понедельник, 30 декабря 2013 г.

Tradičné oprava stropu

Pred opravy

Pred oprava stropu dobré mať čas prísť na to, čo chcem vidieť nad hlavou každý deň a na ako dlho. Ak sa v hĺbke duše stále si sen o nádherných strop, alebo príliš lenivý, aby sa opravy každé 2-3 roky, môže byť vyriešený tým, že zariadenie, z kazetového podhľadu alebo objednávku strop. Je začať tento strop sa môže zdať drahé, ale keď si zobral z tejto sumy, ktoré budú vynaložené na stavebné materiály aj pre jednoduché stropu, ako aj prácu majstrov (ak nie lov putty a vápenné mlieko seba), táto suma bude nižšia. Varianty oprava stropu obvyklým spôsobom, a závisí od toho, čo poschodí bol visí na strope pred tým.



Ak nejaký pekný (alebo si) raz v živote maľovaný strop olejové farby, je pravdepodobné, že iný druh krytia - omietky, latexové farby a dekoratívne omietky, atď., - Pobyt na tento strop nebude. Skutočnosť, že olej umiestnené na umývanie sušenie olej, dobre preniká betónu. Po zaschnutí olej z akéhokoľvek materiálu na strop už dávno na pobyt nebude môcť. Vyberte tu len dve olejové farby znova (začne zase žltá 2-3 roky, alebo skôr, ak izby, dymu a bohaté jedlá), alebo jeden z typov pozastavenie (sadrokartónové Dosky, dosky) alebo na strop.

Niekedy stropy v apartmánoch, môžete nájsť Tapety - tzv. strop Tapetu. Obvykle sa lepidlo stavitelia pred prenájmu bytov, nie trápiť s plnou príprava základ pre výzdoba stropu. Strop Tapetu nalepiť priamo na betónové dosky. V tomto prípade, ešte pred oprava strop bude musieť pásy Tapety, na prípravu povrchu betónovej dosky - možno aj sadry. Lepidlo opäť Tapety na strop, rozhodnutie nie je najlepšie, tak ako si stojíte tam budú môcť maximálne tri roky.

Ak povrchu stropnej dosky príliš nerovnomerné a nie je pripravené na nanášanie spracovanie priamo na vrchole, a môžete mať na omietky. Potom na strop povrch poraziť šindle alebo pevné mriežky - sieťoviny s malými bunkami. Omietka stropu vrstvy omietky riešenie vo vrstve nakryvki sadrovec je pridaná. Ďalšia vrstva omietky sa nanáša len po predchádzajúcej má nastaviť, inak je možné nadhľadom. Ďalšie podrobnosti o metódach omietkových povrchov, vrstvy a riešenia si môžete prečítať v príspevku Sadry funguje.



Všetky špinavé a mokré strop pracovať lepšie robiť pred opravy podláh a stien. V ideálnom prípade, strop opravy musia byť vykonané spoločne s steny. Ak agendy je len strop, nábytok a steny, môžete chrániť staré Noviny, polyetylénový film, maskovacie pásky, papierové pásky, ktorá je dobre chránené a nezanecháva stopy na Tapety, farby, sklo).

Pred rekonštrukčnými prácami zo stropu povinné'musí odstrániť starý kryt. Whitewashing umyť vodou a vodou riediteľné náterové systémy prestupovať roztok jódu (bublina vo vedre vody) a očistiť. Predaj sú tiež vítané špeciálny odstraňovač - pripravené riešenia, ktoré môžu byť použité na strop pre 20-30 minút a potom umyte so starým náterom.

Pred whitewashing a maľovanie stropu je dôležité odstrániť z povrchu stopy hrdze a fľakov. Utieranie škvrna s vodou, po ktorý si môžete dať na tieto oblasti, riešenie síran medi (50-100 g / 1 liter vriacej vody'prevarenej vody). Stopy tuku môže byť odstránený vriacej vody a 2% roztokom sódy blesku (vytvárať a udržiavať handričkou s riešením, až kým škvrna nezmizne). Po vyčistení miesto dobre vymyť vodou.



Niekedy strop a steny, prosím, svoje vlastné zvieratá - napríklad huba - škvrny porasty a plesniam, ktoré sa narodili z vysokej vlhkosti. Samozrejme, pre kompletné odstránenie plesní je lepšie sa pozrieť na koreň a odstrániť príčinu, - vysoká vlhkosť. Ale Saami formy na poschodí môžete vymazať špeciálne prostriedky alebo síran medi. Pre budúcnosť, ako prevencia môže byť pridaný do farby alebo vápna špeciálne protiplesňové doplnky.

Plesňové lézie väčších veľkostiach vyžadujú dôkladnejšie eradikácie: betón duté alebo napáliť propán alebo plazmové zváranie. Potom otvor opäť zavrieť do sadry a zem síran.

Primer filler a stropov

Strop whitewashing začína vyrovnanie stien-tmel.
Trhliny, drsnosť, depresia - ona potrebuje položiť všetky. Tmel je možné zakúpiť ready-made, môže byť. Je potrebné, aby sa zmes krieda, sadrovca, rozvedený joiner je lepidlo - to všetko v pomere 1:2:2 (podľa hmotnosti). Ďalší dobrý recept putty: 2. 5 kg vápna pridať 5 l vody, hodiť 50-100 g soli rozpustené vo vriacej vode - Všeobecné'objem zmesi musí byť rovný 10 l Potom budete musieť filter malé auto cez sito. Nakoniec, je to zmes v rozpore s 1, 5 l, 10%-s lepidlo, ktoré sa už mieša 150-200 g krieda. To je celé tajomstvo.



Shpatlevku dať shpatelem v miestnych oblastiach, alebo sú odovzdávané s valčekom po povrchu stropu. Zadelka z švy v strope - nepríjemné, tak často tmel sa nanáša v niekoľkých etapách. Primárne putty je pre vyrovnanie povrchu. Druhá vrstva sa môže aplikovať latex, krieda alebo latexový náter.



Čisté a puttied steny zemi. Primer by preniklo do betónu a dostať nič, zo stropu spadol. Primer by mali konkrétne základne v monolit. Primer je hĺbka prieniku. Tento materiál je možné zakúpiť v obchode, a tiež môžete urobiť najviac. Najjednoduchší spôsob, ako na 10 litrov vody na 1 liter lepidlo PVA (ale to nie je najspoľahlivejšie primer). Môžete urobiť úloha ťažšie: 3 kg slaked vápna, 50-100 g oleja, 200 g mydla, oholil pruhy. Mydlo vyplňte 3 l vriacej vody a premiešajte s sušenie olej. Samostatne mix vápna v 4 litre vody. Potom obe zmesi s'pripojiť a získať primer (pred použitím by mali byť zriedené na objem 10-11 miliónov eur).



Avšak, prvý náter, ktorý zahŕňa sušenie olej, v niektorých opravovne tam sú sťažnosti. Ak na pokrytie strop nie je olejové farby, a iné zloženie, sušenie olej podľa kryt môže zatemniť a nebude pekné vystúpiť, napríklad v rámci latexové farby. Keď prvý náter má sušené, môžete začať maľovanie a whitewashing.

Maľovanie a whitewashing z stropy

Poďme začať s farbou, pretože to je veril, že maľovanie je ťažšie, než vápenné mlieko. Tak, pred ponorte štetec v Banke s olejovým náterom, je potrebné myslieť znova : tak ak máte radi mu, že je pripravený na pokrytie jej strop opäť a opäť. Je lepšie použiť vodoemulsionnaya alebo vodnogospodarski farba (lepšie matný). Rozptyl - odolné, vysoko odolný voči vlhkosti, to môže byť často prať. V miestnosti, kde sa fajčí, na strop, na ktoré sa vzťahuje takáto farba, nebude meniť'je. Nebude stmavenie a je pokrytá škvrnami. 20-kg vedierka vodnogospodarski dosť pre 80-100 sq m Maľovať lepšie dať v 2-3 vrstvách, v závislosti na jej kvalitu.



Latexové farby na vlastnosti, podobné prvým, len je menej odolný voči vlhkosti, aj keď umývanie môže to s ťažkosťami. Rôzne kvety a vodou riediteľné farby viac. Rozptyl - väčšinou len biele.

Sú na predaj, ešte, a smalt farby (alkydové smalt), ale sú dvakrát cena vodou riediteľné farby. Hlavnou výhodou smalt farby - sú suché rýchlejšie a vo veľmi širokej škále farieb.



Pred whitewashing by si mal vybrať to, čo dať na strop - vápno a krieda. Je dôležité, pam'zapamätajte si: ak sa, napríklad, skôr na steny a strop bol vápna, krieda vápenné mlieko nemôže použiť - strop sa objaví špinavé škvrny a škvrny.
Recept Cretaceous whitewashing pre strop: 5 litrov ohrievanou vodou rozpustiť 30 g lepidlo a 3 kg preosiatej kriedou. V Cretaceous, zmesi môžeme pridať aj 90 g joiner je lepidlo, 17 g modrá, holiace mydlo. Riešenie 3-4 l vody je dosť pre whitewashing 10 sq m povrch.

Vápno vápenné mlieko aby to bolo ešte jednoduchšie. V trochu vody sa riedi 2-3 kg slaked vápna pridať 400-500 g namočený pred farbivá a niektoré soli. Všetky komponenty sú starostlivo premiešajte a pridajte späť vody 10 l V prijatej štruktúry, môžete tiež hodiť malé modré.

Na urýchlenie procesu sušenia whitewashing nie je nutné. Nech je tak, ako má, schne sama. Naopak, ak izba má ponor alebo vápenné mlieko Lesk svetlých priame slnečné lúče, je lepšie pokryť všetky dvere a stmievanie okna. A nechať vápenné mlieko stropu na suché pokojne a pomaly.


Zdroj: www. stroy. ru

3 комментария:

Яндекс.Метрика