воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Kuchyňa dizajn v Chruščov: nechajte ustanovenia

Kuchyňa dizajn v Chruščov: nechajte ustanovenia

kuchyňa dizajn v Chruščov Viesť kuchyne v slušnej forme pomôže správne navrhnutý a vtedy kuchyňa dizajn v Chruščov. O to dnes, a bude diskutovať.

Pretože domov a bytov z Chruščova-typ, napriek desaťročia od doby Predstavenstva ich Predseda bývalého ZSSR, stále prevládajú vo väčšine miest na celom aktuálne CIS.

Tieto apartmány, úprimne povedané, špecifické, pretože v tých dňoch bolo prioritou poskytovanie obytný priestor každý sedem'th, pohodlie, to však tlačil späť.

Usporiadanie kuchyne, ako kuchyňa s rukami v skutočnosti, vo Všeobecnosti, tiež často ponecháva veľa byť požadovaný. Ale čo keď iné nie je?


Prestavba kuchyne v Chruščov

Vo SV'ASCO nízke priestor na kuchyne v bytoch z Chruščova-typ, sa pohybuje od 4 do 8 sq. m, dobrou voľbou môže byť jeho prestavbu.

Zvyčajne to umožňuje rozšíriť úžitková plocha v kuchyni 1-2 štvorcových metrov, čo umožní majiteľovi do istej miery dýchať povzdych úľavy. V povinná'povinné, by mala požadovať dizajn malá kuchynka v apartmáne (4-5 metrov štvorcových ).

Možnosti sú nasledovné:

  • ak chcete presunúť stenu vedľa kúpeľne a wc, a aby tieto oblasti kombinovanej kúpeľňa; tento variant je možné, ak v Chruščov kúpeľňa po prvé, nie kombinované, a ak apartmán usporiadanie umožňuje takéhoto pohybu;
  • ak chcete presunúť stenu vedľa kúpeľňa viac zaujímavých variant, keď je v miestnosti je veľký v oblasti, alebo ak byt suites;
  • ak chcete odstrániť stene vedľa kúpeľňa, plne alebo čiastočne; radikálne možnosť, ktorá umožňuje opticky zväčšiť priestor kuchyňa, a priľahlý kúpeľňa.

Na Palube! Pred demontáže by sa mali poradiť Bývanie office nie je rozobraný na stenu dopravcu, a získať povolenie na vykonávanie týchto prác.

Dizajn kuchyne inter'szz

interiérový dizajn'kuchyňa v Chruščov

Kuchyňa bez jedálenský stôl

Dizajn, v kuchyni, v byte je vždy jedálenský stôl, ale v malej kuchyni umiestnenie je často nemožné.

Tvorba dizajnu projektu, v kuchyni, v Chruščov, najprv by ste sa mali zamerať na funkčnosť tejto malej miestnosti.

Je potrebné na identifikáciu polohy každý prvok domácich spotrebičov, pracovnej plochy a vykonať registráciu na základe schémy. Možnosti kuchyňa renovácie jeho ruky - dostatočný. ak sa obrátiť aj v malej miestnosti ideálne.

Mali by ste ušetriť miesto z nepoužitý kuchynské vybavenie, ktoré umožňuje odmietnuť z horných skriniek, ktoré vizuálne znížiť už aj tak malé kuchyne.

Kabriolet nábytku bude pre takéto jedlá skutočným prínosom. Skladací stôl, otočný časti, ktoré môžete, napríklad, aby predložila iba v rozsahu nevyhnutnom na ďalšie povrchy.

Ako pracovnú plochu, môžete použiť parapet, zvýšenie svojho územia a zabezpečenie trvalo udržateľného povlak.

Interiérový dizajn'kuchyňa v Chruščov na dodržiavanie týchto pravidiel bude veľmi funkčné. A nábytok (pre takéto jedlá nemusia toľko) lepšie, aby na objednávku.

Takto sa môžete vyhnúť prítomnosť vyčnievajúce rohy stolov alebo prázdne, nič prispôsobené miestach.

Návrh riešenia

kuchyňa dizajn v malom byte

Dizajn kuchyňa v rustikálnom štýle

Prejdite na začiatku Všeobecné usmernenia pre dizajn kuchýň malé námestie:

  • musíte vybrať svetlé farby, a to ako pre materiály, a pre kuchynský nábytok, ktorý umožní miestnosti sa zdajú byť viac priestranné;
  • chróm, sklo a / alebo lesklé povrchy, ktoré sú prítomné v kuchyni, tiež prispieť k "správnej" vnímanie hodnoty priestor;
  • dekoračné prvky, ako sú keramické ozdobné taniere, alebo fotografie, bude upriamiť pozornosť návštevníkov, čím sa kuchyňa bude zdať viac originálne a exotické;
  • hlavnou zložkou, ktorá, nepochybne, by mali byť považované za interiérový dizajn'kuchyňa v Chruščov, je dosiahnutie jednotného štýlu;
  • výhodou kuchyňa dizajn bude prítomnosť halogénové žiarovky, nachádza sa na rôznych úrovniach a vytvorenie hru svetla.

Zaujímavý a svieži vzhľad dobrej kuchyne starožitný design v tomto prípade znamená prítomnosť nábytok z prírodného dreva, ošetrené špeciálnou "staré" technológií.

Vzhľadom na tento strom sa zvyčajne dávajú nie menej ako 100 rokov, ale v rovnakom čase, napodiv, zachováva vlastnosti zakladať veku.

Z tejto myšlienky na kuchynské renovácie, plnosť priestory by mali byť tak minimálna, ako je to možné, pretože v dávnych dobách kuchyne nie je zahrnutý s riadu a kuchynské náčinie.

dizajn projektu, v kuchyni, v Chruščov

Kuchyňa v Chruščov v bielej štýlu

Registrácia vyžaduje minimálne dekorácie (zvyčajne vápenné mlieko na nie príliš hladké omietky alebo dreva), podlahy a stropu by mali fit in inter'er, preto sú zvyčajne vyrobené z dreva.

Riad v kuchyni by mal byť prispôsobený (trochu menej lesklý), plus bude farebné príslušenstvo typ džbány staré, koše, visí v rohu chata v'úprava cesnak alebo cibuľu, atď.,

Rovnako atraktívne bude vyzerať dizajn, v kuchyni, v malom byte v bielej štýlu. Biela farba, ako viete, vzhľad tuku v tom, že sme vo Všeobecnosti, a vyžadovať.

V tomto prípade nábytok a veľké zariadenia majú zvyčajne l-tvaru.

Týmto spôsobom oslobodiť 2 ostatné steny v rohu medzi ktoré môžete umiestniť malý sklenený stôl, určené pre 2, maximálne 3 osoby a dopĺňajú biele plastové stoličky.

Nábytok a spotrebiče musia byť v bielom, domáce Zvieratá len, pracovný povrch, ľahké drevo, ktoré by pekné kombinovať s dlažba alebo plávajúca rovnakej farby.

Pre kontrast, steny sú ošetrené v light gray zvonenia, nastavenie minimalistický biele police na stenu a chrome výfuku.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика