понедельник, 30 декабря 2013 г.

Suché zmesi na podlahové poter 2008-10-29 14:05:16

Výstavby a rekonštrukcie.

Suché zmesi na podlahové poter
2008-10-29 14:05:16


Na zjednodušenie a významné zrýchlenie zariadenie spriahadlami stále široko aplikované špeciálne suché zmesi továreň na výroby. To je zmes na báze cementu a sadrovej báze.

Zatvorené vody suché zmesi by mali byť šírené podľa vlastnej hmotnosti, a to tak, že po jeho rozdelenie na podklade pomocou zubového stierkou tvoril rovnú podlahu. V povrchová vrstva by nemala zvyšovať vody / cement pomer a najmä vyniknúť laitance. Na zabezpečenie potrebnej funkčnosti, self-liate zmesi musí byť tekutiny definované v'Ascot. V rovnakom čase, nemali by byť rozdelené, čo má za následok prebytok vody v hornej časti poter, že by prudko znížiť jeho mechanické vlastnosti.

Suché zmesi používané na potery, musí mať minimálne zmrštenie (aby sa zabránilo trhliny), a medzi zónami s poradovým výplne by nemala byť tvorený švy.

Pre správny výber suchej zmesi v každom konkrétnom prípade je potrebné zvážiť nasledovné hlavné body:

  • Pre z akého materiálu je vhodné vzhľadom suché zmesi;
  • Vrstva, čo je maximálna hrúbka môžu byť usporiadané v jednom kroku;
  • Zabezpečiť pevnosť (kompresia, strečing a zákruty);
  • Po nejakom čase, môžete dosiahnuť potrebné vlastnosti.


V niektorých prípadoch budete s'von špeciálne momenty, napríklad, je vhodné, ak suchej zmesi pre neskoršie použitie stoličky s valčekmi pre podlahy s vykurovaním, atď

Jedným z najdôležitejších faktorov ovplyvňujúcich kvalitu budúcnosti poter, je prísne dodržiavanie pomeru suchej zmesi a vody na miešanie. Toto základné nastavenie nájdete v príručke k žiadnej zmesi. Predávkovanie vody znižuje mechanické charakteristiky poter.

Keď sa prístroj povrchu'súvisiace väzby je veľmi dôležité spojka väzby s betónovým základom. Pre správne spojky vyžaduje použitie špeciálnych náterov. Používajú sa na základe a zaručujú správnu priľnavosť väzby na základňu. Pri výbere primer je najdôležitejšie, nie robiť chyby, pretože primer, ktoré sa používajú na tlmenie a nie absorpciu základov, odlišné v ich fyzikálno-chemickej povahy.

Primery používa na tlmenie základne, okrem poskytuje potrebnú priľnavosť, môžu tiež vykonávať gdresource funkciu. Môžu blokovať non-tlak (a v niektorých prípadoch aj v prítomnosti nízky tlak) vlhkosti v prítomnosti zdrojom vlhkosti pod základňou (pozri nižšie). Grosolana primer je odporúčané, aby sa uplatňuje na zariadenia podláh v kúpeľniach a iných priestorov s vysokou vlhkosťou.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика