воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Dizajn apartmánov: rôzne štýly

Dizajn apartmánov: rôzne štýly

dizajn bytov Začína opravy, každý vlastník bytu alebo obytnej budovy sny, ktoré robia inter'jer krásne a funkčné, stráviť minimálne finančné prostriedky. Ako si vybrať dizajn bytov, nákup materiálov a nábytku na výzdobu izby - to všetko si môžete prečítať v tomto článku.

Každý človek sny, ktoré jeho byt bol útulný a krásny, tak počas opravy prichádza okamih, kedy predbežná príprava apartmány majú už dosiahol, a to je čas vybrať si spôsob, dokončenie bytov s ich vlastnými rukami, ktoré potrebujete.

Navrhnúť nasledujúcich fázach:

  • Plán opätovné plánovanie.
  • Plán opravárenských prác.
  • Môžete pripraviť povrchy stropov, podláh a stien, t.j. ich čistenie, plnenie a hubám.
  • Budete nahradiť hygienické zariadenia.
  • Zmeniť Windows a izolované okenných otvorov.

Po dokončení týchto krokov, prichádza čas rozhodnúť váš budúci apartmán dizajn, t.j. na určenie štýlu všetky izby a nákup potrebných materiálov a nábytku.

Vyberte štýl,

konštrukcia bytu

Okrem'interiér v štýle hi-tech

V našej dobe existuje mnoho rôznych typov dizajn, z ktorých každý má svoju vlastnú chuť a bude apelovať na určitý typ ľudí.

S pomocou Internetu, si môžete pozrieť príklady opravy jednoizbové byty a domy a vybrať si pre seba a svojich sedem'th. Uveďme si niekoľko príkladov.

  1. Hi-tech.

Moderný a populárny štýl je populárny medzi dizajnérov na pomerne dlhú dobu. Hlavná myšlienka na opravu jednej izby-apartmány je ideálnou kombináciou svetla, priestoru, tvarov a farieb. Izba v tomto štýle sa zmení na reálny základ pre vysoké technológie.

Typicky, design bytov v high-tech štýle má tieto účinky:

  • Jednoduché formuláre založené na inter'jer. Štvorce, kruhy, rovné čiary, ktoré dominujú vo všetkom - štýl vlastné geometrie.
  • Použiť pravidlo - aspoň situácie, hi-tech nebude tolerovať nezmysel.
  • Materiál, nábytok je kov, plast a sklo. Pomerne populárne, kovové tabuľky s pokovované sklo, chróm, stoličky a podobné výrobky, nábytok.
  • Dôležitým prvkom, ktorý používa tento dizajn bytov - osvetlenie. Na rozdiel od klasických štýlov, to by nemala byť centralizovaná. Lepšie miesto reflektory na strop a zdôrazniť všetky časti areálu.
  1. Techno
apartmán je zariadený v štýle techno

Apartmán je zariadený v štýle techno

Podobný štýl je spoločnosť techno-design. To je vynikajúci mladí muži, ktorí milujú vysoké technológie, intelektuáli, a tých, ktorí sa nie veľmi radi udržiavať poriadok v byte.

Funkcie štýl je jednoduchosť, jasnosť, pocit z nepozornosti a zanedbávaním:

  • Osvetlenie v tomto štýle je možné zabezpečiť prostredníctvom hornej časti žiarivky a pár lampy. Na Windows budete potrebovať žalúzie: techno nepáči, jasné svetlo a slnečné svetlo.
  • Vybavenie sú jednoduché a prosté. Základné odtiene nábytku - biela a béžová, tiež pozrieť dobrá kombinácia čiernej, modrej a bielej. Najlepšie zo všetkého je, ak väčšina nábytku je skladacia, a zvyšok nie je príliš masívne, dizajnér apartmány v štýle techno podporuje jemnosť.
  • Ústredné miesto je technika - comp'počítače, telefóny, tlačiarne, atď., Navyše, drôty, s'zjednotiť a vyživujú ich najlepší a nie na ich odstránenie, ale nechajte pod vašimi nohami.

Prosím, rešpektovať! Ľahké poruchy nebude zhoršovať inter'er, a, naopak, bude klásť dôraz na vašu individualitu a bude zlepšiť atmosféru. Ale to nie je nutné, aby preťaženiu byt príliš.

  1. Barokový.
Barokový

Barokový

Zvážiť, a jedným z klasických štýlov. Bohužiaľ, v našej dobe, nie sú populárne.

Hlavné rysy Barokovo - pretentiousness a luxusné, preferovaný materiálov - mramor, bronz a červený strom:

  • Podporuje používanie drahých kovov na nábytok, dekorácie. Tiež často používajú ručné mozaiky, mramor, žula a dekoratívne prvky.
  • Všetky položky okrem'jer líšiť zdokonaľovanie foriem: späť zakrivené nohy majú zakrivené popisuje, stoly bohato zdobené.

Dizajn apartmány je ideálne pre milovníkov zástupca inter''erov.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика