понедельник, 30 декабря 2013 г.

Bay Windows 2006-12-21 14:35:37

Výstavby a rekonštrukcie.








Bay Windows
2006-12-21 14:35:37

Pojem "Bay window" znamená (a Bay okna sa nazýva časti miestnosti, vyčnievajúce z povrchu steny s oknom alebo viacerých Okien alebo skla po celom obvode. The Bay window ("Erker") je nemecké slovo, ktoré možno preložiť ako "lucerna", "rímsu v stene", atď.,

Veľká časť bežné (a dokonca aj o'stručne-priestorových) systémy Bay Windows má jednoduchý geometrický tvar (pol okrúhle, obdĺžnikové, trojuholníkové), a len v niektorých prípadoch tvoria ich rôzne downinto tvar. Najviac typické schémy plánované riešenia Bay Windows geometrický tvar znázornený na Obr. 2.

Bay Windows sa zvyšuje oblasti priestorov, zlepšiť ich izolačných. Znázornený na Obr. 3, grafy ukazujú vplyv Bay Windows rôznych tvarov na inter'jer priestoroch.

Každá pozícia okna, bez ohľadu na jeho plánovanie systému a výšku, má základňu, ktorá trvá úsilie od užitočné zaťaženie podlahy a zábradlia a vysiela ich v systéme hlavné nosné konštrukcie budov; plot pozostávajúce zo steny a clony, a nakoniec strechy. S príchodom Bay Windows, pokrývajúce výške dva alebo viac podlahy, objavil sa iný stavebný prvok interfloor prekrývaniu.

Bay Windows môžu byť navrhnuté s nosné steny a nonesuchone. Nosné steny Bay nainštalovať systém Windows na samostatnej Nadácie a dizajn podobný na vonkajšie steny domu. Opona vonkajšie steny Bay Windows sú často založené na špeciálne konzoly dosky, so forme plán pre rozšírenie a uväznení v stenách, na poschodí budovy.

Konzoly dosky majú podporu a obrys hrany. Dolná a horná prekrývajú Bay Okná sú prvky vonkajšie oplotenie stavieb, tepelne izolované.


Klasifikácia plánované systémy Bay Windows:
A-wall Bay Windows;
B-roh Bay Windows, previsnuté steny a nie v prospech rohu;
V rohu Bay Windows visí nad rohu A.
Pán Bay Windows, zapísaná v incident uhol b

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика