воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Sticky textilné Tapety - kto volá zábery?

Sticky textilné Tapety - kto volá zábery?


Kto hľadá lepenie textilných Tapiet? Vložiť tento typ Tapety, zvyčajne kúpili jednotlivci a organizácie category "A". História textilné krycie materiály na steny v výzdoba miesta sa začína od okamihu, keď chcete vytvoriť luxusné inter'jer múry hradov a zámkov boli čalúnený látkou. Moderné textilné steny nestratil svoje estetické hodnoty a patrí do triedy elita Tapety nátery.

Sticky textilné steny-papier Ako pravidlo, textilné steny-papier obzvlášť populárne a vhodné pre vytvorenie luxusné inter'interiér obývacej izby, spálne, alebo na dekoráciu, hotely, reštaurácie, Luxusné apartmány a tak ďalej V tých prípadoch, keď dizajnéri alebo maliarov cieľ vytvoriť rafinované, drahé a exkluzívne atmosféru miestnosti.

Pri výrobe textilné steny-papier používa sa najmä surovín prírodného pôvodu: bielizeň, bavlna, hodváb, juta, viskózy. Vlákna surovín sú laminované papiera alebo netkanej základe. Tento výsledky v rôznych tkanie a farbu. Zbierky textilné steny-papier, prezentované na dnešnom trhu, odráža rôznych štýlov a smerov: od nádherné klasického štýlu up-to-date High-Tech štýle.

Ťažkosti lepenie textilných wall-papier

Práca na prilepenie stien prírodné textilné Tapety je úloha pre odborníkov v oblasti it. Pretože hovoríme o high-end materiál sticky textilné steny-papier musí byť vykonané bezchybne na najvyššej úrovni. Aké sú ťažkosti lepidlo Tapety, textil?

: je dôležité, aby správne vypočítať požadovaný počet roliek. Rezanie materiálu: je dôležité správne vypočítať požadovaný počet roliek. Ako textilné steny - materiál drahé, je nutné, aby nemôže. rizikové chvíľu. Ale nedostatok textilné steny-papier rizikové chvíľu. Pretože hovoríme o Tapiet z prírodných surovín dodatočné aby Tapety z inej strany hrozí rozdiel v textúra a farba Tapety, textílie. Skúsený majster-Uzkliuvo je potrebné vypočítať množstvo materiálu potrebné, na základe oblasti, dostupnosť otvory, komplexné uhly, oblúky. Odborníci KLASCO tam sú niektoré triky, ktoré sú použité na získanie kvalitatívne a je vložený cez povrchy:

Vložením textilných wall-papier Je potrebné poznať vlastnosti Tapety, textílie, 're working s (jeho schopnosť riadok napätia a deformácie)
Rezanie prírodné textilné krycie materiály na steny sa vykonáva manuálne, nemôžete použiť stroj na rezanie handričkou, pretože Tapety sú prírodný produkt a používať stroje neexistuje žiadna záruka, že región bude odrezaný presne Extrahovať optimálny čas, keď priesakových Tapety, textílie, lepidlo. Tiež, všetky pruhy by mali únikom, ak je to možné, v rovnakej dobe, pretože v rôznych časoch impregnácia spôsobí posun vzoru po zaschnutí wall-papier na stenu. Napriek tomu, že wall-papier je vložený chrbtom k sebe, a riadi smer vkladania - z okna. V tomto prípade, svetlo dopadajúce na spoje pásky nevyskytuje tiene.
Nie je potrebné lepidlo vonkajšie alebo vnútorné rohy na jednej strane, inak na sušenie záhyby. Preto pásky na prilepenie rohu je rez. Nemôžete Tapety vložiť batérie, alebo krb. Ak Tapetu s obrazom, na stene za panely môžu byť maľované na zápas Tapetu vzor. Podľa Európskej normy nemôže Tapety lepidlo späť v horizontálnom smere
Skúsené použiť Tapety hraníc: v mnohých zbierok múr-kniha navrhuje príslušné hranice. Pomocou hraníc môže zonirovat priestoru alebo opraviť architektonické vady.

Príprava povrchov pred zlepením wall-papier

Na prilepenie steny s použitím textilné Tapety potrebné zvlášť starostlivú prípravu povrchov stien. Steny povrch by mal byť hladké, pevné, suché, čisté, s príslušnými absorpcia. Okrem toho, vlhkosť na omietku alebo betón môže byť rôzne (to platí najmä pre oblasti v nových budov). Aj keď na prvý omietnuté povrchu sa zdá, rovnomerne suché, mali by ste zvážiť pravdepodobné, možnosť vlhkosť. Ak to chcete urobiť, podržte kontrola pre výskyt kondenzátu na samostatný kus steny s pomocou filmov. Skryté vlhkosť najprv robí proces kvalitatívne visí Wallpaper je nemožné (riziko výskytu plesne alebo výkon soli).

Nemôžete zanedbávať uplatňovanie náter s príprava povrchu. To poskytuje:

  • vyrovnanie povrchu s rôznymi absorpcie;
  • dobrú schopnosť priľnavosť;
  • posilňuje dokončovacie tmel;
  • varuje razmochenny povrchu sadrokartónu;
  • šetrí vzduchu (poskytuje vzduchu prístup na základni).

Prvá výzdoba inter'interiéru prírodné textilné Tapety proces je časovo náročný a drahý. Ale izba je vyzdobená v tejto prírodné textilné Tapety, získava estetickú hodnotu, exkluzivity a luxusu, výrazný Kráľovské hrady!

Olga Vrubel, Kiev, 26. januára 2012 o Ukrstroyinvest.

Dotlač článku je možné iba po písomného súhlasu portal UkrStroy. net
Zdroj: Sticky textilné steny-papier
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика