воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Škandinávskej kuchyne

Škandinávskej kuchyne

Škandinávsky štýl s jeho racionálne elegancia je ideálne riešenie pre zdobenie jedál stredu doma. Dokončovacie s prírodnými materiálmi a diskrétne dekor vyvolávajú pocit tepla a pohostinnosť rodinného krbu.

Škandinávskej kuchyne
Zo zmesi tradičného nábytku, svetlé, tlmené tóny farieb a objektov národného umenia kuchyňa je v Škandinávskom štýle.

Škandinávskom štýle s dôrazom na prírodné svetlo, čisté línie a lakovaného dreva dobré pre potraviny v duchu súčasných. Prirodzenej jednoduchosti a šarm vytvoriť ideálne prostredie, v ktorom je príjemné žiť.

Ak si myslíte, že je vybavený najnovšou technológiou kuchyni príliš preťažený s funkčnosťou, ale všetky rovnaké nemáte radi country štýle, kontaktujte Škandinávskej kuchyne je dokonalá rovnováha medzi tradičným a moderným štýlom.

Škandinávsky štýl vznikol v osemnástom storočí vo Švédsku ako Nordická verzia klasicizmu, na základe miestny materiálov, s ich charakteristické vlastnosti, ale s obmedzeným historické detaily.

Štýl náklady málo, vytvorenie je jednoduché. Hlavnými zložkami sú jednoduché, textilné-teak alebo iné s / W ohľadu na to, v poli pre závesy a poťahy, studenej maľovanie stien a stromy'drevené časti, jednoduché keramické podlahy alebo brúsené dosky. Ak nechcete začať od nuly, vykonať zmeny v existujúcej kuchyne: vyberte novú farebnú schému, nahradiť dverí skrine, pomocou kresby na klišé a predmetov ľudového umenia - všetky oživenie miestnosti a dať mu veselá, jasný vzhľad.

Vytvoriť štýlový inter'szz

Steny. Celkovo Škandinávskych paleta farieb je nikdy viditeľné. Farby sú zariadené vo svetlých, chladné tóny. Steny, strop, stromy'drevené časti, vstavaný nábytok maľované m', ktoré Matný lak.

Farby majú tendenciu pohode spektrum: to je väčšinou šedá-zelená, blue-grey alebo modro-zelené tóny. Ak chcete dať kuchyňa teplejšie zobrazenie, vyberte položku svetlo okrová alebo žlto-krémovú farbu. Zdobia steny, strop a podlahu v pravom farby, a stromy'drevené časti, súčasti a príslušenstvo farby jasnejšie. Môžete jednoducho vybrať svetlé biele pozadie pre nábytok a iné zariadenie. Vyhnite sa pastelové tóny, ktoré chýba hĺbka a jasnosť Škandinávskych dekor. Na stene za drezom a sporákom vždy vydláždená keramické dlaždice - biela, bledá sivá alebo modrá, v harmónii s Všeobecného charakteru inter'jer. Môžete urobiť z dosky grafické vzory "v kockované" alebo použite pripravený plochý panel obrázok.

Škandinávskej kuchyne
Skutočný, staromódny Škandinávskej kuchyne. Steny sú biele dlaždice rôznych odtieňov a delftware panely, plus v zelenej farbe rám a dvere Skrine previerkou času a teraz hrať úlohu vzoru moderný dizajn kuchyne.

Stromy'drevené detaily. Teplý charakter dať kuchyni veľa stromov,'drevené výrobky a ich časti a strom je vždy uvedené, a nenechal v jeho prirodzenej forme. Dvere, stromy'vyrezávané drevené dekorácie a architraves môžu byť maľované mierne intenzívnejšie farby v porovnaní s hlavným tónom, radšej drsné povrchy pred lesklý. Stromy'drevené panely v'zjednotiť vstavané položky. Sú trvanlivé, umývateľný povrch za ploche a umývanie. Sú vyrobené zo stromov'drevené dosky, s'Veľká "jazyk v groove"výška 2/3 steny.

Sex. Kuchyňa podlahy by mal byť praktický, odolný, ľahko sa čistí. Klasický Škandinávsky prízemie sa skladá z svetlé leštené dosky. Iný typ podlahy - dosky z tvrdeného dreva, neimpregnované pred zotmením. Vhodné podlahy vyrobené z keramických obkladov jednoduché, nekomplikované dizajn.

Ak vaša kuchyňa a jedáleň slúži zároveň Redgranite 2 zón s rôznymi krytinami. Používať prírodné nátery sisal, Raffi alebo kokosový pre registráciu pásmo jedlo, ak ste si istí, že nečistoty, ako sú čipy a spreje, môže byť minimalizované.

Osvetlenie. Použitie zdržanlivý, praktické, moderné osvetlenie, napríklad zapustené do stropné alebo nástenné svietidlá. Poskytujú miestne osvetlenie pracovnej plochy a jedálenský stôl závesné lampy v štýle súčasného. Nie je na škodu, bude svietidiel, skla alebo vlnitý papier lampa odtiene v duchu ktorého historické éry. Upútať pozornosť jednoduchý kovový luster.

Prvky štýlu

Škandinávskej kuchyne
Zadarmo usporiadanie šedo-zelené kuchynský nábytok, žula pracovnú plochu, so smotanou, obklady na steny - všetky zariadené v duchu klasiky.

Tento príjemný, útulný kuchyňa, skôr tradičné, ako vysoké, v pohode a priestranný, má mnoho charakteristík klasický Škandinávskom štýle. Ak chcete, aby sa vaša kuchyňa podobne, vyberte detaily, fotografie, tu a na tieto stránky.

Steny. Čiastočné pokrytie stenové panely na úrovni nožnice alebo hornej police strom je populárny liečby. Drevo maľované v modrej farbe, ktorý je v harmónii s celkovým paletu farieb. Panel s stromy'drevené dosky typu obloženie políc na vrchole svojej diely sú použité na uvedenie keramický riad a iné kuchynské potreby. Stenu nad panely a iné stromy'drevené časti sú zdobené bielou.

Príslušenstvo. Príslušenstvo vysvetliť podstatu štýl. V tomto prípade mozaiky dosky ručne, formy pre želé a medi umývadlo na stenu - tradičné úctu adresu sebestačná v minulosti. V rovnakom duchu zdobené stromy'drevené a kovové časti manuálnej práci.

Otvorte. Dekorácie jednoduchý a nenápadný'nažive. Tu je záclony dĺžky až po okraj, ale vhodnejšie záclony byt svetla obyčajný alebo kockované bavlna.

Sex. Starostlivo upravené parkety alebo laminátové, a dobre-plánované, bielené leštené dosky - vhodné podlahy podlahy. Ideálny povrch je hladký svetlé, linoleum, kameň alebo keramické obklady.

Nábytok. Maľované modré dvere skrinky a modré kockované závesy sú pripomínajúce štýl country hudby. Stromy'kamenárske práce povrchy, jedálenský stôl a stoličky s prútia-cúval podriadený Všeobecný trend k využívaniu prírodných materiálov. Centrum zloženie je obrovská pec, ale relevantné a sporák s rúrou na tuhé palivo. Ostatné vybavenie kuchyne a prístroje chýbajú alebo sú skryté.

Vybavenie

Škandinávskej kuchyne
Tu môžete vidieť charakteristické črty klasickej Škandinávskom štýle s bledo zelená steny tmavší vzhľad okenné rámy, maľované stoličky, červená kockovaná záclony. To vám poskytnúť pohodlie rohu kuchyne, určené pre jedlo.

Vstavaný nábytok. Nízke a vysoké skrinky v Škandinávskom štýle sú vyrobené mnoho spoločností. Predný panel by mal byť stromy'opitý, pevné alebo zo samostatných tabliet, s'Veľká "jazyk v groove". Stromy'drevené povrchy natreté v tradičnej modrej, šedej alebo zelenej farbe. V závislosti od chuti je možné použiť dekoratívne farby aplikácie (lug) alebo bielenie. Pracovné povrchy z masívneho dreva alebo žuly považovaný za klasický, ale môžu byť nahradené drevovláknité dosky strednej hustoty s stromy'drevené alebo Kam'top drevené.

Môžete obnoviť starý kuchynský nábytok, jednoducho uvedenie dvere Skrine a maľovať na všetky detaily v zodpovedajúcej farbe. Pozvať tesár a nainštalovať nové dvere, obloženie. Ak máte štandardný nábytok, dvere v rovnakom štýle vyzdvihnúť na predajni. Menej než skrinky, dvere, si vyžadujú jednoduché ich skladaný záclony, z bavlnenej tkaniny s odovzdať v poradí drôtu.

Škandinávskej kuchyne
V súzvuku vybrané naškrobený biele prádlo opony, jedlá v rustikálnom štýle, jednoduchá kytica poľných kvetov a stromov'Yana postava shepherdess. Všetky príslušenstva zdôrazniť, SV'komunikácia s krajinou narodenia Škandinávskom štýle.

Nábytok. Ak je kuchyňa umožňuje umiestniť jedálenský oblastiach, si môžete dať to jednoduché stromy'drevený stôl a stoličky. Obchodnú sieť ponúka rôzne sady tradičný a moderný štýl. Vyberte nábytok klasické proporcie, s čistými líniami. Materiál - prírodný alebo lakovaného dreva. Je možné maľovať staré rustikálne stoličky vhodné na Všeobecný štýl farby. Pridať manuálne, alebo vzorkovníka maľovanie. Stoličky a lavičky, príliš, by nemalo byť v rozpore štýl.

Škandinávskej kuchyne
Bielizeň, utierky s atraktívnou ručné výšivky a praktické prvky Škandinávskej kuchyne.

Elegantné podušky na kreslá, dekoratívne vankúše a vankúšiky v prekladané alebo kontrolovať bavlna zahŕňa zdať, skromný a pohodlné.

Dekorácie. Jemné záclony bavlna, hladký alebo v klietke, nie je v rozpore s prirodzeným svetlom. Krásne a skromný vzhľad záclony dĺžky až po okraj, s ozdobnými head'povinnosti alebo kradne z rovnakej látky. Ich skladaný záclony m'čo tkanina je jednoduchý a skromný dekorácie okna.

Podrobnosti

Škandinávskej kuchyne
Nádherné ručne maľované nábytkom typické Škandinávskej módy. Stôl a stoličky sú maľované vzorkovníka s použitím motívov listy a kvety.

Snažte sa zachovať charakteristické jasné, Škandinávsky štýl - modré a biele porcelánové, elegantne umiestnené nádoby-nenápadný'plachá pohodlie vo všetkom.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика