воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Kamenné obklady

Umelý kameň je dekoratívne smerom materiál napodobňuje štruktúru nespracovaných prírodné kamenné alebo tehlové murivo. Materiál je jednoduché, sa ľahko rez a spracované, a betón a tehlové povrchy, na ktoré položil, majú podobné vlastnosti a nevyžadujú žiadne špeciálne školenia. Prítomnosť v zbierkach uhlové a zaoblené, ktorým čelia prvky, časti a súčasti pre otvor robiť, uľahčuje fasádne práce.

Umelý kameň môže byť zabalené okolo rôznych povrchoch: stromy'drevené, kovové, tehál a betónu. Pre každý typ má svoje vlastné špecifické vlastnosti prípravku. Novo-postavený na stenu-na-obklady mala byť pre zmršťovanie najmenej šesť mesiacov. Všetky práce sa vykonáva pri teplote od +5 C do +25 ° C.

Vizuálne uľahčiť výber z jednotlivých predmetov podľa farby a veľkosti pred začiatkom práce sa odporúča miešať kameň z niekoľkých krabice a dať obrázok, ktorým sa na podlahe alebo na zem vedľa pripravený povrch. Optimálne - striedal prvky rôznych textúr a farieb, veľkosti a hrúbky. Na nosenie kameňa podľa veľkosti, to môže prerušiť alebo znížiť pomocou nástroja. Cementové mlieko (biele škvrny) na zadnej strane kameň očistiť s oceľové kefy.

Fasáda začať s registráciou otvory a vonkajšie rohy (montáž rohových prvkov). Potom sa presuňte na konečnú úpravu fasády.

Základom múr, ktorý nosenie kameňa, musí byť úroveň, pevné, bez nečistôt, prachu, staré rozpadajúce sa sadry, nesmie mať trhliny a dutiny. Na zníženie lepidlom spotreba povrch môže byť omietnuté. Výmole a praskliny shpakljujut.

Potom podržte markup vodorovné čiary, viaceré veľkosti dlaždíc, vzhľadom na švy na kĺby.

S stierky na zadnej strane kameň je pokrytá vrstvou riešenie v hrúbke 0. 5-1. 5 cm, ktoré pokrývajú celý povrch. Smerom prvok stlačené proti múru, ak chcete zablokovať (prebytky riešenie by videbitis zo všetkých strán prvku). Príliš veľa riešenie môže viesť k posuvné dlaždice. Kameň, ktorým sa ustanovujú umožní, aby sa zabránilo pádu riešenie dokončiť orezania.

Materiály na tému

Umelý kameň v dome
Umelý kameň pre okenné parapety a okno svahoch

Ak muriva, bezšvíkové, koniec s'jednotu, ktorým čelia prvky musia byť vyplnené s tenkou vrstvou riešenia. Zbytočné riešenie, dať ak chcete nastaviť, odstráni stierkou, s tenká vrstva by mala zostať na koncoch. Rovnaký efekt je možné získať použitím tenkou vrstvou riešenie končí pomocou špeciálneho vaku s riešením.

Pri práci v suchom horúcom počasí, zabudované prvky, a môžete navlhčite povrch s pomocou postrekovača alebo mokrým štetcom a dať vlhkosti, aby sa vstrebáva. Pri plynulej muriva, vlhkosť smerom vykonávať bez ohľadu na poveternostné podmienky. Riešenie, ktoré prišli s montážou krytiny, je odstránené po zaschnutí.

Na rezanie dlažby, umelý kameň používaný uhlová brúska s kruhom na betón. Podráždenie kamene používané v miestach serverov do otvorov Okien a dverí. Upozorňujeme, že odpad z prerezávanie a orezávanie môže byť až 10% materiálu.

Deň po inštalácii môžete začať ukazovacie kĺbov. Pre tento účel použiť špeciálne malty, ktoré tesnenie mimo spojka, bráni prieniku vlhkosti pod ním.

Švy sú naplnené špeciálnu zbraň. Udržať odreniny zmesi pre čelí, ak sa to stalo, bol odstránený zmraziť. Keď je hmota sa zabaviť, ona vrazil stierky široký, zodpovedajúcich veľkosti spoločného. Čistenie povrchu pevného plastu štetcom.

Pri montáži bez škárovanie dlažby musia byť namontované čo najbližšie k sebe. Keď ktorým prejdite ukazovateľom do dodržiavať požadovanú šírku šev. V každom prípade, by ste sa mali vyhnúť dlhé vertikálne švy.

Po zaschnutí do muriva, fasádnych je ochranné vodu-odpudzujúce agentov, ktorý sa tvorí na povrchu z elastickej polopriepustnú film. Povlak chráni sliznice pred vlhkosťou, prachom a znečistením vzduchu. Nie kaziť vzhľad obloženie, repelent po prvýkrát uplatní na malom priestore sa stretávajú stenu a nechať vyschnúť.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика