воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Sticky netkaných Tapiet je jeho radosť, alebo porucha?

Sticky netkaných Tapiet je jeho radosť, alebo porucha?


Čo je lepšie? Pokleit Tapety flizelinovoy seba alebo použite sprievodcov? Sticky netkaných Tapiet má niekoľko zvláštností. Pri vytváraní alebo upraviť inter'jer použitie non-tkané Tapety pre vkladanie stien aj praktické a estetické hľadisko. Wallpapering - dôležité etapy interiérový dizajn'jer. Aké sú bambusové Tapety?

Sticky netkaných Tapiet

Zvláštnosti netkaných Tapiet
Non-tkané základe Tapety, textílie sa skladá zo špeciálneho dlhé vlákna celulózy a viskózy, ktoré stoja'súvisiace polymérne látky. Surovín a pomocných materiálov používaných pri výrobe netkaných 80% prírodného pôvodu. Non-tkané Tapety základ je veľmi populárny, vzhľadom na jeho osobitné charakteristiky, a široká škála textúr. Flizelinovye Wallpaper môže byť hladký, plastický, môže mať štruktúru alebo profil. Nové druhy netkaných Tapiet na steny, je výsledkom systematického rozvoja materiálu - tkanina na úroveň nového konkurenčného produktu.

Bambusové Tapety majú praktické vlastnosti:

  • Bambusové Tapety málo predmetom deformácie, t.j. nie zmena veľkosti;
  • Bambusové Tapety majú vyššiu pevnosť v ťahu;
  • Non-tkané base - materiál elastický, tak to môže vydržať napätie v tvorbe drobných trhlín na povrchu steny sú vložené;
  • Pre non-tkané Tapety nie je potrebné, aby odolali času, namáčanie textílie lepidla.

Non-tkané základ je základ pre výrobu rôznych druhov Tapiet, napríklad, vinylové Tapety, textilné Tapety, profil Tapety, plastický duplexová Tapeta. Moderné spotrebiteľ pred'je rastúce požiadavky na kvalitu Tapety, textílie. Požiadavky na master pokladek Tapety sú tiež rastie. Na vyššie náklady Tapety materiálom, Zákazník je ochotný presunúť zodpovednosť na pleciach profesionálny spevák. Aby výsledok bol v súlade s očakávaniami a klient prednostné služby majstrov sa držať zásady "urob si sám", majster by mal byť schopný pripraviť povrch pre úspešné zavesiť Tapety, pripraviť lepidlo a dokonale vedieť, lepenie technika.

Technika lepenie netkaných Tapiet

Kvalita wallpapering liniek trvalé Tapety pokrytie a jej krásny vzhľad, závisí na znalosti a dodržiavaní technológie lepenia netkaných Tapiet. Technológia lepenia netkaných Tapiet zahŕňa nasledujúce etapy:


. Príprava povrchu. Povrch musí byť suchý, zvuk, rovnomerne savé, čisté, hladké, rovnomerné svetlo pre netkaných Tapiet s bielym alebo transparentný základ. Po prvé, špecialista by mal analyzovať vlastnosti povrchu, ktoré budú zahrnuté. Pre toto, on používa: test zmáčanie, aplikácia vzorky škrabance, test s kúskom lepiacej pásky, určuje stupeň alkalita povrchu.

Vložením z netkaných Tapiet A potom vykonať potrebné práce dosiahnuť požadované vlastnosti prilepený nad povrch. Správna príprava povrchu je predpokladom pre dokonalé práce na lepenie wall-papier. Tento krok je zvyčajne najviac časovo náročné a vyžaduje veľa času. Často Zákazník neposkytne potrebnú dôležitosť prípravy povrchu, ale bez tohto kroku, nie je možné dosiahnuť bezproblémové nalepenie wall-papier. V prípade pohľadávok ukladanie na predchádzajúcu správnu prípravu povrchu bude mať za následok vysoké náklady.

. Príprava Tapiet. Pred rezaním netkaných Tapiet musí sa overiť totožnosť valcov pre farba, zhodou číslo šarže a požadovaný počet roliek. Rezanie Tapiet vykonáva, pričom sa berú do úvahy opravné položky na zodpovedajúce vzory (správa) a príspevky na sokel. Osobitná pozornosť by mala byť na rezanie Tapetu s komplexnými horizontálne správa.

. Pravidlá pri nalepení z netkaných Tapiet. Pre vložením z netkaných Tapiet použitie špeciálnej netkanej lepidlo. Lepidlo špeciálne valec nanáša priamo na stenu, šírka mierne väčšia ako šírka tkaniny Tapetu. V rohoch lepidlo sa nanáša štetcom, na druhej povrchu valca. Použiť lepidlo na Tapety na plátno v tomto prípade nie je potrebné. Bambusové Tapety vyhladený špeciálne stôl z pórovitého gumy. Bambusové Tapety s uplatňovať plastický naopak by mali byť zaznamenané na jej povrchu a hladké s m', ktoré kefa na stenu-papier.

Sticky netkaných Tapiet a možné problémy

Dokonca aj skúsení odborníci s príčinou netkaných Tapiet tvár určité ťažkosti. Je potrebné vedomosti a držanie určitých techník, aby sa účinne vložiť cez tieto stránky, ako dvere, okna výklenkov, vonkajšie a vnútorné rohy, kruhové oblúky. Dôkladné poznanie typy a vlastnosti steny-papier, lepidlá, techniky prípravy povrchu a zariadení visí Wallpaper - je zárukou úspechu z reálneho upholsterer - majstri pre wallpapering.

Olga Vrubel, Kiev, 27. januára 2012 o Ukrstroyinvest.

Dotlač článku je možné iba po písomného súhlasu portal UkrStroy. net
Zdroj: Príčinou netkaných Tapiet
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика