воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Kombinácia rôznych štýlov

Kombinácia rôznych štýlov

Kombinácia rôznych štýlov starého a nového nábytku, lesklé, nové povrchy s tvrdý, ostrieľaný materiálu, Starožitností, etnického - dáva priestor nádych individuality.

Kombinácia rôznych štýlov

V tradičnej kuchyne s prevaha drevo lesklý kovový povrch chróm a hliník, vytvárať rôzne textúry a "uľahčiť" ťažkosť stromu. Moderné pracie dopĺňa tmavého dreva starého bufetu (vpravo).

Neutrálna paleta moderná obývacia izba je dobrým pozadím pre svetlé etnických tkaniny, napríklad katovich vankúše alebo koberec koberec. Starý gauč je lepšie pokrytie hromadu alebo bavlnená tkanina. Nadčasovej krásy starobylého stolička v kombinácii s aj v tom najskromnejšom výzdoba moderné bývanie.

Pokojná atmosféra v jedálni je dosiahnuť okolí moderné stoličky, napríklad lesklé hliníkové dekoratívne práce, tradičné dlhé jedálenský stôl. Jednoduché borovicové stoličky z rôznych štýlov alebo rôzne farby SIP'Aksuat závažnosti moderný sklenený stôl. Môžete tiež skombinovať" riadu, rôzne štýly, ako napríklad biely porcelán a dediny, keramika, krištáľ a nízke široké okuliare.

Kúpeľne dávnych vane a umývadlá môže byť oživené nainštalovaný najnovší príslušenstvo.

Kombinácia rôznych štýlov

Vyrezávané stromy'drevené výrobky a etnický obraz v rámci zdobia moderné spálne. Starožitný bielizník, kožené sedačky, a vail z umelej kožušiny diverzifikovať paleta farieb a štruktúry.

Kombinácia rôznych štýlov

Staré stoličky, wattled jedlo a vypíše v rámci vytvoriť v tento kompaktný, dobre navrhnuté a vybavené modernými spotrebičmi (napríklad shestavina hood) kuchyňa atmosféru pokoja a priestrannosť. Vysoké skrinky umožňujú čo najlepšie využitie malého priestoru. Upozorňujeme, že lampshades opakovať forme kapota nad sporákom.

Kombinácia rôznych štýlov

Majitelia tejto obývacej izbe na druhom poschodí Viktoriánsky dom odmietol tradičného nábytku v prospech módny, moderný, ktoré doplnky rozmery a architektonické prvky inter'jer. Tradičné stoličky s chrbtom "tlačidlo", opäť sa vzťahuje v bielej bavlnenej tkaniny, stáť po boku moderného sochárstva, stoličky podľa Arne Jacobsen kreslo a cik-cak ohromujúci geometrického tvaru. Nedostatok záclony zvyšuje pocit ľahkosti a priestor.

Kombinácia rôznych štýlov

Táto priestranná obývacia izba s tradičnými nábytok v harmónii s súčasného umenia, a steny zo skla umožňuje svetla do haly za ňou. Veľké hrnce s kaktusy vytvoriť atmosféru Hacienda.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика