понедельник, 30 декабря 2013 г.

Ako a kde na inštaláciu posuvných dverí 2010-03-31 17:13:23

Výstavby a rekonštrukcie.

Ako a kde na inštaláciu posuvných dverí
2010-03-31 17:13:23

Ak by Ste mali kúpiť posuvné dvere, budete musieť premýšľať o tom, ich inštalácia


V posledných projektov, spolu s obvyklým prúde, môžete často vidieť posuvné dvere, výhodou je, že zaberajú menej miesta pri otváraní. Rozhodnutie na ich inštaláciu, je vhodné, aby sa v procese výstavby alebo opravu. Posuvné dvere pri ich otváraní, pohybovať sa pozdĺž steny alebo môžu byť skryté vo vnútri steny.


O inštaláciu posuvných dverí je lepšie myslieť už vo fáze návrhu alebo pred inštaláciou steny-priečky. Ak dverí sa bude pohybovať na stene, vedľa diery musia byť poskytnuté v otvorenom priestore, suma, ktorá nemôže byť menšia ako šírka dverí.
Pozornosť! Kde sa nachádza vrecko na posuvné dvere, tam by mal byť žiadne potrubia, potrubia a komínov. Otvor pre dvere, ktoré budú skryté v stene, je najjednoduchšie urobiť v procese výstavby múrov. V tomto prípade je možné umiestniť sprievodca, a, ak je to potrebné - a špeciálnej kazete, ktorá bude obsahovať uzávierky dverí.
Ak múr už je, a nechceme, aby sa to vytiahnuť dole, najlepšie riešenie je vybrať dvere sa posunul na ňu. Môžeme tiež ukladať na stene zásobníka a vonkajšej strane pošvy to sadrokartónu.


Predám posuvné dvere podľa objednávky alebo je pripravený kúpiť od výrobcu?


Pri nákupe alebo objednaní list posuvné dvere by mali pam'uvedomiť, že to musí byť širšie ako otvor v stene. Po ukončení, to by malo prísť na stenu, inak to bude viditeľné praskliny. Ako posuvné dvere môžeme použiť akékoľvek dvere, najlepšie s priamym neprilichno okraj. Štandardná výška pripravený okenice -2, 05 m, šírka - od 60 do 100 cm Hrúbka, ako pravidlo, nie je viac ako 4 pozri Cena posuvné krídla približne rovná nákladom leaf swing dvere. Rolety môžu byť vyrobené z masívneho dreva, drevotriesky, na ktoré sa vzťahuje, napríklad, film, so vzorom, MDF, hliníkové profily s výplne z priesvitného materiálu.
Môžeme vytvoriť individuálny objednať a kúpiť krídla akejkoľvek veľkosti, hrúbky a tvaru, ako aj neštandardných materiálov, napríklad ryža-papier natiahnuté na rám. Môžete tiež vybrať, svetla, dvere s natiahnuté na rám textílie.
Jednoduchý list posuvné dvere, napríklad, laminované drevo, drevotrieskové dosky, môžete urobiť sami. S touto výzvou sa bez problémov môže byť prekonaná v domácej dielni. By pam'nezabudnite, že dvere by mali vyzerať esteticky u oboch stranách. Nie je preto odporúčané používať dvere na šatníku. Prvky pre montáž dverí je možné zakúpiť samostatne, alebo v súpravách.

Posuvné dvere - klady a zápory

POSUVNÉ DVERE: Klady a dôstojnosť

  • Počas otvorenia zaberajú menej miesta ako klasické dvere swing.

  • Posuvné dvere ľahšie otvoriť.
  • Môžete ich nechať čiastočne otvorené nemajú blízkosti spontánne pod vplyvom ponoru a nemiešajú.
  • Posuvné dvere môžu byť doma scénografie: odhalenie pomocou nich viac alebo menej zlomok z miesta, môžete zmeniť vzhľad a náladu inter'jer. Správne namontovať na stenu, môžu sa tiež maska vchode do budovy, ktorá je za nimi.

POSUVNÉ DVERE: Nevýhody a nevýhody


  • Vo SV'ASCO s nižšou mierou tesnosti nie sú vhodné pre inštaláciu ako vchodové dvere, dvere, v chodbe alebo medzi miestnosťami, v ktorých by mal byť zachovaný rozdiel teplôt.
  • Posuvné dvere sú viac slabá zvuková izolácia nie je odporúčané inštalovať ich v kúpeľni, toalety, alebo v miestach, ktoré musia byť zvukovo izolované.
  • Sú menej vhodné pre inštaláciu v priestoroch, ktoré musia byť uzavreté a uzamknuté, ako sa nemôžu byť vložený štandardné zámok. Náklady na systémy na otvorenie týchto dverí vyššie.


Nákup položiek samostatne, a to by pam'majúc na pamäti skutočnosť, že príručka by mala byť viac ako dva krát dlhšie ako šírka otvoru a upevnite hmotnosť krídla dverí. Špeciálne stojany na inštaláciu dverí, skryté v stene, by ste si mali vybrať v závislosti od typu steny: jeden prístup sadrokartónové steny, ostatné - v tehla.


A čo je ešte pam'spomínate si?
Nevyužité stenu. V mieste, po otvorení sa dvere, tlačil sa popri stene, nemôžete dať nábytok alebo na zavesenie políc a dekoratívne predmety. Múr, ktorý sa bude pohybovať uzávierky dverí, musí byť slobodný od všetkých elektrických zásuviek a vypínačov. Steny, vo vnútri ktorej je "pocket", rovnako nie je možné používať rovnako ako akýkoľvek iný stene. Ak nie je pribrala, je nemožné, aby sa kladivo na dowels pre zavesenie obrazov alebo nainštalovať políčok pre elektrické spínače.
Scopio na odstránenie prachu vo dverách vrecku alebo opraviť systém otvárania prachu. Ak "vrecko" na dvere, ktoré robíme sami, budete musieť zvážiť možnosť jeho zbierky. Na odstránenie prachu v problematické je aj s špeciálne trysky pre vysávač. K formovaniu jeden z jeho múrov musíte urobiť, je odnímateľná.

AK CHCETE NAINŠTALOVAŤ POSUVNÉ DVERE?


1. Medzi kuchyňa a obývacia izba, ktorá je, v deň domu. Montáž posuvných dverí je dobrý spôsob, ako vyriešiť dilemu: otvorené alebo zatvorené, kuchyňa. V závislosti na situácii kuchyňa sa stáva súčasťou každodenného zónu, miesta každodenný život v domácnosti alebo samostatnej miestnosti, ktoré v každom okamihu môže byť zatvorené. Vo SV'ASCO, že takéto dvere sa v deň domu významné miesto, jeho vzhľad musí byť v súlade s dizajn oboch obývacej izby a kuchyne.
2. Medzi dve izby. Vďaka posuvné dvere, je najlepšie bivalve, môžeme zmeniť pomer strán, veľkosti a funkcie miestnosti. O'douche Suite, môžeme ľahko získať jeden veľký priestor. V dôsledku toho o'integrácia kúpeľňa s sexuálne dopadá najviac reprezentatívne bývanie - miesto pre rodinné aktivity. O'prepojené priľahlých detské izby mladšie deti, ktoré možno použiť na prehrávanie a starších osôb na prijímanie priateľmi.
C. V hale a chodbe, kde časté použitie v domácnosti alebo na privítanie hostí. V malej miestnosti s posuvnými dverami neuskutoční, je potrebné, napríklad ak chcete nainštalovať regály alebo skrinky na topánky. To je aj pohodlnejšie, ak vstupy do rôznych priestoroch (napríklad v skrini a kúpeľňa) sú vedľa seba, cez posuvné dvere mohlo mať počas otvorenia. Prítomnosť v liste posuvné dvere, zasklenie bude šatňa ľahšie.
4. V multifunkčných priestorov. Posuvné dvere dokonale odôvodnené v priestoroch, kde každá zóna dočasne vykonáva ďalšie funkcie. Teda, časť spálne môžu byť použité ako priestor pre športové aktivity, niektoré denná miestnosť - ako na pracovisku, a niektoré súkromné - ako Práčovňa. V odnímateľné časti areálu by mala zabezpečiť prívod a odvod vetranie a správne osvetlenie, rovnako ako miesto pre správne vybavenie. Podlahy v časti priestorov je lepšie urobiť to isté
5. V komore alebo šatne. V prvom rade to šetrí miesto, tak cenný v malej miestnosti. Dôležité je tiež skutočnosť, že je to preto jednoduchší prístup k veciam, ktoré často používate. Ak obchodu izba je malá, police v nej mali byť open-source, s cieľom ušetriť cenný priestor. Môžu byť umiestnené na jednej strane miestnosti, a s dvoma. Jedinou podmienkou je medzi police by mali byť vzdialenosť dostatočné pre priechod človeka.

6. V miestnosti, určené pre ľudí so zdravotným postihnutím. Posuvné dvere dovolenka viac priestoru na manévrovanie človek na vozíku ako žalúzie, výkyvné dvere. Obzvlášť sa odporúča pre použitie v tomto prípade dvere, ktoré sa otvárajú automaticky pri stlačení kontakt senzor alebo diaľkové ovládanie. Otvor na priechod nesmie byť nižšie ako 90 cm a rukoväť pre otváranie nesmie byť vyššie ako 120 cm nad podlahou.


  • Posuvné dvere so širokým sklenené obrazy medzi obývacia miestnosť a lobby deň zvýšiť domu, aby sa to viac Grand. Okrem haly dostane prírodné svetlo
  • Stromy'drevené posuvné dvere o'zjednotiť dve časti obývacej izby. Typ dverí zodpovedá charakteru priestorov
  • Svetlo posuvné dvere z mobilných polykarbonátu sa používa na oddelenie kuchyne a jedálne
  • Z haly posuvné dvere vedie do obývacej izby. Materiál rozhodli zápas podlahy

Zdroj: http://kak-sdelat-samomu. ru


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика