понедельник, 30 декабря 2013 г.

Hotel zámky, typy zámkov 2010-05-04 10:51:11

Výstavby a rekonštrukcie.

Hotel zámky, typy zámkov
2010-05-04 10:51:11


Hotel zámky a ich odrôd.

Dverové zámky, tiež patrí k dverám hardvéru, rôznych od zámky a uzamykacie háčiky, len aby mohli byť inštalované hlavne na vonkajšie dvere. Existujú dva typy zámky - montáž a flush.


Tento článok sa bude hovoriť o mortise zámky, ako závesné dnes sú málokedy aplikovaný.

Úprava mortise zámky.


- Hrady jednoduchá: vykonávané pod odnogo alebo dvojlozkova tlačidlo. Tento typ zámky je široko používaný pre montáž na kovové dvere ako voliteľné, odporúča sa vložiť ho pod hlavnou približne 17 cm. Hlavné hrad - tam je možnosť, si môžete dať pravidelné hrad, ktorý je uzavretý pre dvoch otáčok tlačidlo. Kovové dvere môžu byť vybavené zámkom, ktorý odomkne pri vložení kľúča, keď obrázok vo vnútri hradu sa zhoduje s rohy kľúč, ktorý otvára.


Tiež, jednoduché zámky môže mať zariadenie, ktoré má ďalšie západku-hák, v prípadoch otvoriť zámok, dvere zostávajú zatvorené. Na zadnej strane je často inštalovaný otáčania kolieska, ktoré môžu byť kombinované s posuvné západky. Zámky tohto typu, vybavené zariadenie (zariadenie) neumožňuje pohyb jazyk. Tieto zámky sú ideálne pre inštaláciu na dvere vyrobené z dreva, hoci je možné inštalovať a železa.

Dnes rozšírené zámky s kódom. Ak chcete odomknúť, jednoducho zadajte kód, ktorý má len vedieť, hostiteľ, po ktorý automaticky otvárať dvere. Najčastejšie sa používa digitálny kód, ale to môže byť len hlas a odtlačkov prstov.


Intercom - moderné hrad, ktorý je analógový bodov do dverí. Veľmi vhodné použiť tieto zámky pri vstupe do domu sa nachádza vo dvore a nie na ulici. Odpoveď na hovor, hlasovú, môžete povedať, kto prišiel na návštevu, po ktorom rozhodnutia o prijatí alebo správania. Ak chcete otvoriť zvonku, použitý špeciálny magnetický kľúč.


Najviac praktické a spoľahlivé za - magnetický zámok, ktorá má kľúčovú vyrobené vo forme plastovej karty. Ak chcete otvoriť dvere, prejdenie karty cez špeciálny slot sa nachádza medzi magnetické pole a hrad. Zámky tohto typu sú veľmi populárne pre inštaláciu do kancelárskych priestorov, a tiež sa môže stať ideálnym riešením pre obytné.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика