понедельник, 30 декабря 2013 г.

Použitie, budovanie úrovni

Bez použitia stavebných úrovni je ťažké presne na zavesenie polica, priložte podlahu pred uvedením dlaždice alebo v dôsledku hladké steny pred vložením wall-papier. V súčasnej dobe existuje veľa rôznych typov týchto nástrojov. Aké druhy stavebných úrovniach existovať, a ako správne diskutovať o nástroj používať a konfigurovať, budú popísané v tomto článku. Tieto informácie vám umožní vedieť, ako vybrať úrovne budovy a najúčinnejšie využívanie to v práci.

Druhy stavebných úrovne

Dnes analyzuje všetky druhy stavebných úrovní, ktoré sú dostupné na trhu, rozhodla vyčleniť:
  1. Hladina vody (gidroremont).
    To je hadicu dĺžky od 5 do 25 m, na koncoch ktorých sú dve fľaše s tlačené meradle. Údaje žiarovka vybavené čiapky, prostredníctvom ktorej si môžete naliať vody v hadici. Hladina vody je určené len na určenie presnosti horizontálne povrchy. Medzi jeho výhody patrí jednoduché použitie, dlhá a lacné ceny. Prax ukázala, že pri vyvstáva otázka o tom, ako vytvoriť budovu, úroveň a získať domáce nástroj, často ste venovať pozornosť na tento typ modelu.


  2. Bublina budova úroveň.
    Je to najobľúbenejší typ budovy úrovní, ktorý umožňuje získať dobré výsledky s vysokou presnosťou merania. Prístroj sa skladá z tela, obsahuje jeden až tri flaše kvapaliny, zvyčajne alkoholu. Tento nástroj sa používa pre horizontálne a vertikálne chyby merania majú nízku cenu a jednoduché ovládanie. Zvyčajne je to nástroj, ktorý je budova úroveň hliníka.


  3. Magnetické budova úroveň.
    Tento prístroj je navyše obsahuje magnetické vložky, ktoré poskytujú výhodnejšie pracovať s kovových povrchov.
  4. Rúry budova úroveň.
    Táto úroveň sa líši tým, že malé rozmery a nízka hmotnosť. To je ideálne pre prácu s rúrky, profily, atď.: on má zvláštne dbajte na povrchu potrubia.
  5. Laser úroveň konštrukcie.
    To je presné a jednoduché použitie, budovanie úrovni. Prístroj má kompaktné rozmery, zatiaľ čo rozsah jeho lúč môže byť 100 metrov. Laser úroveň konštrukcie môžu byť magnetické, a môže byť namontovaná na stojan alebo popruhov. Môžete si vybrať modely určené pre budovanie oblastiach, a stavať celý rovinách: tieto nástroje a potom budete mať od 2 do 10 laserových línií. Ale najčastejšie je to už budovania profesionálnej úrovni, ktoré sú používané len pre špecialistov.
  6. Elektronické laser úrovni.
    Je to digitálny nástroj, ktorý umožňuje zobrazenie výsledkov merania na obrazovke v elektronickej forme.


Je tam aj budova úroveň pre platformu android: to sa vzťahuje na softvér, a nie pre naše, a výstavby. Medzi populárnych značiek a výrobcov stavebných úrovne by mala venovať kapro konštrukcie úrovniach, ako jednej z najviac spoľahlivé a tiež takých známych značiek, ako stayer a mitax.

Kontrola úrovne budovy

Odpoveď na otázku, ako zistiť, či má budova úroveň, bude mať v nasledujúcich. Budete potrebovať nejaký čas, aby sa merania na jednom mieste: jasné prípade, že výsledky výskumu budú rovnaké. Aj odborníci v odpovedi na otázku, ako zistiť, či má budova úroveň, odporúčame použiť iný podobný nástroj je správne nakonfigurovaný, ktoré si myslíte, že. Budete musieť porovnať, ich dôkazy a vyvodiť príslušné závery.

Ako nakonfigurovať úrovne budovy

Budova úrovni je nemožné bez riadneho nastavenia. Naučiť sa konfigurovať stavebnej úrovne a určitého typu, môžete sprievodné pokyny. V niektorých modelov, špeciálne nastavenie vytáčania: môžu len jednoduchý konfiguračný nástroj. Na priložte potrebné pre štandardné inej úrovni.

V iných krajinách - napríklad v elektronických nástrojov, - automatický self-zarovnanie: stačí len stlačiť tlačidlo a proces bude pokračovať sám. Nie ste istý, či toto stačí inštalovať základný systém. Aj napriek jednoduchosť prevádzky, v každom prípade pred začatím práce a zistite, ako môžete upraviť budovy úrovni, pretože zvyčajne všetky zakúpené úrovni majú počiatočné presnosť 3 až 7%.

Ako používať budova úroveň

Ak pracujete s laserový prístroj, v tomto prípade je odpoveď na otázku, ako používať budova úroveň bude takto. Je potrebné upevniť merací nástroj pre jednoduché použitie povrchu. Potom budete musieť presunúť nástroj meria na rovine alebo predmet, a aby projekcia laserové ukazovátko na opačnej strane. Potom sa označiť dostali body a všetko: tento proces nedokončí.

Napríklad, povedzme si o tom, ako používať výstavby vodnej hladiny typu. S cieľom načrtnúť dokonale vodorovnú čiaru na stene, budete potrebovať dve osoby. Robiť začína známky budúcnosti linka a robiť to jeden koniec úrovne. Na druhej strane steny ďalší jeden je na druhom konci nástroj na budúce miesto označiť a zosúlaďuje jeho umiestnenie, podľa úrovne vody v hadici. Potom s'kombinovať prijaté známky (napríklad prostredníctvom kábel) a potrebný riadok pripravený.

Ako môžete vidieť, naučiť sa postup, ako používať budova úroveň, nie je ťažké. Oveľa väčšia pozornosť sa musí venovať, ako vybrať ten správny nástroj, a ako ho nakonfigurovať správne. Ale ak to všetko je možné, všetko, čo musíte vykonávať stavebné práce sa bude postupovať v súlade s presné meranie horizontálnych a vertikálnych línií.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика