понедельник, 30 декабря 2013 г.

Okonsk prepracovaný 2006-11-02 19:23:22

Výstavby a rekonštrukcie.

Okonsk prepracovaný
2006-11-02 19:23:22

Zvýšená konkurencia medzi výrobcami plastových Okien urobil imanie spoločnosti hľadať nové, viac nevyplnené medzeru na trhu. Ako výsledok, niektorí z nich začali majster výroby súvisiace produkty.

Podľa vedúceho Oddelenia marketingu spoločnosti "Paritet" Svetlana Ostrovskaya, tento rok objem Moskva trhu plastových Okien bude o $ 50 miliónov eur, "Teraz je jasné, že sklon k spomalenie jeho rastu. Takže, ak sa v minulom roku zvýšil o 50%, ale tento rast bude výške 40% ", - povedala. Súhlasím s ňou, a analytik pre spoločnosti pre výskum trhu "GEOKOM zvyšok" (TM "Svet komfort") Elena Vavilov, ktorý povedal, že na Kyjeve trhu má asi 200-250 výrobcov, 10% a 15% viac ako v minulom roku. Podľa marketingovej spoločnosti "Acad" Alla Kutsenko, dnes kapitálového trhu plastových Okien je presýtený. "Za posledný rok sa počet spoločností zapojených do výroby kovov-plastové Okná, zvýšená o 30%, čo jasne nezodpovedá žiadnej z jeho rastu, ani k jeho objemu. Už v blízkej budúcnosti, zvýšená konkurencia povedie k tomu, že mnoho z nich bude buď zatvorené, alebo sa reorientate jeho činnosti podľa výrobu iných výrobkov, " všimla.
Najmä, spoločnosť "Sterkh", stále sa špecializuje na výrobu kovov-plastové Okná a skrine a teraz zvažuje možnosť prepustenia, len posledný typ výrobku. "Čo len skrine, môžeme zaistiť spoločnosti stabilný zisk tým, ako sa zbaviť sezónne zisku, ako to bolo v okne výroby", - povedal vedúci okno Záležitosti spoločnosti Vladimir Fomenko.
Zároveň väčšina výrobcov sa domnieva, najsľubnejších nika výroba eurowindows zo stromu. Podľa obchodného Riaditeľa spoločnosti "Šťastie plus" Vladimir Yatsunenko, rastu kapitálového trhu stromov'drevené Okná v bežnom roku dosiahol najmenej 30%. "Do dnešného dňa s'bol veľký počet ľudí, ktorí sú schopní zaplatiť 450 C. E. per sq. m kvalitné Okná a výrobkov z drahých kovov náklady na klienta o 250 C. E. per sq. m " - povedal. Podľa Alla Kutsenko, tento trend stand'spojené s výstavbou elite domy, ktoré zahŕňajú použitie drahé stolárstva. Avšak, vstup do tohto segmentu, v stanovisku, ktoré si môže dovoliť len spoločnosť s primerané financovanie, príslušných technológií a trhu. "Áno, naša spoločnosť pre organizáciu celého cyklu táto výroba má pridelené zvláštne pozemku 2000 metrov štvorcových. m, vybavený nemecký spotrebiče v hodnote niekoľko sto tisíc eur ", - povedala. Súhlasím s ním a obchodný Riaditeľ spoločnosti Nagel Fenster Leonid Shytsky. Podľa Pani Ostrovskaya, v hlavnom meste funguje nie viac ako 10-15 výrobcov stromy'drevené Euro Okná, zatiaľ čo objem tohto segmentu trhu bude v tomto roku o 38 miliónov to je, "Módy tohto okna k nám prišiel z Európy, najmä z Poľska a českej Republiky, a v poslednej dobe táto výroba je stále viac populárne,", - povedal Pán Shytsky. V jeho správe, nedávno Nagel Fenster organizované aj osobitné priestory pre túto výrobu, so kupil zariadenia. "Teraz stromy'drevené Okná zaberajú približne 15% z celkového objemu výroby, a v budúcnosti ich podiel sa bude zvyšovať", - povedal Pán Shytsky.
Podobne urobil spoločnosť "Kráľovná Swig. Podľa jeho Námestník Generálneho Riaditeľa Denis Androsov, na výrobu stromy'drevené Euro Okná podnik má novo vybavené pozemku 1000 metrov štvorcových. m, investície do tvorby niekoľko sto tisíc dolárov.
ZDROJ: Obchodný kapitál

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика