воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Dizajn a inštalácia súbehu 2010-09-27 11:13:27

Výstavby a rekonštrukcie.

Dizajn a inštalácia súbehu
2010-09-27 11:13:27


možnosť prekrytia Prekrývanie - dôležitou súčasťou domu. Obaja vykonávať nosné a prikladať funkcie a správanie'súvislosť medzi zvislé nosné konštrukcie (steny), zabezpečenie stability konštrukcie. V závislosti na mieste a určenia prekrývajú rozdelený na suterén (oddelenie suteréne z prvého poschodia), zem (oddelenie suteréne z prvého poschodia), na úrovni (v prípade, že domov je viac ako jedno podlažie a podkrovie (oddelenie podkroví z obytných priestorov). Požiadavky na strop dosť vysoko - musí byť tvrdý, odolný, protipožiarnych, majú vysokú tepelnú a zvukovú izoláciu. Strop tvorí ložisko dizajn, vnímať veľa ľudí, nábytok, atď, atď. a pohlavia. V závislosti na podlahe, môže byť lúča a beamless.

V trámami stropy ložisko prvok stromy'Jan alebo kovové lúč. Prekrývanie sa tento typ je nastavený na dĺžku a šírku budovy. Skladajú sa z trámy, dosky a stropné insulation ( izolácia stien ).

V návrhu trámami socle súbehu existuje niekoľko typov prvkov v závislosti od ich funkcie:
• extrémne lúče (torreun) - zadok koniec a dĺžku v spodnej časti PBE'ASCO; široký strany lúče by sa zasadzovať sa za Základ na zabezpečenie upevňovacích prvkov stropu alebo pätu;
• steny lúče sú upevnené na oboch stranách vnútorné steny a sú spojené rovnakým spôsobom s nižšou PBE'zväzok;
• stredne lúč - interiér lúče, konce sú nastavené proti dolnej PBE'ASCO;
• bary - na jednej strane leží na Základ, a iný stojan'je spojená s lúč.

Krok nosníkov - od 60 do 80 cm

Je žiaduce, ložisko kostra stromy'drevené súbehu pevné trámy. Ak potrebujete rozšíriť lúče použiť jednoduchšie s'jednoty pre dlhé železné tyče, ale to s'jednoty na založenie alebo vnútornej steny suterénu.

Planck je vyrobená z oceľového plechu, šírky 50 až 60 mm a dĺžky najmenej 700 mm V každom pásu vŕtanie otvorov s priemerom 10 až 12 mm a vziať skrutky rovnaký priemer. Pásy upevnené na vertikálnych stranách pripojený lúče, mali by byť aspoň štyri otvory (dva na každej časti pripojený trámy), ktorý sa nachádza v rovnakej vzdialenosti od miesta sútoku.

Pri vývoji prekrývajúce sa opisuje miesto a pripojiť extrémne a steny trámy, po ktorých sa popisuje stredne lúče. Krok lúče, závisí od veľkosti ich prierezy (60-80 cm).

Pred použitím prístroja podláh, break osi položil lúče a skontrolujte horizontálne podporuje ich umiestnenie. Na podkroví podlahové nosníky musia umiestniť plnené lebečnej barov, ktoré predstavujú bary obdĺžnikového časti s rozmermi 20x40 a 20x50 mm Boli pribitý na trámy nechty v dĺžke 80 mm Vytvárajú lúče drevo borovica, smrek a smrekovec, a lebečnej tyče môžu byť vyrobené z dreva jelša a osika. Vlhkosť dreva (15 alebo mínus 3)%a lepené - nie viac(10 +2)%. Klince, kladivo do lúča tak, aby vzdialenosť medzi nimi a okraje lebečnej barov by mal byť nie menej ako 20 mm, ktorý je, nechty by mali byť umiestnené v strede bar. V uzlov nechty nemajú skóre. Pripravený lúče s lebečnej bruskami už ošetrené proti hnilobe a plesňové útoku.

Na lebečnej bruski zásobník dosiek súbehu a izolácie: minerálna vlna, vláknitého cementu, m'fiberboards alebo iných moderných materiálov.

Stromy'drevené podlahy v domoch továreň na výroby majú svoje výhody (nízka hmotnosť, ready-to-install), ale má niektoré nevýhody. Nie sú ohňovzdorné, navyše, nesprávna inštalácia, spracovanie dreva (antiseptikum) a vysokej vlhkosti začať hniť a vyžadujú správne bio-bezpečnostné.

Návrh dosky predstavuje stromy'drevené trámy s lebečnej tyče, ktoré sú umiestnené billboardy dopredu, väzňov nad 60, 80 a 100 pozri

Stromy'drevené trámy by mal byť použitý v lety až na 4 m, ak ktorým lúče na bočnú stenu, alebo spúšťa. Pre veľké rozpätie stromy'drevené podlahy menej efektívne, ako sú umiestnené u veľmi malého priestoru. Sú bežne používané stromy'drevené lúč obdĺžnikového prierezu ihličnaté stromy-sekcia 16, 18, 20, 22x8 vidieť Môžete použiť lepené nosníky I-beam časti.

Štít dopredu sú vyrobené z surové odpadové rezivo (half-drevo, laty, dosky a pod.) a sú umiestnené na lebka barov.

Aby predložila hliny mazivo, hrúbka 2 cm, alebo dať lepenkový alebo strešných krytín a zaspať vrstvy suchým pieskom, trosky hrúbke 5-6 pozri Stropy sú pokryté sadrokartónových alebo omietky.

Aplikovať aj ľahký stromy'drevené podlahy s umelým strop drevovláknitá doska, stohovanie lúče cez 40 cm na zamedzenie odklonu. Pre hluku v týchto stropov na DVP položiť vrstvu vápenno-pieskové malty a piesku.

Konce stromy'drevené trámy použiť vo vonkajších stien musia byť ošetrené antiseptické a chránené pred vlhkosťou vodovzdornú úpravu pre dĺžku najmenej 20 pozri v Blízkosti komínov stromov'drevené trámy zásobník spracovanie.

Ako izoláciu do podkrovia, stropy použiť minerálna vlna bavlna, cítil, trosky, atď Minerálnej vlny izolované podkrovia, podlahy, kryt chetyrehsotletnem vrstva trosky alebo piesku, a na ochranu proti preliačiny, keď ste chodili do podkrovia zásobník stupačiek na stromy'drevené lišty, ktoré sú namontované na nosné konštrukcie podkrovia, podlahy.


Pred použitím prístroja podláh, break osi položil lúče, skontrolujte horizontálne podporuje ich inštalácie, a ak je to potrebné na zosúladenie.

Hlavné štruktúry v stropné trámy. Lúče sú vyrobené z ihličnatých plemien dreva, a lebečnej barov a dokonca aj z listnatých drevín (jelša, osika). Pred ktorým sa proces ich antiseptický nádrže.

Vytvárajú lúče s lebečnej bruskami: pripravené na lúč prírastkoch 200 mm, osvedčenú kvalitu, bez hnilé, mŕtvy, je skazená uzlov na okrajoch, a č. zhrnutie trhliny, nachádzajúce sa na tvár, poraziť palice s nechty vo veľkosti 4x100 mm

Kraniálny bruski trvať oddiel 40x40 mm

Štíty, ktorým na lebečnej bary medzi trámy sú stromy'drevené podlahy, zostavená pomocou prierez lamely na nechty a podkladu. Aby dosky z dreva ihličnatých a listnatých plemien drevín (jelša, osika, topoľ, Lipa, breza). Na Palube výroba používať suché dosky (vlhkosť až do 22%), ktoré ocora, komín a zraziť podlahy a cross bar prostredníctvom, ohýbanie nechty cez vlákna.

Na štít bola vykonaná správne a ľahko zmestí na lebečnej bruski, je rozumné mať v šablóne. Extrémne Rada štít poraziť povinné'nevyhnutne uhlopriečka dva klince, a uprostred, ak nie je stanovené podľa projektu, a jeden klinec. Keď klepaniu nadol štítu by mali venovať pozornosť hustota serverov senátov, ak sa chcete vyhnúť problémom s izoláciou.

Ak sa podpora v rámci podlahy betónové alebo murované, ich hladký cementových mált a pozrite sa znova.

Lúče dať paralelne vedľa seba vo vzdialenosti 400, 500 alebo 600 mm Vzdialenosť medzi nimi kontrolu šablónu, overiť horizontálnu úroveň. Po inštalácii, vyrovnanie a fixovanie lúče klince, sponky alebo iné pripojenia štíty strop uvedené na lebky a krepjat bruski im nechty tĺkol do pásov štít šikmo. Potom položiť vrstvy lepenkový alebo krytiny a izolácie.

Konce lúč môže byť potiahnuté dechtu alebo bitúmenu a zábal dvoch vrstiev lepenkový alebo strešných krytín. Konce lúčov musia byť ponechané uncovered, inak s vysokou vlhkosťou podmienky bez vzduchu lúče zhnije.

V Cham'drevené domy konci podlahové trámy sú umiestnené v stene do hĺbky 180-200 mm, takže 30 mm voľný priestor, a pevne zblízka riešenie (ak lúč surový výklenku, ktorým nie je). Konce lúč rez "na stav".

Na stromy'drevené interfloor prekrývajú spodnú bezpečné listy suché omietky, lem stropov alebo vyplňte dran podaná na strop a omietky.

Na trámy nad môžete vrstviť denníky a položiť stromy'drevené podlahy.

Ak tehlovej steny nemajú vnútorné hlavné steny, SV'pripojenie vonkajších stien, na pevnosť v štyroch lúč pripojte kovové kotvy sú umiestnené v stene.

Východisková pozícia s extrémne lúče, a potom, po zmierenia, ich postavenie, zásobník mierne pokročilý, meranie vzdialenosti medzi nimi je na šablónu. Horizontálnej pozície stredne lúče skontrolovať úroveň, dať na bare, alebo na Palube, set na okraji. V murovaných stenách lúčom je umiestnený na ošetrené antiseptické a dechtovaný stromy'drevené obloženie.

Pri indexovom prehľadávaní komín pre oheň-pravidlá prevencie vzdialenosti do lúča musí byť nie menej ako 38 pozri V tomto prípade, lúč je pevná, ohrozí ich v baroch skryté skovorodnem, a ďalej posilniť zátvorkách a ložiská lúče na kovové závesné vrecko z lúčom.

Na stromy'drevené rublenyh steny lúč zásobníka a zase medzi top dve koruny skovorodnem alebo proskourine. To'jednota lúče s steny navyše posilňuje posledný v priečnom smere. Koncoch nosníkov, nad rovinou vonkajšie steny, aby sa zabránilo absorpciu vlhkosti a praskaniu úzkej rímse.

Drevo rám domy lúče sú umiestnené na hornej PBE'ASCO. Medzi trámy a ležal pribitý stromy'drevené nosníky. Na lebečnej bruski zásobník valcoch. Kotúče sa používajú na podporu zvukovo a tepelne izolačných materiálov a prichádzajú v troch typov: typ-nastavenie, prostylish a panel.

Montáž kotúče sú vyrobené z dosiek v štvrtinu alebo polovicu-z dreva kolo a umiestnené na lebka bruskam lúče. Prostylish dopredu vyrobené z dosky, tyče, podtovarnoy, dosky a umiestnené priamo na nosníky. Panel roll-dopredu môžu byť jednovrstvové, dvojvrstvové a jednotlivých dosiek. Sú umiestnené na lebka bruskam lúče s podmostej, ktorý sa uskutočnil stien a kladenie lúče. Ak lešenia je už dať preč a dať dopredu s dočasným podlahy z dosiek uvedené na lúče. Pre nabrela a štít dopredu na prechádzku nie je povolené, pretože nie je určené pre vysokú záťaž. Materiál plutvy starostlivo spracované podľa antiseptickým nádrže.

Na otočené dopredu a hlina sa uplatňuje mazivo hrúbka je 2-2, 5 vidieť, Že hlina nebolo prasknuté, treba dodať, piliny, prijímanie hlina-piliny, zvyšky oleja. V závislosti na konštrukcii podlahy môžu byť použité aj na iné tepelné a zvukové izolačné materiály (lepenkový, strešnej krytiny, sklo vlna, horninová vlna a podobné), ktoré sú namiesto hliny mazanie.

V interfloor súbehu stropné trámy môžu lem dosky, drevotrieskové Dosky, drevotriesky, alebo odpad z dreva a sadry. Môže lem podhľadov, sadrokartónových alebo gpsbulletin písmená.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика