понедельник, 30 декабря 2013 г.

Poznámka : autor: wavaracine kuchyňa naruby

Zdroj: "Vlastník"
Autor: Yana Tais
Dátum: September 30, 2009

Ak sa chystáte robiť domáce opravy dizajn, byť pripravený na skutočnosť, že najväčšie náklady budú kuchyni. Avšak, žiadne prílohy bude vrátiť sa k vám stonásobne, lebo funkčné, pohodlné a štýlové kuchyne nielen pomáha vytvárať v dome naozaj teplej a príjemnej atmosfére, ale tiež zdôrazňuje, stav a vkus svojho majiteľa. Skúste pochopiť, ako moderní dizajnéri si predstaviť varenie.

Sklo, kov a... creative

Môžeme povedať, že v modernom dizajne riešenia pre potraviny vládne dve základné tendencie - minimalizmus a otvorenosť. Minimalizmus, ako môžete hádať, naznačuje, jednoduchosť a funkčnosť vo všetkých: stručné údaje, podčiarknuté geometria formy prísne dekor, žiadne extra príslušenstvo. Obrázok takýchto jedál, ako pravidlo, je založená na kombinácii farebné roviny (často čierna a biela) a kontrast materiálov fasády a dosky.

Mimochodom, stále viac a viac často v dokončovacie kuchyne, nábytok, sklo sa používa: to je získavanie nových povrchu, a teraz to robí ako fasád a stolové dosky, a kľučky. Avšak, v minimalistický nábytok, fasády často ani nemôže perá - sú nahradené mazaný zariadenie, umožňujúce jednej strane otvorte dvere. Nie menej populárne dnes na rozhodnutie uzavrieť fasád, kuchynského nábytku, a to stromy'Yana alebo priesvitné plochy v hliníkový rám. Hliník vo Všeobecnosti je dnes postupne výmena nedávno stále tak populárne, z nehrdzavejúcej ocele: to nie je len krásna, ale aj veľmi praktické, pretože, na rozdiel od nehrdzavejúcej ocele, tento kov nie je ľavej untidy odtlačky prstov a škvrny z náhodných kvapiek vody.

V službe technocracy

Ako na funkčnosť, potom táto položka ponuky, moderná kuchyňa, nepochybne, dať sto bodov dopredu, aby všetci jeho predchodcovia. Napríklad, na obvode kuchynské Skrinky výrobcovia sú dnes čoraz viac, aby špeciálne profil Kant, ktorý zabraňuje požitie prachu a znížiť šírenie vône korenia. Podstatne rozšírili a sortiment vstavaných spotrebičov: poznáme dnes v sporák a umývačka riadu možno ľahko pripojiť parník, kávovar, kúrenie pre riadu, elektrický gril alebo elektriska.

Ďalší "trik" technokratická kuchyne - multi-level prácu na povrchu. Z hľadiska ergonómie v najlepšom postavení varná doska je umiestnenie na 50-150 mm pod rezanie povrchu, ale drezu, naopak, o rovnakom vyššie. Však,, aby multilevel tabuľka nebol dôvod, pre miestne technologické katastrofy (pozri, keď veľký počet povrchy, umiestnené v rôznych výškach, pravdepodobnosť šancu niektorý z nich, aby sa zasadila zvyšuje niekoľkokrát), dosky s viacerými úrovňami, by mala mať veľkú plochu a obvod so špeciálnymi dosky.

Obytná kuchyňa

Ďalší módny trend v kuchyni dizajn, je to, že prvky kuchynské vybavenie replikovať nábytok z priestorov bytu. Napríklad, dnes, v kuchyni sú stále nájsť... skrinky s dverami s mliečneho skla. Vo Všeobecnosti hovoriť o modernej kuchyne dizajn, je potrebné poznamenať, že sa jedná nie len prítomnosť modulárne a Skriňa nábytok, ale tiež, napríklad, regálové systémy. Pomáhajú návrhárov nielen opticky zvýšiť o'objem miestnosti, vytvára ilúziu, priestrannosť, ale zároveň riešiť problém umiestnenia početné kuchynské vybavenie. Toto je základná myšlienka, že "politika otvorenosti" kuchynský nábytok novej generácie: návrhári sa snažia vyložiť a uľahčiť kuchyňa. Takže namiesto tradičných ťažké nástenné skrinky s'sú pult - otvorené sklenené, kovové alebo stromy'Yana. Moderné výrobcovia sú schopní ponúknuť vám rôzne možnosti takýchto stavieb: a svetelné police z tvrdeného skla, spravidla s hrubým textúrou povrchu, ktoré sú upevnené do steny pomocou prakticky neviditeľné mechanizmy a funkčné nástenné police-mriežka z nerezovej ocele s nádherným zátvorkách do výhodné.



Avšak nemyslite si, že moderná kuchyňa designer "vyložiť" len svoj vrchol. Čoraz častejšie sa dizajnéri ponúkajú vystaviť obsahu a jeho základné prvky - nižšie stupne pracovnej plochy a dokonca aj "spodná bielizeň" potopí. Dnes Európskych výrobcov ako dolnej vrstvy kuchyne sa nachádzajú nielen priesvitné a priehľadné okná a otvorených systémoch skladovania! Samozrejme, že pre tento experiment bude vyriešený nie všetci, po všetkých, aby na Všeobecný prehľad banku a panvice sú nielen veľmi esteticky, ale aj nehygienické, ak v dome, povedzme, tam sú zvieratá. Avšak myšlienka otvorenej kuchyni je ideálny pre majiteľov malých apartmány-štúdiá, ako aj tých, ktorí sa pripravuje málo a sú vzácne. Okrem toho, v oblastiach súvisiacich s účely, ako sú'v kombinácii kuchyňa-jedáleň, alebo kuchyňa-obývacia izba, sklenené skrine, police a regály môžu slúžiť nielen ako miesto na skladovanie riad, príslušenstvo a produkty, ale aj zonirovat priestor.

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика