понедельник, 30 декабря 2013 г.

Slnko vo vašom dome. Žltá v interiéri'Yeri

Žltá je jedným z najjasnejších farby spektra. Okamžite priťahuje pozornosť. Symbolicky je farba slnka, tepla v lete, zrelé ovocie. Preto, prvé emócie pri pohľade na žltý je radosť: osviežuje, zdravie a stimuluje činnosť organizmu. Vďaka nemu, urýchľuje všetky funkcie život: zvýšený krvný'krvný tlak a stimuluje trávenie a endokrinného systému.


Žltá, samozrejme, okamžite vyvoláva náladu. On bude zadarmo si z mnohých negatívnych myšlienok. Na jeho pozadí sa môže zvýšiť sebavedomie, budete sa cítiť potenciál riešiť veľa problémov, cítiť dôveru v budúcnosť a svoje vlastné schopnosti.

Žltá farba je veľmi dobré pre komunikáciu - to sa nastavuje na schopnosti, podporovať byť otvorený a umožňuje žiadne prekážky na vytvorenie prospešné kontakty s ostatnými.



Vzhľadom na mnohé štúdie poskytujú dôkazy o tom, že žltá farba môže mať pozitívny vplyv na pamäť,'pamäť a rozum. To podporuje koncentráciu, podporuje aktívne myslenie a okamžité rozhodnutie. S jeho pomocou na pamäti,'atopouse veľké množstvo informácií, dobre uložené v pamäti nuansy.

Ale tam je to farebné a negatívne aspekty. Po prvé, vo veľkých množstvách, je to veľmi vyčerpávajúce, že je to porovnateľné s tým, že skôr či neskôr budete unavení z hlučných spoločnosti, šumivé Komédia alebo zápalné tanca, ak budete sledovať a podieľať sa na tieto hodiny. Po druhé, chladnejšie odtiene žltej môže spôsobiť na fyzickej úrovni, nevoľnosť, nestabilné rovnováhu, a závrat. Po tretie, v nepretržitom kontakte s veľký počet žltých to sa môže stať príliš Dotieravý, bude chcete skryť, aby utiekol. Budete postupne stanú viac a viac agresívne, nepokojná, nervózna.

Fyzika farba

Plochy a objekty, žltá vizuálne vnímaný byť svetlejšie, vizuálne povrchu trochu zdvíha. To znamená, že žltá nábytok sa nezdá byť ťažkopádne, žltá Skriňa alebo tabuľka bude vyzerať. Vplyv ožiarenia (distribúcia farieb vplyv okolo na ďalšej rovine), žltá zvyšuje priestor a rozširuje ho, všetky žlté vec vyzerá skvele a bližšie, ale vzduchu a ťažoby. Žltá veci sa zdajú byť teplé a suché. V žltej stolička bude oveľa ľahšie sa dostať teplé zimné deň, a žltej Mat v kúpeľni, dokonca aj po duša sa nezdá byť mokré.

Žltá v byte

Ak sa vám páči, farba žltá, a určite chcú mať vo svojom dome, potom dávajte pozor na nasledovné tipy.

Nepoužívajte ju na veľké hlavné povrchy, ako sú steny, podlaha, strop, dlažba v kúpeľni. V takých množstvách, bude príliš aktívny, môže dráždiť a tlak, ale niekedy sme sa chcú relaxovať, zabávať, ale nič dobré bude. Budete mať ťažké, bez kompletná revízia zmeniť koncept inter'ERU, pretože žltá v kombinácii bude smelé a odvážne. Preto je najlepšie, ak chcete pridať žltá príslušenstvo, mŕtvice alebo individuálne vybavenie, ak to nie je úplná sada niekoľko objektov. Napríklad, v kuchyni, môže byť záclony, kuchynské potreby, tienidlo, obrúsky, obrus, sedí na stolici. V obývacej izbe - vázy, kvety, kvetináče, sviečky, vankúše na pohovke. V kúpeľni - vaňa-huba, Mat, uterák, poháre.

Kuchyňa

Žltá kuchyňa, samozrejme, bude vyzerať teplé a útulné. Nech už ste pripravení, chuť do jedla, pretože táto farba vo vašej domácnosti budú skvelé. Pre Domácnosti je skvelý stimulant pre varenie - dobrú náladu a energiu dispozícii.

Salónik

Robiť príliš žltý salónik - krok nejednoznačné. Po prvé, to bude zaobchádzať príliš ľahko a undignified. Po druhé, takýto priestor bude zdať príliš horúca. Po tretie, svetlé atmosféra bude neustále pripojiť pozornosť, môžete sa dostať preč z toho všetci "pozemské" s knihu, pozerať sa na TELEVÍZIU, alebo pracovať na notebooku. Najlepšie usporiadanie príslušný akcenty, potom budete mať možnosť sa zdá byť originálny a veselý človek a robiť si žarty farby sami.

Deti

Žltá je svetlý, teplý a veselé farby pre detskú izbu. Deti ho milujú! On je dobrý na simuláciu činnosti, družnosť, pomáha udržiavať fyzickú tón, a to je práve to, čo deti potrebujú pre zdravý vývoj. Berúc do úvahy vplyv žltej farby na duševné funkcie, použiť ho pre registráciu Univerzita mieste. V kombinácii s červené, žlté, môže zvýšiť smäd po poznaní a povzbudiť dieťa, aby učenia niečo nové.

Spálňa

Pre spálne, táto farba nie je v poriadku, to je veľmi jasný a vzrušujúce, nedovoliť, ako relaxovať. Ak ste žltá Tapety, záclony, potom spať v tejto miestnosti bude veľmi ťažké. Avšak, ak máte neprijaté teplo a slnko, predám sadu žltá bielizeň či niekoľko vankúšov a vziať ich niekedy nastaviť náladu.

Kúpeľňa

V uzavretom priestore žltá môže byť nebezpečné - existuje možnosť, že hlava a budete mať chorý. Ale ak iba príslušenstvo, v kúpeľni bude teplejšie, a ráno očí ak chcete byť pre niečo držať na získanie časti dobrá nálada na ďalší deň.

Pre country house

Dosť často krajiny robia stromy'parietal, sliznice pošvy alebo nechajte prírodné denníky rámca. A žltá farba je veľmi dobre v kombinácii s drevom. Takže ak si vyberiete žltý pre svoju krajinu-dom, bude to teplé ho v jesenných a zimných dní, a budete mať vždy jasný náladu na zábavu a rekreáciu.

Treba pripomenúť, že to všetko je úplne čisté a žiarivo žlté. Akékoľvek iné odtiene: viac bledý a transparentné, citrón, hlboké žltá-oranžová a iní obsahovať stopy iných farieb, a teda nemajú nad účinok.

Maria Pugacheva, psychológ

Foto www. elgouna. com

Zdroj: Časopisu žien myJane. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика