воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Betónové podlahy 2010-09-27 10:33:45

Výstavby a rekonštrukcie.

Betónové podlahy
2010-09-27 10:33:45


železobetónové stropy V domoch s Cam'drevené steny a nastaviť súbehu prefa konkrétne trámy a dosky alebo prefa-monolitické prekrývajú.

Železobetónové nosníky pre prefabrikované dosky sú vyrábané v závode, betónové výrobky, alebo na stavenisku. Majú tvare T-forme šírka 16 cm a výška 22 cm, betón V15 triedy. Hmotnosť nosníkov-150-320 kg

Ako roll dopredu použiť ľahký betón (betónové dosky, betón alebo duté kamene-vložky.

Doska roll sú k dispozícii s otvormi pre ložisko na lebečnej bary lúče. Dosky rozmery: dĺžka medzi trámy - 51, 71, 91 cm, šírka - 39, 5 cm, hrúbka - 9 pozri Hmotnosť dosky - 23-45 kg

Kamene-papuče majú rozmery 71x25, 51x32, 71x32 cm (dĺžka, výška), šírka (spolu trámy) - 19, 5 pozri veľa kameňov 24-27 kg

Prefa-monolitické prekrývajú usporiadať od bežnej steny Tracheostomy betónové kamene. Ak to chcete urobiť, postaviť riedke debnenie z hobľované dosky, nachádza sa v 50 cm medzi centrá. Dosky sú stanovené kamene. Spolu škár medzi kameňmi dať armatúra v podobe jednotlivých prútov alebo Carcasa (s hornými a dolnými pracovných výstuže). Výsledný rozdiel je zhutnených z V15 triede je 10. Po nadobudnutí betónu 50%sily, t. j. v 5-10 dní, debnenie môže byť odstránený.

Ak dom je navrhnutý budova s pivnicou, alebo na mokrých pôd, podzemných prekrytie, je žiaduce, aby ste mohli robiť betónu. Na rozdiel od dreva, betónu sa nebojí vlhkosti a počas prevádzky nevyžaduje žiadnu údržbu. Zvyčajne pre socle prekrývanie pomocou železobetónových dosiek továreň na výroby s dĺžkou až 6, 3 PM Na tieto dosky môžu priamo spoliehať na nosné murované steny a priečky, kuchyňa a hygienické-technické vybavenie, a dokonca aj (v blízkosti podpora) malé vykurovacie kachle a krby. Podlahy sú usporiadané na ţelezobetónových prekrývajú, sú krehké a môže byť vyrobený z takmer každého materiálu. 'Často doskou na uloženie betónu a chudnutie výrobcovia produkujú kruhové pozdĺžnych dutín, ako z obyčajných, ťažký betón a ľahký ( claydite-betón, troska betón, atď.) mark 200 a vyššie.

Duté-základné dosky prísť v dĺžke 2, 4 až 6, 3 alebo 6, 4, 6, 6 m (podľa rôznych série štandardných produktov a rôznych adresároch) a šírkou 0, 6 : 1, 8-2, 4 M. Hrúbka všetky duté-základné dosky - 220 mm a rôznych platobných ložiska zaťaženie na rôznych dĺžka dosky je poskytované rôznymi o zosilňovanie betónových značky. Hmotnosť (hmotnosť) tieto dosky od cca 0, 9 na 2, 5 t, ktorá umožňuje používať žeriavy s nosnosťou do 3 ton Dosky vyrobené s iným dizajnom zaťaženie. Vyššie menovité zaťaženie, tým viac budete predávať sporák. Duté-základné dosky 220 mm s hmotnosťou od 250-300 kg/m2, v ich súčasná výška (podmienené, ak boli pevné) 120-160 mm

Všetky betónové dosky sú vyrobené s otvorenými alebo pochovaný v malých výklenkov, kovové závesné slučky pri montáži dosky sa používajú na upevnenie kotvy. Potom otvorte slučky sú ohnuté alebo odrezané. Anchor SV'ASCO (montáž) dosky s vonkajšie a vnútorné steny sú nainštalované v každom druhom-štvrtá platňa pozdĺž línie sú zhotovené z kola posilnenie ocele s priemerom 6 až 12 mm Po inštalácii je otvorený pre ochranu proti korózii vrstvou cementovej malty 30 mm Háčiky pre zavesenie osvetľovacie zariadenia sú umiestnené v pozdĺžnej švy alebo prešiel opatrne vyvŕtaných otvorov v strede dutiny dosiek.

Pevné vystužené betónové (besposchadnye) dosky môžu mať rôzne veľkosti. V dĺžke 3, 6, 4, 2 m hrúbka nich je 120 mm, dĺžky až 6, 6 m - 160 mm Šírka platne - 1, 2-2, 4 m a viac. Doska hrúbky 160 mm ťažšie ako duté. Veľká váha široké pevné dosky vyžaduje konštrukciu a montáž žeriavov s nosnosťou 7-10 ton, čo nie je vždy k dispozícii.

V závislosti od kapacity regionálnych rastliny betónové výrobky môžu byť vyrobené aj rebrovaný betónové dosky. Môžu vytvoriť interfloor súbehu s oddeliť kazetového podhľadu (pri hrany smerom nadol) alebo dve samostatné podlažia (pri hrany hore).

Na poschodí priestor s span 9, 12, 15 m môžu byť použité dosky box časti, dosky, 2T, atď Sporák 2T je prierezom lúč dual konzola s dvoma pozdĺžne hrany. Jeho šírka - 2, 980 m (par - 3 m), výška od okraja 600 mm

Dosky špeciálne účely (na balkóny, lóggiami, wc) sú odlišné od bežného dosky funkcie ložiska a prítomnosť ďalšie funkčné otvory.

Na koncoch betónové dosky hĺbka ložisko tehlových stien, nesmie byť menej ako 90 až 120 mm s príslušnými obloženia z riešení, iné materiály, ktoré umožňujú zladiť horizontálnej polohy, dlažobné dosky.

Konce dosky odpočíva na vonkajšie steny s hrúbkou menej ako 510 mm by mali byť izolované, napríklad, minerálna plsť, výhonok, ľahký betón.

Na zabezpečenie spolupráce susedných dosiek a pre zlepšenie zvukovej izolácie prekrytie švov, medzery medzi doskami na zvlnené stranách zamonolichivanie konkrétne na jemného štrku alebo cementovou maltou. Podobne konštruované a adjacency na tehlovej stene.

Konce dosky, ktoré pociťujú záťaž viac ako 1700 kg/m2 (napríklad v high-vzostup budovy), nárast v továrni alebo priamo utesnenie betónových vložiek.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика