понедельник, 30 декабря 2013 г.

Video a zvukové zariadenia: zaúčtované správne!

Či už váš domov je malý CD prehrávač s miniatúrny reproduktor alebo je veľké domáce kino, musíte sa uistiť, že zariadenie je správne umiestnený. Preto je potrebné definovať, nie je len miesto, kde to bude v prevádzkyschopnom stave, ale aj na jej miesto pre trvalé uskladnenie.

Samozrejme, najvhodnejšie je možnosť kombinácie týchto miestach. Pre pohodlie spotrebiteľov dnes v mnohých skrine výrobcov, aby špeciálna polica pre TV, music center a VCR. V nich videoklipy a zvukové zariadenia je neustále, a nie je potrebné ďalšie pohybovať. Okrem toho, pre takéto zariadenia sa predávajú špeciálne tabuľky, ktoré je tiež veľmi pohodlné.

Všeobecné pravidlá pre vybavenie

Všeobecné zásady umiestňovania TV, video a audio zariadenia naznačuje, že to by mal byť umiestnený tak, aby sa vyslať signály môžete vidieť a počuť, bez namáhania. Často sú situácie, keď je inštalácia zariadenia si vyžaduje zmenu a celý inter'jer priestorov, usporiadanie nábytku, odstrániť zbytočné doplnky.

Tiež Všeobecné pravidlá zariadení odporúčame jeho inštaláciu premýšľať o tom, ako urobiť prístup k technológiám, ako pohodlné je to možné. Ako pravidlo, v väčšinu video a audio zariadenia ovládací panel sa nachádza na prednej alebo hornej časti produkty. Tiež rozhodnúť, miesto pre konzoly a uistite sa, že máte možnosť jednoduché to je zapnúť a vypnúť hardvérové, pričom napríklad svoje obľúbené rekreačné miesto.

Zvlášť je potrebné zvážiť a umiestnenie reproduktorov. Miesto, kde sa bude, závisí nielen od veľkosti a typu izby a z jeho tvar. A, vo Všeobecnosti, je vybrať stĺpce, ktoré na váš inter'jer najmä: namontovať na stenu alebo na policu. A, možno budete chcieť kúpiť špeciálny stojan pod vybavenie?

Ubytovanie hudobné centrum

Hudba v živote každého človeka zohráva dôležitú úlohu: dnes väčšina moderných ľudia nie sú spokojní, keď sú v pokoji, a tak takmer všetci ľudia, prichádza domov, okamžite zahŕňajú zvukové zariadenia. Ako výsledok tohto je potrebné myslieť, ako vysoký je váš music center. Tak, vybavenie tejto skupiny by nemali byť príliš nízka, museli ste veľa ohnúť alebo pokľakol na načítanie diskov, alebo príliš vysoko, aby ste išli a stál na špičkách.

Rečníci, ktorí stoja na podlahe, otočiť mierne vzostupný uhol: potom zvuk bude smerované v strede miestnosti. Vezmite prosím na vedomie, že ak si miesto reproduktory v určenej oblasti v skrinky a regály, audio zdroj, z nich je horší. Najlepšou možnosťou by bolo, ak inštalácia zariadenia sa vyskytujú na stene v rohu miestnosti, alebo na podlahe. Tiež si pamätám,'zapamätať pravidlo, že čím ďalej od rohu prístroja bude stáť, slabšie to zvuk.

V malej miestnosti zvukové zariadenie, je často nachádza vedľa rekreačnej oblasti. Avšak, ak stĺpec bude stáť na úroveň ľudí, ktorí komunikujú, bude to zasahovať do diskusie. V tomto prípade by to byť viac správne umiestniť reproduktory nie sú na podlahe a na policiach a steny. V ideálnom prípade budete musieť mať čas a námahu, a aby sa pokúsili vytvoriť hudobné centrum v rôznych častiach miestnosti a ak chcete vybrať miesto, kde sa zvuk je jasnejšie a sýtejšie.

Ak kupujete drahé vybavenie, to, ako pravidlo, návod, ako najlepšie vyhovieť zariadenia. Nebudete nikdy ľutovať, ak starostlivo ísť toto vyhlásenie, pretože je výsledkom dlhej práce počúvanie. A posledné: koberce, záclony a m'nábytok, majú negatívny vplyv na kvalitu zvuku a absorbujú zvuk reproduktorov, ale holé steny a podlahy, v poradí, vytvoriť zvuk a viac čistejšie a viac pestrofarebné.

Umiestnenie TV

TV na izbe, by mali byť umiestnené tak, aby bolo ľahko sledovať takmer zo všetkých bodov v miestnosti. Však, nie vyvolávať dojem, že TV v tomto mieste najdôležitejším prvkom situácie. Môžete si kúpiť stojan pod zariadení, alebo bude veľmi výhodné, keď TV prijímač je umiestnený na stojane, pohyblivý stôl alebo v prehĺbenie skrini.

Nemôžeme dovoliť, TV bola príliš vysoká alebo príliš nízka, z úrovne očí. Všeobecne sa odporúča, aby výška od Nadácie takýchto zariadení na podlahe bolo približne 120 centimetrov. Potom to bude možné, napríklad, útulné, v kresle a pozerať svoje obľúbené show. V poslednej dobe sa stalo módne umiestnite TELEVÍZOR na stenu alebo na posuvný stojan do šatne.

Stojan pod vybavenie vám umožní mať TELEVÍZOR v mieste, kde sa nebudú spadať priamo svetlo z okien alebo iných svetelných zdrojov. Avšak, nemusíte sledovať TV v tme. Je lepšie, aby sa podsvietenie, ktoré budú zmiernenie napätia unavený dlho načíta oči. Optimálne, ak je svetlo okolitého TV na, bude približne rovnaký jas, ako obraz na obrazovke. Potom oči sa bude musieť zmeniť na iný zdroj svetla.

Nemali by ste však mať na TV vedľa jasný predmet, ktorý bude vizuálne rušivé. Umiestnite TV vedľa dverí do zbierky keramiky, s knihami na poličke alebo veľký obraz na stenu, a to nebude vytvoriť priestor ťažkých dominantný dojem.

Pomocou našich tipov a vaše video a zvukové zariadenia vám len pozitívne emócie.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика