понедельник, 30 декабря 2013 г.

5 štýlové kuchyne

Dizajnéri o tom, ako vyzerajú "najchutnejšie" izba


Žiť "v Japončine znamená trvať dlhšie ako tri hostí. Minimalizmus rovnaké.

1. Východnej

Hovoriť o tom, čo minimalizmus "zomrel", trochu prehnané. Každopádne, ľudia aktívne kupuje kuchyňa so všetkými Východnými "odznaky": prísne forme, aspoň vzory. Farby: čierna, biela a červená.

Pre ľudí s bohatého vnútorného sveta, rešpektuje Budhizmus a morských plodov, kuchyne (morské živočíchy).


Morská kuchyňa spoľahnúť "Ostrovy" s nymfy!

2. Stredomorská

Materiály na tému

Kuchyňa je srdcom každej domácnosti
Kuchyňa, šaty!
Kuchyňa v ruskej
Kuchyňa je srdcom domova
Kuchyňa a jej dôležité prvky
Kuchyňa, kde zvyšok. Skutočné umelecké dielo! Spolu s pracovnými priestormi na bočnici vyryté príjemné scenérie. Témy: tanec nymfy pre obrázky biblické výjavy. Farby: rôzne odtiene bielej. Nastaviť povinné'musí byť "ostrov".

Takéto jedlá vyzerať dobre vo veľkých, dobre osvetlených priestoroch. Niekde na Juhu, v blízkosti mora...

Pre večnú romantiku s hrúbkou peňaženky.

3. "Manhattan"

Lakované 8 vrstiev (ako cool auto! ) Povrch, svetlé, pompézny, brilantné. Veľa kovu.

Najvyššej kvality, vstavaných spotrebičov. Pri sporáku toľko funkcií, že majiteľ bude musieť vyriešiť týždeň s slovníka! Pripraviť sa na také trochu jednoduchšie, ako letieť lietadlom.

Pre mladých ľudí s BA-a-a-alism ambície!

4. Anglický

Izby pohodlné, pevné, pôsobivé. Prvé reakcie priemerný človek pri pohľade na tejto kuchyne je: "Fuj, všetko bolo príliš prísne! Kiež by som mal niečo viac, veselá ". Ale! Klasiky sú vždy vyznačuje pohodu, pokoj. Všetky sa "gold"! Farba: tradičný anglický - tmavo zelená, purpurová. Nepáči? Možno práve klasiky, ešte nie je dostatočne?

Pre ľudí, ktorí už majú všetko, a oni nemusia nič dokázať.


Pre "staré" fasády pohode tech

5. Krajina

To je tiež variant klasiky, ale jednoduchšie. Kuchyňa je kompletne stromy'Jan. Ak je železo vložky, aj od kovového "minulého storočia": medi alebo mosadze. Ale v každom detaile! Na patinu a roztomilý trhliny skryté veľmi kvalitatívne plnenie vybavenie poslednej generácie. Jasne, štylizované za starých čias.

Pre ľudí s širokú myseľ, rád spomínam na moje detstvo a výlety do babička v obci".

ŽETÓNY ZA "COOL" KUCHYNE

Dvere a zásuvky "na magnety". Dosť tlačiť ako blízko hladko a rolls seba. V skutočnosti magnety, samozrejme, že nie. Všetko je v jedinečný systém "open-close (zatvoriť)".

Namiesto skrine v hornej a dolnej časti pracovnej plochy - priehľadné plastové panely na kolieskach. Sú navzájom prepojené pomocou koľajnice. Zdvihnite rukoväť z dolnej panel sa automaticky znížená na vrchol!

Moderné rúra luxus - len pesnička! Rukoväť sa otáča o 45 stupňov. Kryt je skĺzol priamo vo vnútri rúry. A pečenie zásobník úplne listy! Žiadne problémy skontrolovať, či je pripravený koláč a rýchlo vytiahli ho z rúry!

Anna Kukartzeva

Zdroj: kp. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика