понедельник, 30 декабря 2013 г.

Opravy vašich vlastných rúk?

Je ťažké myslieť na drahšie a nervovú činnosť, ako opraviť. Realizovali sme ho kúpili v novostavbe alebo pri rekonštrukcii bývania, kúpené v sekundárnom trhu sú stres, veľké peňažné náklady a hromady sutín. Dokonca aj malé kozmetické náklady na opravu budú 5-7 tisíc rubľov na m, a ak plánov vážne opravy, náklady zvýši mnohokrát.

Práce stavebníkov môže stáť až polovicu nákladov na opravu. Ceny stavebných spoločností, moonlighters a súkromných vlastníkov sa líšia podľa 2-3 krát. Tak prirodzené je túžba zachrániť aspoň na to, čo to všetko sami, s pomocou príbuzných, a ako odkaz, pomocou konštrukcie fórach na Internete.

Ale rozhodnutie urobiť opravy sami, je správne, tak, ako vykonávať kvalitatívne oprava vyžaduje špeciálne zručnosti a nástroje.

V tomto článku budeme skúmať, aké typy opráv, ktoré môžete robiť s rukami, a ktoré budú musieť zavolať profesionálov.

Dizajn-projekt

Prvá etapa opravy je vytvorenie návrhu projektu. Pre typické apartmány, tento projekt, navrhnutý tak, aby náklady vo výške 10 tisíc rubľov Apartmány viac cena sa bude zvyšovať a vytvorenie individuálneho projektu bude stáť od 550 do 1500 rubľov na sq. m

Čo je dôležité v tejto projektu a čo vás môže zachrániť?

Dizajn projektu zahŕňa vývoj replanning bytu, kresby z každej miestnosti, elektrické a vodovodné Rosu'ASCO, usporiadanie nábytku. Často pri práci je potrebné iba zoznam kresby, skice, žiadne podrobnosti. V tomto prípade, že projekt bude stáť od 300 až 500 rubľov na sq. M. okrem toho si môžete objednať dizajn iba súkromné apartmány, izby.

Výber dokončovacie materiálov je dôležitou súčasťou projektu. Pomocou comp'počítačová grafika, môžete si predstaviť, čo by byt je po oprave. Presný výpočet materiálov umožní znížiť náklady.

Čo môžete urobiť sami?

Ľudia so schopnosťami na stavebné práce, môže vykonávať takmer všetky opravy, ak čas, peniaze a nástroje. Napríklad, ak chcete zavesiť Tapety potrebné jednoduchých nástrojov, vo Všeobecnosti vo výške RUB 1 Vykonávať zložitejšie operácie musieť kúpiť kladivo, vŕtačku, vŕtačka, brúska, atď.

Po prvé, prenajímateľ musí určiť rozsah prác, ktoré môžete vykonávať sami. Napríklad, niekto môže vykonať demontáž starej podlahy, staré Tapety, nátery strop, dlažba v kúpeľni a v kuchyni. V stavebná spoločnosť, tieto sú platené služby.

Ale tam sú operácie, ktoré na to nie pod nátlakom. Spolupracuje so plynu, elektriny a kúrenia. Chyby tu môže mať vážne následky.

Shtroblenie steny - proces špinavé a časovo náročné. Len odborník môže urobiť to, dodržanie požiadaviek. Je to obzvlášť dôležité, keď inštalujete a elektroinštalačné rúrky s teplej a studenej vody, Kanalizácia z PVC rúr.

Robiť stropy

Najbežnejšie riešenie na strop - maľovanie, dlaždice používania expandovaného polystyrénu, vkladanie wall-papier. Všetky spôsoby majú spoločný rys pre stropu vyžaduje vopred príprava: plnivá, zarovnanie a hubám. Náklady na takúto prácu budú z 250 na 1000 rubľov na m, v závislosti na ich stave.

Ak máte zručnosti práce s lyžicou a stierky, potom všetky kroky sa môžu vykonať nezávisle na sebe.

Bez zložitosti inštalácie a racku montovaný strop. Toto riešenie je vhodné pre wc, kúpeľne a chodby. Ak chcete nainštalovať v stropné svetlá, takáto práca môže byť problém. Lepšie pozvať sprievodcu.

Najviac "čistých" technológií - strop. Sú drahšie a zložitejšie, ale je k dispozícii pre inštaláciu sami.

Nepodieľali na Amatérske vystúpenia, v kúpeľni!

Usporiadanie wc a kúpeľňa je považovaný za najviac drahé a časovo náročné časti opraviť. Nie'uistite sa, že dizajn wc a kúpeľňa bola vykonaná v jednom štýle. Účelom priestoroch je iný, takže steny v kúpeľni sú hotové s dlažby, wc - plastové panely alebo umývateľný Tapetu.
Po demontáž starého inštalatérske a dokončovacie je potrebné, aby sa spojka pre podlahy, a priložte steny a strop.

Najdôležitejšie práce - montáž dlaždice na podlahy a steny. Chyby sa prejaví, a za ich spracovanie si vyžaduje veľké výdavky. Takže pre dlaždice je lepšie pozvať profesionálne.

Inštalácia Windows

To, čo sa nedá veriť stavbárov, alebo robiť self - inštalácia systému Windows. Celý komplex práce by mal byť poverený špecialistov.

90% sťažností o plastové Okná s'sú v dôsledku chýb pri inštalácii. Dôsledky nesprávnej inštalácie je úplne odlišný.

Napríklad, kondenzácia na svahoch a okuliare, vedie k vzniku plesní. Tieto Okná sa môžu stratiť tesnosť, že fúka, že sú. Výber okna je zastaviť v spoločnosti, ktorá má licencií a certifikátov.

Inštalácia systému Windows, a vykonávajú odborníci - operácia je veľmi rýchly. Najviac "špinavá" práca - demontáž starých Okien.

Všetky montáž plastových Okien z odborníkov trvá nie viac ako 2:00 a na zmenu systému Windows v apartmáne pre 1-2 dni.

Montáž dverí

Môžem nainštalovať dvere seba? Odborníci hovoria, že iniciatívy v tejto veci môže viesť napríklad k ich zaujatosti. To sa odrazí'sa nachádza na odolnosť a spoľahlivosť a dizajn, a potom by úspora otázne.

Montáž interiérových dverí zahŕňa demontáž starých dverí list, vložka závesov a Montáž dverí, konsolidácia okno a dvere bloku vo dverách. Na konci inštalácie rez a nastaviť rukoväť-západku montáž rámov.

Takže čo robiť: ak chcete opraviť sami, alebo pozvať odborníkov? Prenajímateľ môže vyriešiť tento problém v meradlo dostupnosť potrebných zručností a peňazí. Plus špecializovaných firiem, ktoré majú zaručiť, prác a na odstránenie vady.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика