, a je oveľa lacnejšie. Po tretie, je potrebné hľadať v obchodoch, kde sú zľavy a bonusové programy. Zvyčajne, sieť obchodov každej spoločnosti.

Čo ak jeho príjmy zo siedmich'nd nebolo možné to opraviť naraz celý byt?

Najlepšie možnosťou je vziať Bankový úver. Ale niekedy sa dokonca, že nemá uložiť. Môžete sedieť a čakať na dedičstvo z jeho strýko"priniesť, aby sa váš domov. A môžete vytvoriť plán opráv a striktne dodržiavať na to - repair "na kľúč" pre rovnakej miestnosti. Niekto, že spôsobí pochybnosti: kým zase príde až do haly, bude čas na aktualizáciu prvej zrekonštruovanej izby. Takže ak si chcete ušetriť na to, čo nie je možné uložiť. To je to, čo sme diskutovali vyššie. A v inom prípade opravy sú, samozrejme, bude trvať nejaký čas, ale stále šancu zvládnuť.

Irina Bogantseva

Zdroj: Časopisu žien myJane. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика