понедельник, 30 декабря 2013 г.

Ako sa zaregistrovať byt slnko

Môžete nepozná pravidlá, ale k tomu geniálne veci. Schopnosť vytvoriť štýl s jednoduchými každodenné predmety, ktoré my, obyčajní ľudia, pass, nevenoval žiadnu pozornosť nich, sa nazýva slovo "dizajn". Návrhári radšej zavolať schopnosť čl. Umenie vytvára inter'jer. A kameňom v tejto farbe.

Farba v architektúre a dizajne, nie je len hrať z palety farieb. Spoliehať sa na jeho kanonikov, architektov a dizajnérov "vytvoriť" miesto. Majster vyučuje: v záujme vytvoriť krásu, je potrebné nielen poznať pravidlá farby, ale aj naučiť sa vidieť všetky rozmanitosť vo svete. Vlastne, iba štyri základné farby: červená, žltá, modrá a biela.

Vidí oko

V prírode existuje veľa farieb. Tam sú achromatic farby: biela, čierna, všetky odtiene sivej. Môžu byť len svetlé. Ostatné farby sa nazývajú chromatické. Hlavný rozdiel: odtieň a sýtosť farieb. Odtieň je to, čo nám pomáha rozlišovať medzi farbami. Rozdiel v odtieňoch, ktoré "chápe" ľudské oko závisí od vlnovej dĺžky svetla, ktoré zachytil.

Veda hovorí, že červená farba je prvý, že človek sa naučil rozlišovať zo všetkých chromatické farby. S ním spojené'zahŕňa najväčší počet združení a významy. Červená je farba ohňa, krvi, krása. Sme povedali skôr "red dievča", "red corner", dobre, názov Červeného námestia (čo je krásne) sa zachovali dodnes.

Existujúce pravidlo je, že nebude používať červená farba na farebnosť stien, dnes je nefunkčné dizajnéri často husto. Oni si uvedomujú, že sú steny natreté červenou farbou, v kombinácii napríklad s mnohými malieb v bielych rámy, ktoré vyzerajú "zaujímavé" a štýlové.

Tak tu povinné'musí dodržiavať pravidlá "rovnováhy" kvetov. Takže, veľké zrkadlo v ľahký rám, visel v miestnosti, kde dominujú červené a hnedé odtiene, vizuálne vytvoriť efekt veľký priestor. Červená farba je teplá, vyzerá veľmi dobrá, v miestnosti ponorené v prírodnej farbe. Potom sa odhalí všetky jeho jas. Zatiaľ čo umelé svetlo je stmavne a stane sa tak pochmúrne.

Darček od slnka

Inú farbu, pri pohľade na to, že človek si pamätá slnko - žltá. Dizajnéri smutný vtip, že ruskí ľudia sú povinné'nutne ho milujú - on vyzerá tak dobre s našimi nekonečne sivú oblohu.

V ruskej kultúry žltá farba je spojená so zlatom. Zlaté kupoly Pravoslávnych cirkví, žltá šľachtických domov, utopali v lete zelene - to je portrét Matky Ruska. Avšak, tam je druhá strana tento portrét "žltý dom" (domov pre šialený). Tento výraz sa stal domáce slovo. V ruskej poézie bolo používané pomerne často. Napríklad, Sasha Black je báseň s názvom "Žltý dom".

Klasici žánru

Kombinácia žlté a červené v súčasnom umení inter'jer stala klasikou. Červená je sila, silný vplyv, tlaku. Je vhodný na nábytok, voľný riadok a grafické formy. To moc na Východe. Žltá dokonale "vyjsť" s červenou. V inter'interiér je často používaná technika: žlté steny a červené záclony. Táto kombinácia je prísne. Rozbiť, návrhári používajú nábytok s jasnými a krikľavo obrázky.

Takmer vždy v interiéri'vnútorné použitie teplé odtiene žltej. Vytvára dojem "bohatstvo". Aj keď v jednej miestnosti veľa studena citrónová farba a veľmi málo iných teplé žlté tóny, ten sa stále ovládať.

Žltá ide dobre a modrá. Napríklad, žlté steny a modrá vitráže vyzerať veľmi pôsobivé. Ak používate okrem umelé osvetlenie, tieto farby bude znieť správne. ešte viac Obzvlášť dobrá kombinácia v interiéri'interiér vidiecky dom. V blízkosti prírody (modrá obloha a žlté slnko) tieto farby ukázať svoje najlepšie vlastnosti obzvlášť jasné. Povaha lásky kontrastné modrá a žltá, studené a teplé, Slnečné farby a nevýrazné. SV'prepojenie vnútorného a vonkajšieho priestoru - večný úlohou umelca na inter'jer.

Okrem'kuriérske "znakom"

Dizajnérsky úlohou je "doladiť" inter'jer základe charakteru človeka, ktorý bude žiť v ňom. Psychológia rozlišuje dva základné ľudské typu. Tam sú extroverti (otvorenie, spoločenský ľudí) a introvertný (uzavretá ako "slimák v dreze"). Je jasné, že ich preferencie sa budú líšiť. Extroverti majú tendenciu tiahne smerom na teplých farbách, ich antipodes, naopak, som rád, chladné odtiene.

Modrá a zelená sú v dokonalej harmónii s vesmíre, ktorá dominuje zelená. Červená farba", ako sa dostať preč" z prostredia, ktoré nie sú charakteristické pre to. Avšak, ultramarine (najmä s fialovým odtieňom) v kombinácii s tmavo hnedá farba je schopný transformovať inter'kuriérom v niečo špeciálne, vytvárať farebné činnosti. Modrá farba je často používaný dizajnérov do spálne. Modrá posteľ je umiestnená vedľa steny, maľované v hnedej. Teplo hnedej dáva dojem útulnosti, a chlad modrá upokojuje a má do režimu spánku.

Kombinácia kontrastov

Pekné tmavé farby vedľa svetlo. M'nábytok, koberce a pastelové odtiene sú najlepšie sa umiestnila medzi tmavo-modré steny. Dizajnéri hovoria, že to nie je ani harmóniu jednotlivých farieb, a len rozdeliť ich na ihrisku. Všeobecne sa má za to, že tam bude vždy byť úspešný a expresívne nasledovné farebné schémy: modré steny a červeno-hnedé nábytok.

Učitelia zo základov dizajn srandu, dáva svojim študentom nasledujúce tip: chcete podporiť ' kolorystycznej", pridajte všetky farby trochu čierneho. Hoci rovnakým účinkom, ktoré sa pridať, možno dosiahnuť použitím niektorých pastelových farieb.

Napríklad v Paríži sa vás nebude pýtať, akú farbu, ktorú chcete maľovať steny v dome. Pre francúzske, riešenie leží na povrchu: to by malo byť svetlo, tieň. Zvlášť miloval ich farba pečené mlieka. Ako farebné preferencie pre domáci inter'interiéry, ale aj pre fasády budov. Priestor vo vnútri ako svetlo priestoroch dizajnéri zvyčajne vytvorený s pomocou nábytku v tmavých tónoch.

Použitie kontrastných farieb je vždy emocionálne napätie v inter'Yeri. Kombinácia bielej a čiernej dáva druh formality. Krásy biela môžu byť zvýraznené úľavu položky. To je dôvod, prečo je tak populárne biele žalúzie a osvetlenie. Viaceré z týchto lámp zavesená na rôznej výške, vytvára dojem z farieb, voľne vznáša v priestore. A ďalší tip: v prípade, ak dizajn vašej izby je biela, nezabudnite dať do vázy málo svetlé kvety - oni zdôrazňovať jeho výrečnosť.

Galina Vasilieva

Zdroj: Noviny "číslo Bytu"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика