воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Všetko o oprave

Kúpili ste si byt a chcete prispôsobiť "pre seba,". Ak chcete presunúť, aby sa prelomil a obnoviť opäť stenu - zamestnanosti je veľmi zdĺhavé a drahé. Ale ak Ste stále sa rozhodol opraviť s re-plánovanie, odporúčame oboznámiť sa s naše odporúčania.

Čo je repair s re-plánovanie? Žiť v byte, v procese sanácie normálny človek je nemožné. To je, keď rozbiť a znovu obnovená steny, prenosu alebo zvyšuje kúpeľňa (t. j. aspoň dva mesiace bez kúpeľne! ), Dopravné komunikácie... Fugitívne prachu, vypísaná v hromady a hromady odpadkov. Kto aspoň raz mali podobné skúsenosti vo vlastnom byte, môžem Vám povedať: nočná mora.

TIP # 1

Každú opravu s re-plánovanie byt - veľmi vážna udalosť. Byt nie je súkromnom dome, kde môžete vykonávať akýkoľvek pohyb steny, kúpeľne alebo kuchyne, a to môže výrazne ovplyvniť Vaše susedmi, hore alebo dolu, alebo dokonca celý dom vo Všeobecnosti (ak \ "náhodnému \" bude vykonávať nosnej steny). Príjemné architekt a dizajnér, môžete získať kompletný návrh projektu, ktorý zahŕňa architektonickej a stavebnej časti projektu schválení príslušným orgánom, a projekt zásobovanie vodou a kanalizáciu (potrebné pri pohybe alebo zmena kuchyni alebo kúpeľni), elektrina (nové steny - nové zásuvky, vypínače, svietidlá), odporúčania na použitie materiálov, výber štýlu a interiéru dizajn'apartmán interiéru.

TIP # 2

Autor Vám pomôže definovať orientácia bytov na strany svetla. Budete mať len definovať a analyzovať váš životný štýl. Chceš slnko ráno v spálni? Alebo kuchyne? Alebo dieťa? Odporúčame venovať pozornosť výhľad z okna, možná prítomnosť (alebo neprítomnosť) dobrý vzhľad Vám riešenie.

TIP # 3

Zistiť, koľko izby potrebujete a na čo. Buďte realistickí - nie plán desať izby v byte v p'päťdesiat metrov štvorcových! Nezabudnite, prípravne, môžete mať nikdy dosť.

TIP # 4

Potrebujete pam'nezabudnite, kúpeľne nemôžu byť umiestnené v obytnej časti spodnej byt, predstavte si, že Ste nad posteľ, na noc, beh práčka. Ako sa Vám páči? Osobitná pozornosť sa musí venovať v domácnostiach so zmiešanými alebo stromy'drevené trámy. Pred začatím práce, mali by ste sa spýtať susedov vyššie a nižšie - nebola v ich bytov, prestavba?

TIP # 5

Plán byt o budúcnosti - aspoň na p'Yat rokov. Ak Ste siedmich'th dieťa, potom v roku a pol, čo potrebuje byť hracie prostredie, a to prostredníctvom p'Yat písací Stôl.

RADA N 6

Po schválení projektu a začiatok výstavby snažte sa robiť zmeny. Akákoľvek zmena je viac peňazí a viac času.

TIP # 7

Nezabudnite o hluku. Je potrebné v mnohých prípadoch: spálňa, vedľa schodiska, steny v detskej izbe susediace obývacia izba so susedmi (milovníci hlasná hudba).

TIP # 8

Nie šetriť na Okná, dvere, dokončovacie materiály, parkety a keramická dlažba. Nepatria pre reklamu, parkiet, ktorý je \ "ako skutočný strom \". To nie je pravda. V roku alebo dvoch, Budete musieť vymeniť. Ak všetky naraz nie je dosť peňazí, je lepšie počkať, až obstaranie nábytku.

Zdroj: build. rin. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика