воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Ako vyzdobiť dcérskej spoločnosti budov a zdobiť prímestskej oblasti?

Ako vyzdobiť dcérskej spoločnosti budov a zdobiť prímestskej oblasti?


ozdobte dcérskej spoločnosti budov (chát, chalúp toalety, vane a pod.). V našom dnešnom článku budeme hovoriť o tom, ako ste ozdobte dcérskej spoločnosti budov (chát, chalúp toalety, vane a pod.). Nezúfajte, ak sa na prvý nebudete mať nič stať. Skúsenosti prichádza s časom. Ak človek má túžbu, bude mu všetky sily. Resursnie budov a stavieb, môže šikovne premeniť umeleckých diel. Prímestskej krajiny môžu byť vydané jednoduché, ale užitočné nápady. Hrať svoju predstavivosť, a uvidíte, ako ostatní ľudia, a myslím si, že všetko, čo dostanete. Na chate má všetko, čo k práci, ak samozrejme nebude lenivý.

Budovy, ktoré kazia celú krásu krajiny môžu pokrývať až'Junko zelení. Rastliny sú nenáročné Boston ivy, chmeľ, atď. Tieto rastliny rastú aj v temného zákutia prímestskej oblasti. Ale nezabudnite Boston ivy rástla, no je potrebné, aby štipka off, keď on bude rásť až do 1 m, takže on je dobre rozvetvené. Aby sa dal na stenu v'vína, a ktoré rástli v dostatočnom predstihu, aby poskytovali podporu pre nich. Podpora môže byť ľubovoľná čistá, je žiaduce, aby sa v tejto mriežky bol s veľkými očami. Medzi sieťou a steny povinné'nezabudnite zanechať vzdialenosť pre cirkuláciu vzduchu a dobrý rast rastlín.

Ozdobte prímestskej oblasti

Pre tieto účely, potrebujete iba zabudnuté staré veci (umývadlá, plechovky, rýchlovarná kanvica, a pod.), ktorého ste už používať, ale ktoré môžete, ak chcete prísť s novými zaujímavá vec.

Napríklad: ak chcete maľovať takéto povodia alebo kanvica vo forme huby lietať agaric alebo rozprávkové postavy osoba, ktorú s'zdá, krásny obraz, príjemné oku.

Takže stromy'prútený plot, aby na hlinené hrnce, hneď dal slnečnice. To všetko vyzerá tak jednoduché a tak na dedine, len duša jasá!

Autor: Goloskokov Inna

Dotlač článku je možné iba po písomného súhlasu portal UkrStroy. net
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика